Обичайте себе си

Как да обичаш целия свят

Има една известна фраза: "Обичай себе си - и ще се влюбите в целия свят."

Смятате ли, често си мисля за това, как на другия човек може да нарани думи или действия? Всеки нелепо фраза, хвърлена в лицето на един човек може да навреди, като че ли с острие, направено по предмишницата. Странно сравнение. Поне за мен. Никога не съм се опитал да се самоубие. Но, искам да ви уверя, че причината за това, имах повече от достатъчно.Сега бих искал да разкажа малко за себе си. Аз съм на 17 години. В момента съм студент в университета. И аз съм изрод. Не, аз не разполагат с никакви физически мутации. Моите функции са сгънати в множество образ на човек, който е достатъчно потупа живот. Това е всичко. Затвори ме мрази тема.

Да се ​​върнем към психични раните. На седемнадесет, чух за себе си толкова, колкото някои са чували през целия си живот ispovedi.com. Обиди за тегло (да, аз все още съм дебела), за външния вид ... ти си мислят, че това е? Не. Чух и обиди за малки гърди, лошите нокти, голям задник, черни точки, лоша коса, лоша оценка, лоши дрехи, лош вкус в киното и литературата. Може би затова съм в постоянен процес на самата промяна. Но, за съжаление, аз винаги се достигне за малки резултати. И това не е слаба воля. Вие не може да го повярвам, но аз обичам себе си. Да, аз обичам себе си. Но аз не обичам околните.


И ispovedi.com да започнете да направи всичко, за да угоди на някого. Всеки. Всеки минувач на улицата. Първото нещо, което правите - започнете да гладувам. Просто вземете и да откаже да яде. Например, в момента, аз не ям в продължение на три дни, само пият разтворимо кафе. 3-4 пакетчета дневно. Искам да изглеждам добре с похотливи, развлечени, лениви мазнини момчета ме гледат и drooled. Да, аз правя това, което не искам да в името на тези, които искат да ме унижават.

И аз ще ви кажа, че не обичаш себе си. Примерите са дадени в себе си най-малко. Аз не съм красива, най-малко на тази, не считам себе си, моят недостатък виждам себе си, но аз наричам себе си изрод не искам да ... Но в същото време, аз се облече, красиви, се грижат за себе си, като че ли бях модел ... И най-важното, аз имам малко грижа за мнението на другите, аз се държат като vuvstvuyu ... да слушате любимата си музика, обличам в любимите си дрехи и да общуват с всички, че съм най-красивата жена. И повярвайте ми, аз eslne всеки си мисли така, а след това се побърквам аз не вярвам точно, имам много приятели и приятели, както и момчетата с мен забавно и интересно, защото Аз ще ги превозва от външния им вид, техните проблеми. Пазя доста уверен. И увереността ми дава дори ми вътрешен свят, имам две по-висока oboazovaniya, четох много, знам много, знаете колко обичам да се шегуват с мен интересно. И дори ако аз съм много дебела, аз няма да се предотврати това е да остане. След бременност тежах 85 кг с височина 1.68, бях 22. Poverte- приятели, че не е станала по-малко от него. Сега тежа 68 килограм, а не stroynyashkoy разбира се, но не мога да се организира! И цялата причина правилните сплит хранения. В интернет куп innformatsii. И моята загуба на тегло започна с гастрит, който силно влошената.
Моите sovet- преразгледа себе си е един и същ във вас и нещо хубаво и интересно. И не Durite главата си глад диета правилно избран, NAT малко nagruzki- и ще отслабнете. И трябва да обичаш себе си ... но не толкова, колкото можете! Първо трябва да обичаш себе си като личност, и ако обичаш себе си и да започне uvazhat- доверие, изглежда се трансформира, ще заблести!