"Pit-стоп" система, в Москва - това е за тези иновации

Освен това, системата в допълнение към прекалено висока скорост може да предскаже възможно трасето на водача, който реши да избяга, и реши да го организира преследване.Инспектор от КАТ, получен сигнал, улавяне на нарушителя и да направи доклад, който ще бъде изпратен в съда.

Ако нарушителят ще бъде в състояние да го скрие по пощата чака уведомление на наказанието.

Просто имайте предвид, че системата на "Pit - Stop" е отлична и всеки град в България, може да бъде много полезен за предотвратяване на инциденти по пътищата. Разкажете ни за тази система, наречена "Pit - Стоп", по-подробно.

В - На първо място, системата "Pit - Стоп", помага на служителите на КАТ, за да следите на различни водачи, които превишават ограничението на скоростта в пъти, отколкото се изисква от правилата на пътя. И разбира се на задължението на трафик полицейски патрул чрез системата може да следите на пияните шофьори."Отдих" на волана, като ходене, съдията ще предпише половин година, за първи път. Кой ще падне отново - една година без право за управление на трафика на чакащите.

Какво е спирка яма

Какво е спирка яма

Аз съм, че Сергей [11.8K]

Какво е спирка яма

Какво е спирка яма

Питстоп - една система, която отговаря на сериозни нарушения на ограниченията на скоростта веднага, той просто минава информацията за нарушителя патрули на КАТ, които трябва да бъдат възможно най-бързо да реагират и да вземат на нарушителя в топла прегръдка с всичките му последствия.