Педикюр видео уроци и обучение у дома

Хардуер педикюр у дома

Няколко думи за електрическия уред за педикюр

Устройството за педикюр - специални електрически инструменти, с помощта на които вие сте "сух" метод на лечение на стъпалата и пръстите. Такава педикюр е един вид европейски крака версия грижи. Днес рафтовете можете да намерите набор от електрически педикюр за всеки вкус. Различни модели на различен дизайн, броят на дюзите, функционалност, мощност и, разбира се, разходи.Кой да избера за дома педикюр. Какви са съветите, необходими за пълно оттегляне? Нека се опитаме да разберем този въпрос. Обикновено, квалифициран специалист прилага професионален апарат, снабден с голям брой дюзи и с множество режими на въртене. Подходяща за домашна употреба по-малко мощен и по-компактна машина за педикюр. Например, както е на снимката.

Хардуер педикюр у дома

Обикновено има набор от електрически закрепване (специално нож) за извършване на маникюр, и за лечение на крака. Колкото по-скъп набор, толкова повече функциите, които изпълнява. В някои салони използвате устройството за педикюр с прахосмукачка, която изсмуква праха, генерирани по време на ноктите подаване. Въпреки това, тези машини имат един недостатък: ако нарушите прахосмукачката, което трябва да се определи целия инструмент.

Основните предимства на обработка хардуер метода крака

Преди да ви кажа как се прави педикюр, и да разкрие основните тайни и тънкостите на този процес, ние ви предлагаме да се запознаете с основните предимства на този метод на лечение. Подобен вариант педикюр обичаше много момичета, поради следните предимства.

 • Апарат за маникюр и педикюр се използва за премахване от ръцете и краката на мъртви кожни тъкани региони, кожичките и подаде на нокътната плочка. Не е необходимо да се направи предварителна баня, за да се омекоти загрубялата кожа, което значително да ви спести време.
 • Тъй като тази технология включва кантиране на метод за преработка, не можете да се притеснявате за рани, наранявания и инфекции - появата им е възможно. Апаратура педикюр е безопасен и подходящ дори за хора с диабет.
 • Поради факта, че дюзите работят само с една скорост на въртене, пръстите на ръцете и краката са подложени ефективна обработка.
 • Апарат за маникюр и педикюр, за да се справи с всеки проблем. С него можете лесно да се отървете от мазоли. мазоли, врастнали нокти и така нататък. За всеки процес, при условие своите мелници, най-качествено да се справи с тази задача.


Стъпка по стъпка апарат педикюр

Хардуер педикюр у дома

 1. Отнасяйте краката и зоната между пръстите антисептични.
 2. След това, с помощта на диамантен резец във формата на обърнат конус трябва да изпълни моделиране на ноктите. В този случай, устройството за педикюр е да се работи в режим на 10-12 хиляди оборота в секунда. Внимателно огъване задната страна опори, да коригирате формата на ноктите.
 3. За лечението на кожичките вземе сферична бор и да започне да се движи от центъра на нокътя. Дюзата трябва да се върти в обратна посока по отношение на движение на ръката. За да се избегне усещане за парене на кожата, трябва да бъде постоянно движение на автомобили. Педикюр, който се основава на метод за преработка хардуер изисква стриктно спазване на това правило.
 4. Чрез използване на пясък алуминиев оксид кутикулата на дюзата и пери-нокътно. Някои жени предпочитат комбинираната педикюр, който се основава там и ръководство, и метода за обработка на хардуер. Красотата на този вариант е, че всеки може да избере момиче извършените процедури с конвенционални средства или електрически уреди.
 5. Премахване остатъци измити с памучен тампон, тласкач премахване на замърсяването от под свободния ръб и зоната на кутикула.
 6. Странични опори и лечение на синусите пръсти, използващи игловидните резачки. Уредът трябва да се държат като химикалка.
 7. Дюзи с заоблен край се извършва финала смилане на предните въздушни възглавници и странични ролки. скоростта на въртене трябва да бъде 10-15 хиляди завои.
 8. Полиране на нокътната плочка използване силиконови дюзи с различна абразивност. Обикновено, професионална Маникюр устройство и педикюр съдържа повече от три мелници, чието използване осигурява идеална повърхност полиране на ноктите. Започнете с груба дюза, постепенно преминаване към меките лакове. Устройството трябва да работи в продължение на не повече от 10-12000 скорост оборота в минута. Не спирайте на едно място, ръката ви трябва да е в постоянно движение. Това е основното правило на метода на хардуер, без което никой няма качество педикюр.

Сега отиваме в лечението на крака. За тази цел, твърдосплавни дюзи предназначени за груби области на крака или специални пясъчни капачки.

 1. Внимателно лечение зона метатарзална и петата, движещи се в противоположната страна на въртене на режещото. На този етап, устройството за маникюра и педикюра трябва да работи за скорост 18-20000 оборота в минута. Подарете на проблемните зони на краката периодични движения, без да спира за дълго време в една точка.
 2. Тогава мек накрайник мелене opilennye площ на стъпалото.
 3. Polisher груб износване лечение пета, а след приключване на процедурата по-мек нож.
 4. Пукнатини в подножието изискват по-внимателно и деликатно боравене. В района около пукнатината работи карбид лепка, а след това се отстранява излишната кожа, шлифова и полира на проблема с петата.
 5. Заключителни педикюр, нанесете овлажняващ крем крак и пръстите на ръцете и ноктите грес подхранващ масло.

Комбиниран вариант Грижа за краката

Извършване на комбиниран крака педикюр, може да се комбинира с механична обработка на хардуер, за да се постигне идеален резултат. Основното предимство на този вид лечение се счита за нещо, което вие сами да изберете коя област да се справят с ръчно, и кога да използвате устройството. Например, най-популярната комбинация педикюр е хардуерно изпълнение на спирка обработка включващ отстраняване мазоли и мазоли и работят на нокътната плочка извършва чрез конвенционални средства маникюр. Някои момичета са свикнали да упражняват пила за нокти, оформяне на нокътя, а останалите всички стъпки, педикюр общо с автомобили. Комбиниран педикюр - максимална индивидуална възможност за лечение, което ви позволява правилно да се действа по проблемните области на кожата на краката.