Осъществяване абстрактно ГОСТ 2018 как да се направи резюме през 2018 г.

Всичко, което пиша контрол, есета и други писмен ученически и студентски задачи. И всеки път, почти 65% от учениците в повечето случаи е въпрос на изпълнение на работата. А в някои случаи, в момента работи само не вземат поради грешки в дизайна. Затова решихме да ви покажем основните правила за регистрация на резюмета.Съвет: винаги слушат внимателно учителя. Ако някои правила за регистрация не звучат, тогава ще трябва да се знае, че в този случай ще трябва да използвате основната форма на ГОСТ и университети.

Обобщение - Deeper работа с конкретен въпрос. По време на работа, една от основните задачи на писане - да разкрие този въпрос, допълнителни идеи и най-важният въпрос или проблем. Най-важното е развитието на действие, ако не можете да получите продължение на основните идеи, есето не може да се считат за правилно изпълнени.

За да се спести време, ние сме подготвили няколко документа за изтегляне.

Как да се организира абстрактно заглавие на страница

Как да се организира абстрактно заглавие на страница

1. Първо трябва на всички страници, които трябва да направите, не е голяма тире (по свое усмотрение и вкус), тя ще даде внимателни работа, и да се покаже на вашите усилия за изпълнение. Това може да стане: намери "меню", за "Page Layout", "поле" (помолете вашите номера, всеки те притежават) и натиснете "ОК"

3. Трябва на всяка нова част на текста, за да автоматично или ръчно параграф т д. На компютъра го прави автоматично за всеки превод (което е неудобно) и ръчно мнение е, когато просто сами точки, това отнема повече време, но за правите всичко сами и да бъдат уверени във всичко.

4. Трябва да се направи текста да има шрифт, размер, и така, ако има избор, а след това в целия текст (с изключение на заглавката или на основните (ключови) фрази, които трябва да бъдат разпределени в текста). Най-удобно и по-четлив текст и размера: Times New Roman - 14.6. Разстоянието между заглавията в диапазона 2-3, за по-лесно четене и оценка на текстови фрагменти.

7. Подравнете целия текст, можете да направите иконите в "менюто". Например: в средата, в дясно. Вляво.

8. Всички заглавия се нуждаят от смели. Подчертайте, да се сложи период след заглавието или да го прехвърля на втория ред - забранено!

Той имаше всички основни изисквания, които имате нужда, не забравяйте да се следват всички правила.

Структурата на абстрактно

Сега трябва да се разбере как да изглежда (на плана) есето си.

Осъществяване на съдържанието на резюмето

например:
1. Трябва да напишете името на главата. След това трябва да се напише (ако учебника) параграфа и страницата. Но, ако не, субтитрите.
1. Peter 1
1.1 реформи
1.2 Външни / вътрешни политики

След това въведете (ако има такива) повече глави и заглавия, а след това да напишете списък с литература и заключението.

например:
1 Peter 1
1.1 Реформите ... Page 5
1.2 Външни / вътрешни политики ... Page 7
1.3 Живот ... Page 8
2 Elizabeth 1
2.1 Живот ... Page 11

И така, в списъците, в заключенията

6 Референтните списъците ... Page 26.

7 Заключения ... Page 30

Как да пишем въведение в есето

Също така е доста важна част, а дори и повече, така че трябва да съдържа много интересна информация, както и да има малък процент от вода и да бъде по-полезен.

  • Трябва да пиша с главна или главни букви думата "Въведение".
  • дума "Въведение" трябва да застане в средата на документа.
  • След това трябва да редактирате текста на писането му. Размер и т.н. (Ръководител на изискванията за работа).
  • Вие трябва да напишете текста на вашата работа, както и неговото значение. Читателят трябва да се интересуват от и той трябва да разбере, че избраната от Вас тема е интересно и индивидуално.
  • Не забравяйте! Обемът на този текст в средата е изцяло написан страница, не повече от 1,5 страница.

Осъществяване на основно тяло есе

Тази част (основна част от есето) трябва да се състои от максимум 10-16 страници.

Дизайн: трябва да напишете номера на главата, темата и ако има параграф, или на името на субтитрите.

Ако искате да имате повече и уникален, а след това можете да го проверите на различни специални уебсайтове и още на уникалността.

И не забравяйте да се направи всяка глава и подзаглавие, свои собствени заключения или мнение. Това е много важно за есето. И в заключение (мнение) можете да дадете допълнителна точка.

Какво трябва да се напише в заключението на резюмето

Най-доброто нещо е отговорът на въпроса и сключване със свои думи. Ако имате собствен мнение го напиша. И не гледам подобни заключения, а ако погледнете и след това да го посочите в собствените си думи.

Не се отклонява от темата! И се опитайте да завърши всичко доста големи количества (Средният размер на 3-4 изречения).

Да направим списък с данни в резюмето

Това е името, което трябва да напишете в средата на листа, с главна буква.

Надяваме се да ви помогна, пишете или са писали есе за положителна оценка. Резюме обикновено съвсем не е лесна тема, както и да направите това трябва да бъде внимателно, а не "половината".

Опитайте и вие ще успеете!