Облицовъчни камъни за външни облицовки правят избор

Камък за външни облицовки

Използването на изкуствен камък в украсата на фасади на къщите

Защо финишната

Нека първо да разберем, какво е финишната, и защо е необходимо. Нека да видим дали тя отговаря на изискванията на изкуствен камък.


Така че:

 • Първа на покритието трябва да се защити помещението от външната въздействие на околната среда. Към това трябва да включват промени в температурата и висока влажност.
  Това е особено вярно за дървени конструкции;
 • Довършителни трябва да се съобразяват с изискванията за пожарна безопасност, да бъдат направени от устойчиви на огън материал. Също изолация трябва да е на върха, защото това е комфортен престой в стаята и парите си.
  Покритието трябва да устои на ултравиолетовите лъчи и поддържа външния си вид, когато са изложени на;
 • Просто да вземе решение за външно покритие и изолация, но е важно. Избягвайте образуването на конденз и защита на стените на въздействието носещи.
  Това значително ще увеличи работния живот на структурата;
 • Цена материал също се отрази на избора. Тя трябва да бъде разумен.

Камък за външни облицовки

Изкуствен камък фасада

Както може да се види от по-горе, декоративен камък отговаря на всички тези принципи и да изпълнява успешно. Сега нека да разгледаме процеса на инсталиране на материала, за довършителни работи.
Инструкции за инсталация, ще бъдат изложени по-долу.

Обзавеждане на дома с изкуствен камък

нужда от инструмент

За непрекъсната работа, ще се нуждаете от следните инструменти, за да се подготвят предварително:

 • Elbow и нивото на хидравличното;
 • Бормашина с дюза за получаване на разтвор;
 • Български с рязане колело, ще трябва да се поберат на камъка;
 • Мистрия и мистрия;
 • Гумен чук и греди, за да изпълняват коректно свиване камък;
 • метал четка.

подготовка на повърхността

Това е началния етап. Ако технологията е полагането на практика не се различава от вида на структурна рамка, подготовката има свои нюанси.

Камък за външни облицовки

Зададохме подготовката на горите и прави повърхността

На първо място трябва да се определи дали фондацията ще издържат теглото на цялата структура.
За тази работа, най-добре е да се наеме специалист. След проверка може да се наложи да бъде и да го засили.

Забележка: За да се осигури правилното функциониране, трябва да настроите гората Нека тя няма да бъде в покой, но временно. Трябва да се движат свободно на тях и да свърши работата. Не забравяйте, че за да се направи по стълбите на този.

Довършителни дървена къща извън камъка изисква различен подход и се извършва, както следва:

 • Първо премахнете всички части на фасадата, която може да се намесва в процеса на работа;
 • Сега направи повърхностно покритие противогъбично консервант, който е на разположение за продажба. За тази цел се използва четка или спрей;
 • Сега ние трябва да се постави на самолет хидроизолация материал. Тя трябва да се закупи по-рано.
  Това е един обикновен филм, който се пълни на стената.


Камък за външни облицовки

Ако къщата е дървена, парцел на първа решетка, и едва след това се направи опаковане

трябва да се внимава по време на полагането на филма: Забележка. Това се прави с помощта на херпес зостер.
Ако използвате само на ноктите, а след това те трябва да бъдат заковани през картона, а след това на капачката няма да боли филма и тя не е провиснал.

 • След това, повърхността на конструкцията на стената е приложни засилване на окото;
 • Осъществяване циментова суспензия и покритие на повърхността. За гладкост не си струва много притеснен, най-важното е да поддържа обща равнина, той трябва да бъде гладка.
  За да направите това, е просто да дръпне въжето по диагонал на стената и да видим.

За тухли и бетон повърхност всичко се прави по същия начин, но не е нужно да се въведат на мрежата и на филма трябва да нанесете един слой грунд, което значително ще подобри свързващите повърхности.

 • Проверете неравностите на стените. За да направите това по диагонал участък на окото и външния вид.
  Ако има отклонение от повече от два сантиметра, а на тези места е да се постави слой от разтвор и отрежете самолет;
 • Ако има метална повърхност, а след това те трябва да бъдат почистени от ръжда и нанесете един слой грунд.

Сега трябва да се идентифицират правилно закрепване на стартовата линия. мазе често отрежете един материал, а на върха вече е по-различно.
Ние трябва да се идентифицират правилно в началото на инсталацията:

 • Ние поставяме знак, където ще бъде първият ред;
 • Сега, това трябва да бъде правилно прехвърля към другата стена.
  За това и се използва хидравлична ниво, може да се използва за извършване на работата, по-точно и ефективно. Трансфер на етикета;
 • Сега трябва да се свърже всички рискове. За да направите това, използвайте обичайния найлонов конец и просто да отблъсне ниво.
  Сега имаме линия, започваща инсталация.

Полагане на камък

Изкуствен камък за Външно покритие на фасадата е напълно възможно да се постави собствените си ръце и без нуждата от външна помощ. Цялата работа се извършва в определена последователност.
Така че:

 • Поставете всички подробности на опаковките и да ги сортирате по размер. Вие ще получите три купчини трябва да започват с най-големите;
 • Полагане започва с долния ъгъл и върви нагоре. Никога не започне да се направи на следващия ред, без да изпълните предишния;

Забележка: Не ще изглежда целия самолет, ако шева е неравномерно. За да направите това, да изготви шаблон във формата на стандартен плосък багажник и размерът му трябва да направите, за опаковане

 • Преди полагането пробвам всеки елемент и да го направите е удобно. Той трябва да имат добри лъжи;
 • Дебелината не трябва да бъде много точно да избирате елементи. Ако има отклонения то тогава само ще изглежда по-естествена;
 • Разтворът се прилага към детайла и областта на натиснат и се леко въртеливо движение. Тухла, трябва да седнете, и не може да се предотврати образуването на въздушни топки в зидарията;
 • Всяко число след инсталацията, проверка на нивото. Самолетът трябва да бъде поставен правилно по отношение на оста на земята;
 • След третирането, цялата повърхност на фугата трябва да се пълни. Ако използвате цвят, тогава ще трябва да се добавя разтвор с боя на етапа на изготвяне на разтвор.
  Wizard да направите това, вземете една найлонова торбичка и нарязани от корнер. След това, разтворът се поставя в торбичка и притиснат отново в шева.

Камък за външни облицовки

Забележка: При инсталиране и фугиране се уверете, че решението. Не е необходимо да се даде възможност да го свържете с предната част на камъка. Ако това се случи, е необходимо да се отстранят веднага.

Ако попълните по обичайния решение, а след това просто трябва да се даде малко суха повърхност и след това да обяснявам. Просто го направи внимателно.
Сега, че знаете как да се направи декоративни каменни облицовки. Най-важното не е да побърза и да го направя така.

Той е завършил Факултета по архитектура Пенза държавен университет по архитектура и строителство в. През последните десет години е от водещите експерти на най-голямата строителна компания в град Пенза, ангажирани в изграждането на многоетажни жилищни сгради. Общо професионален опит - 18 години. Съвети за проектиране, избор на материали за интериора и екстериора, технологията на боядисване и декориране.