Осъществяване на кухненски в Хрушчов

Голяма част от населението на България все още е сгушено в Хрушчов. Кухни в Хрушчов, направени не са най-големите. Но с модерни функции красива обновяването може да се направи във всяка стая. Кухня обновяването на Хрушчов е по-евтино, поради малката си площ, като по този начин дават възможност да се направи всичко по-добре. Кухненски дизайн в Хрушчов ще бъде по-скъпо да се усъвършенства материалите и технологията.Хрушчов в дизайна на кухня интериор

За малки стаи е по-добре да се използва светлина кръг - това е, за разлика от тъмното, визуално разширява пространството.

За да цветова схема бързо не е направил труда да се използват топли цветове постелки и огледални повърхности в дизайна, който също се увеличи кухня пространство.

Хрушчов в дизайна на кухня интериор
Хрушчов в дизайна на кухня интериор

Как да си направим малка кухня дизайн в Хрушчов?

Съвети за дизайн на малки пространства от професионални дизайнери:

 1. Подовете в целия апартамент трябва да бъдат еднакви, или най-малко на границата с кухнята. Тази кухня дизайн в Хрушчов е по-хармонично се вписват в цялостната пространство на къщата. OSB може да се използва на пода на faneramonolit.ru/osb-na-pol.html.
 2. Гладките тавани създават много по-приятен цялостно впечатление, така че най-добре е да се използва окачен таван.
 3. Стени трябва да бъдат декорирани в ярки цветове, но покриват те да бъдат трайни и устойчиви на мокро почистване.
 4. Врата тапицерия пространство, така че от нея в кухнята може и наистина да откаже. Използвайте или плъзгаща се дизайн, или под формата на "усукваща".
  Всички мебели в кухнята трябва да е тънък и лек допир. Прозрачни плотове и тънки крака ще ви помогнат да се създаде правилната впечатление на масата и столовете.
 5. Кухня комплект е по-добре да се избере минималния размер, но максимум функционалност. По-добре е, че всички елементи, кухненски бяха поставени на височина, а не дължина.
 6. По-добро използване на лъскава и блестяща повърхност - стаята те дават усещане за дълбочина и ще направи интериора на кухнята в Хрушчов по-привлекателна.
 7. Помещенията, шкафовете и съхранение трябва да бъдат добре обмислени и структурирани, както и трябва да използват пространството, заемано от тях възможно най-ефективно.
 8. По-добре да се използват най-висококачествени материали и решения, за да направи интериора на кухнята в Хрушчов. Към необходимото количество пари и усилия, провлечено време, когато имате нужда от ремонт в кухнята Хрушчов.


Хрушчов в дизайна на кухня интериор

Експертите препоръчват също да споделят кухня пространството на зони. Те са с оптимално място отдавна е измислена. Идеалното би било от следния адрес: хладилник, мивка, маса, печката. Ако това изискване е спазено, домакините ще са много удобни за да се придвижват в кухнята, и те няма да си пречат един на друг.

Правилното зона зониране в кухнята

За да се оптимизира пространството в малка кухня, можете да използвате перваза прозорец, организиране на негово място плота, оставяйки слушалките. Но това е възможно само ако перваза е в правилната височина.

Хрушчов в дизайна на кухня интериор

Значително увеличаване на пространството в кухнята, можете да използвате една малка плоча, отказвайки се от голям брой горелки върху нея.

За тази стая, можете да използвате нестандартни решения. Corner кухня в Хрушчов ще позволи значително да се запишете на изискванията за пространство.

Хрушчов в дизайна на кухня интериор
Хрушчов в дизайна на кухня интериор
Хрушчов в дизайна на кухня интериор
Хрушчов в дизайна на кухня интериор

Много важен момент в дизайна на кухнята в снимка Хрушчов е добре подбрани осветление. Всички работни помещения трябва да бъдат оборудвани с допълнителен източник на светлина. За общо осветление нужда мека нежна светлина.

Стилове кухня, подходяща за Хрушчов

За да изберете кухня стил дизайн ще бъде по-добре, за да видите примери за които са подходящи за Хрушчов:

 • Скандинавските тенденции показват, постелки тонове, както и някои ярки топли цветове на клетката е доминиран от този стил. Всичко малко като на миналия век: ръчна кафемелачка, определен за подправки. Corner кухня в Хрушчов, просто се вписват добре в този интериор.
 • Минималистичен стил предполага наличието на само най-необходимите неща. Модерни шкафове могат да бъдат направени без дръжки. Минимум части, модели, максимална функционалност и простота.
 • Разностилността. Този стил е много подобен на минимализма. Но тя разрешава използването на модерни елементи и наличието на чертежи и модели. За снимка кухня Хрушчов в този стил се вписва много добре.

Специфични условия Хрушчов - не е проблем, а предизвикателство творческото въображение. Всяка стая може да бъде уютно и комфортно, дори и да е малка.

100 снимка идеи как да се украсяват дизайн кухня в Хрушчов