Откъде знаете теглото на детето по време на бременността калкулатор

Калкулатор развитието на плода

Определяне на размера на детето ви в момента и как тя се развива и расте всяка седмица - с помощта на растежа на плода Калкулатор.Изберете началната дата на последната менструация: DenRasschitat

Какъв е размерът на бебето си

Фетална калкулатор растеж дава възможност за определяне на размера и теглото на детето си, в зависимост от това на каква седмица на бременността сте на. Уверете се, че е много лесно.

  • Моля, кажете ни какво бременност седмица в един ред и да сте. Ако не го направите, можете да посочите датата на последната менструация (PDM), или от датата на доставката (EDD) очакваното, така че можем да изчислим седмицата.
  • Натиснете бутона "Изчисли".
  • Ще получите оценка на теглото и размера на детето ви в момента, както и изображението да ви даде представа за текущия размер на плода.


Колко надеждни калкулатор растежа на плода?

Свързани калкулатори

Калкулатор тегло на фетуса

тегло на плода чрез ултразвук

Ултразвуково изследване не дава точна информация за теглото на плода. но това може да се сближи с помощта на определени формули. Тези формули са изведени рентгенолог експериментално, въз основа на статистическо проучване на хиляди пациенти. Резултатите ви, получени с различни формули може да варира значително в резултат на индивидуалните характеристики на детето си. Например, ако има относително дълги крака, след това с формула се използва като параметър дължината на бедрената кост, ще даде резултат е по-голяма, отколкото не се използва тази стойност. Или, ако детето има нисък индекс на черепен, параметър BDP малко под нормалното при нормална обиколка на главата, формулата за изчисляване на употреба BDP-малко тегло. В тази връзка, се препоръчва да се средноаритметичната стойност на резултатите, получени чрез различни методи.

Гестационна възраст, седмици 11-40

Biparietal размер (BPD, BPD), мм