Не е работа на Windows

Как да поправите прозорци

Ако прозорците на превозното средство спря да работи, а след това тя може да бъде по редица причини. Но, като цяло, всички проблеми могат да се групират в две основни групи: повреди в електрическите и механични дефекти в механизма. И в двата случая, всички те могат да бъдат коригирани с ръка. В тази статия, ние ще обсъдим основните проблеми на двете групи.
проблеми, свързани с Windows електричар

Първото нещо, което трябва да направите е да се провери целостта на предпазителя, който е отговорен за прозорците. Например, в "топ десет", е отговорна за този бушон F5 етикет. Ако установите, че е повреден, а след това да се промени, ако той ще бъде цяло, трябва да се направи измерване на напрежението на клемите на двигателните прозорците електрически. Това може да бъде направено чрез конвенционални дванадесет волта крушки или с помощта на мултиметър. Ако установите, че няма напрежение, трябва да бъде внимателно да проучи ел.инсталация система на прозорците, както и да обърне внимание на устройството на релейна и контрол.

Има случаи, когато след откриването на бутона стъкло, тя се затваря в себе веднага или бутон е забранено, докато не го ключа за запалване, трябва да почистите изводите и ако е необходимо, да замени тази контрола устройство.

Механични проблеми прозорци

Ако установите, че една електрическа система прозорец мощност на двигателя получава електрически ток, но прозорците не се движат, а след това е нещо, което пречи, или, по-рядко, моторът е дефектен.


По каква причина не може да работи на електрически прозорци? Най-честата причина се придържа и залепване на електрическия мотор шофиране четките. За да проверите това проблем, трябва да се обърне на контактния ключ, кликнете върху бутона прозорец и да започне подслушване леко на вратата. Ако стъклото започне да се движи, то това е проблема. За да го оправи, трябва да разглобите корпуса от мотора, както и за разбиване на ротора на опорно-двигателния апарат. Сега трябва да се използва шкурка, за да премахнете задръстване на глоби.

Ако чуете, когато натиснете бутона, ръмжене, но стъклото не се движи, това означава, че механизмът е заседнала. В повечето случаи това се дължи на факта, че прекомерно износени пластмасов механизъм, който е отгледан в скоростната кутия. Тя трябва да бъде заменен.Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Ако чуете, когато вдигане и сваляне на стъклото много силен шум, той трябва да замени на лагера, който се намира в електроенергийната система прозорец на зъбно колело, мотор.

В някои случаи, прозорци може да не работят дори и след смяна на двигател на. Ако в този случай шумът идва, след това с висока степен на вероятност е протрит въже. Най-често това се дължи на факта, че е имало свиване прозорци.

Ако стъклото е отворен, но не иска да се затвори, но тя се поддава на повишаване на ръцете му, проблемът отново с въжето, той или счупи или просто изскочил на ръководството.

Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Как да поправите прозорци

Понякога, когато се опитате да затворите стъклото, той просто потрепва, но не се движи. Този проблем е свързан с факта, че изкривено стъкло, или валяк или железопътен удари някои от чуждо тяло.

Понякога прозорци не са изпитали някакви специфични проблеми, те просто не работят. В такива случаи трябва да се смазва всички механични елементи и регулирате позицията на стъклото. Същото се отнася и за случаите, когато движението на стъклото е много бавен.

Как да поправите прозорци

Тя не работи вентилатора печка
Разберете, че нагревателят е дефектен фен кола, тя е съвсем проста. За това е достатъчно, за да започне колата и да превключвате операция печка. Ако в процеса на промяна в кабината на превозното средство не е има допълнителни звуци, тя

Как да поправите прозорци

Инсталиране на Windows 2107
На местни автомобили, ние ще кара за дълго време. Освен това, ако видим в колата не само допълнение към обвързването или в чантата си, но и помощник в ежедневните дела, "старите" вид на вагона ВАЗ 2102 още много други ще оцелее. един от