Откъде знаеш имената на квоти стая -

Желателно би било, разбира се, много здраве и търпение на семейството!
Аз просто възмущавам позицията на длъжностните лица! И тогава си спомних какво ми каза един приятел. Тяхната директор началото на предизборната кампания, се кандидатира за градския съвет. На общото събрание, за да се спре всички слухове, обяви днес, че е само на доброволни начала, т.е. безплатно. Целият екип пропити с уважение, както е необходимо, по такъв хорариум толкова много за обществения интерес презира! Като цяло, ние го изберете. А това, че най-малкото нещо, изработен от obescheniya. Но ние трябва да отдадем почит, по време на сесията присъстваха редовно. И след това, така, между времена, стана известно, че тя се е преместил в нов апартамент. В следващия мандат да работи, тя не го направи. Всички тих, скромен, благороден.


мощност obossumy седне мързеливи! не пишка не, но пари като се кача на часовника. най-вече мразя безразличието на тези хора ... но светът не е без добри хора. Надявам се, че семейството никога не ще трябва да се справят с безсърдечие и безразличието на местните власти. нека ги изработи парите си!

Чита лекарите най-ужасното! някои! приятелка подозира тумор хм и те я shvyryut от длъжност в офиса вече 2-ра година ... Направих pltano всички прегледи и диагностика не може да се постави в друга болница, без диагноза по никакъв начин ..RS Самият аз с chit.oblasti

Да, Olenka, вярно писане, всичко се знае, когато са преживели. И боли, когато планината се отваря истинските лица на семейството му, и вече знам, че наистина никой да разчитате. Ние Vanechka толкова много болка, бяхме третирани навсякъде, отиде, и около подкрепата е само на моите родители. Освен това, за да не се помогне на родителите на съпруга си просто глупост реши да се каже - да речем, здрави имам едно дете, а аз в болниците плъзнете ... сега сме подложени на лечение, синът ми живее в рехабилитационен център, наистина ми липсва ... Това раждане Wani и болестта му показа истинското лице на роднините ... и когато лечението е на стойност сто долара седмично, по някаква причина ми донесе 4 долара ... като подигравка

Благодаря ви за вашите желания! Нека вашето семейство никога няма да бъде скръб.

Здраве Лена. Майка ми изглежда първи канал и постоянни списъци на 70 рубли за бебето на фонда. Рядко, но понякога помогне ... Да, за съжаление, че роднини така ... Понякога приятели-голяма помощ от роднини. И защо в училище не сте настроили кутия помощ? По време на срещата на родителите и директора трябваше да се преговаря. Също така ще помогне.

Здраве сестра. И майка ми сили.
Лекарите, разбира се ... Никакви думи. Това стана, след като тази нагласа към всички лекари и пристанище, въпреки че има златни хора. Като цяло за квоти държави. Аз просто трябваше квотата от мозъчен тумор чичо отстранена, в годината - още един чичо клапа в сърцето на квотата се промени. И тогава в Burdenko. Лекарите самите квота победи.