Охлюв стил Тилда

Как да шият на охлюв
Тилда Декоративни играчка е популярен в много страни и е често в сравнение с известния Waldorf кукла, която също е ушит от текстил с телесен цвят плат. попълнете hollofaybera или синтетичен пълнеж и функции за извършване на символичен начин. Тилда различен от Waldorf кукла "каросерия" тънки издължени крайници.В нашата страна са много популярни меки играчки за украса на интериора, като летяща котка. Великденски заек (заек). както и Тилда SCOPs Бухалът или сънливост ангел. който е под формата забавен Принцесата с малки крила на гърба. На нашия сайт ще намерите стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и разнообразие от модели тилда кукли. Тези меки играчки, можете да лесно да направят собствените си ръце, да се моля на местните хора Оригинални подаръци на изкуството.Зашийте охлюв Тилда е много проста. Но изберете мека и здрава тъкан плат (памук или лен). Преди да отрежете парче от плат играчки, е необходимо внимателно да се разпространява на материала и да го фиксирате в игли модел шевни.

За производството на охлюви Тилда не е необходимо да се използва с телесен цвят плат. Но плата за ушиване на меки играчки по Тилдата стил не трябва да съдържа големи цифри. Най-добрият вариант - единствен цвят плат, охлюв къщата, можете да изберете материала на тънки ивици или малки цветя.

♦ охлюв Тилда собствените си ръце. МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ за начинаещи:


• Вариант 1 (кликнете на снимката).

Как да шият на охлюв


• Вариант 2 (кликнете на снимката).

Как да шият на охлюв


Ние правим мека играчка - охлюв Тилда: работа с модели, шевове изпълняват правилно, hollofaybera на опаковъчни заготовки:

Друг майсторски клас по шиене на меки играчки във формата на охлюв, Тилда:

Интересно за ЖЕНИ: