Нони сок (нони) говорим за ползите от

Нони сок Защо
В тази статия ще говорим за ползите от нони сок за човешкото тяло. Анализирайте своя състав от витамини и минерали, както и да ви покаже как да се използва.нони # 8213; Тя е плод на нони. нони # 8213; Точната ботаническо наименование на вечнозелено. Тя расте и дава плодове през цялата година в топъл климат тропически южната част на Тихия. Първите признаци на вечнозелени и плода му Morinda (Нони) са били открити в Южна Азия. Лесно е да се промени ", резиденция", защото това се корени във всяка почва, издържа на суша и по принцип оцелява при всякакви условия. Цъфтеж и плодните през цялата година. В наше време, на Нони, събрани в Австралия, на островите на Полинезия, Таити и Хавайските острови, Нова Гвинея, Тайланд. Клоните на дървото са покрити и цветя, и почти невидим в листата на зреене зелено и голям узрели плодове.

Нони сок Защо

В снимка нони и неговите плодове # 8213; Нони.

Нони плодове и сок от него

Нони е наричан още индийски черница или пътуващ сирене плодове. Той е много полезен, но не разполага с атрактивен външен вид, и сока и плътта има изискан вкус.


Когато е настъпило, прилича на бучки картофи, кори почти прозрачен бледо жълто или бяло. Вътре плът много семена. Те всички са "пакетиран" алвеолите, които правят нони могат да пътуват през океана.

Рязане на плода се появява остра миризма развали сирене. За Европейския вкуса на този плод изглежда горчив, непознат. Жителите на тропиците, са свикнали да пият здравословна и питателна Нони сок, характеризират вкуса на всички "цветове": кисело, солено, сладко, кисело, горчиво и дори остър.

Това питателна и прясно изцеден сок от нони е светло сив (белезникав) цвят. Тогава от тъмното. Ако сте в ръцете на самия плод, да вземе сито и го втрийте в плът за изстискване сок. Консистенцията трябва да бъде като плодово пюре. Някои не вземат храна от месестата част на плода. След това трябва да се сложи на узрели Нони продължение на няколко дни в сито над съда и изчакайте, докато всички изтичането на влага. Консистенцията на филтъра по този начин сок е течност. Но вкуса и миризмата все още ще бъде неприятно.Как да приемате Нони сок?

Нони сок Защо
Как да приемате Нони сок
Снимката в капака от бутилка нони сок се набира, тази доза е достатъчна за профилактика.


Онези, които отказват от използването на сока от нони, защото на вкус и мирис е развълнувани да обявим, че неговите чаши за пиене не е необходимо. За профилактика на обострянията на заболяването и за подобряване на общия тонус е достатъчно, за да вземе една супена лъжица два пъти на ден. Има моменти, когато дозата се увеличава (но не повече от 3 супени лъжици два пъти на ден). Не го пият преди лягане, тъй като тогава не заспя! Последната доза трябва да бъде 3-4 часа преди лягане.

Са предимствата само киша, ако контейнерът сте купили заливане с течност като вода, а след това се разрежда сока. Така също трябва да се увеличи дозата.

Така например, в сока на таитянски Нони съдържа повече сок от грозде и боровинки. Производителят го нарича естествен овкусители. Тя също има полезни свойства, но това може да отнеме до 60 мл на ден. Нони сок се пие или поотделно, или в комбинация с нектари и сокове от други плодове.

Състав на Нони сок: витамини, минерали и калории

Калорична нони сок 100 гр # 8213; 44 ккал.

Morinda 100 г продукт съдържа:
  • влакно # 8213; от 0,5 до 1,0 г
  • гликоза # 8213; от 3.0 до 4.0 г
  • фруктоза # 8213; от 3.0 до 4.0 г
  • захароза # 8213;

Нони сок: противопоказания и странични ефекти

Нони сок съдържа много здравословни витамини и минерали. Но, за съжаление, има елементи в състава на стимулиране на нервната система. Ето защо, се препоръчва повишено внимание, за да използвате продукта, трябва хората със сърдечни заболявания и кръвоносните съдове, които имат психични заболявания и неврози, страдащи от безсъние, и т.н.

Малки дози напитка съдържа еметин, което може да предизвика гадене, докато увеличаване на активната доза # 8213; повръщане. С повишено внимание трябва да вземе своя народ с язвена болест.

Като хронично заболяване, не е лошо да се получи медицинска помощ.

Обърнете вашето внимание: ако срока на годност се дава на какво е времето. Не забравяйте, че пресни сокове трябва да се консумират на ден. Един отворен контейнер на готов Нони продукт може да се съхранява в хладилник за един месец.

препоръки

Нони (нони) не е лек, и Бъд не е същото. Когато закупите не се колебайте да попитате за сертификат за продукт. Natural сок, внесени от тропическите страни, има полезни свойства, но общата фалшифицирането доведе до незаслужено лоша стока от потребителите.

Нони сок Защо
Преглед на нони сок