народни предзнаменования

Е, как да кажа, е знак за по-голямо добро. тъй като се смята, че когато котката напуска къщата, той носи със себе си някои мъка или нещо лошо. като цяло, котката взема със себе си, че нещо лошо ще се случи, но това не се случи, защото на котката. Лошата новина е, че вече няма да има котка. Бъдете благодарни. )Какво липсващата котка

преди 10 месеца

Налице е знак (казва) "Котката изчезна - не съжалявам, хайде -., Не шофирайте" Това става много тъжно и понякога болезнено, когато изчезва любимото животно. Но котките са специални създания и дори смятат, че те са свързани с другия свят. Има правилно отбеляза, че котката, оставяйки къщата, вади си скръб или беда. Cat знае бизнеса си и ще живее с множество, стига да не идва един час - да се застъпи за любимите си хора най-високо ниво, неразбираем за нас.

Какво липсващата котка

Не тъгувай за неговата котка, от това, че ще бъде лошо само, без значение къде се намира. Погрижете се за това за даденост. Той направи за собствениците на домашни любимци всичко, което може и трябва да се направи. Да, отидете и млади котки, взимайки със себе си болестта, мизерията, а понякога и смърт. Често те изчезват внезапно, най-вероятно също не искат да разкъсат душата му за дълго време, за да дръпнем едно и също време, за които те влизат в този свят

Не бъдете толкова трагично се внимава котка, да се надяваме. че животното е в състояние да се върне, най-вероятно просто загубих една котка или гуляй загубил аромата. Понякога котките се завърнат у дома в рамките на няколко месеца. Котките са няколко много независими същества, но грижата за котки не може да бъде знак за напускане на съпруга си.

Ако такъв въпрос, и на съпруга си тръгва, то това е вашата интуиция работи, подсъзнание събере факти и интуиция те звучаха.

Ето защо, трябва да се търсят в момента е съпруга си, за да промени своите в поведението и характера, и котката всички проблеми да се обвиняват, не е необходимо. Котка без дом, и затова не е сладък за греховете на друг мъж от домакина.Мазна ла-ло [7.7K]

Не, той отдавна го няма, дори и през лятото. Той няма да се върне. Съпругът й просто обичаше, че котка, и аз също. Ето защо, такава асоциация е възникнало. преди 2 години -

Живял съм 12 години на най-интелигентната котката Isayka, които наистина съм lyubila.On твърде болен, и един ден напуснал дома си и не се е върнал. Въпреки, че той преди това оставя да ферментира, когато се върнал, той стоеше търпеливо пред вратата, го чакаше да се отвори и да се обадя в нашата врата. (Ние живеем на 1-ви етаж). През лятото, когато е отворен прозореца в кухнята, видя го и скърцат с пристигането на прозореца си. Винаги съм знаел, че котките се прибера вкъщи, за да умре.

Какво липсващата котка

Печати, които са на ника, не са били в състояние да го замени.

Аз разбирам, че този въпрос ние говорим за котката с главна буква. Има някои животни, които не са разрешени, както и личността или нещо такова. Имах една котка. Той изтича три пъти в младежките си години (след като избяга от вратата, други двама - отпаднали от прозореца) и всички пъти, отидох да го търси, жив или мъртъв. Очевидно е, че ми маниакална ревност даде резултати: Веднъж го намерих три дни по-късно на петия етаж в един от входовете (за щастие, те не са били затворени след това). Котката е живял 14 години и умира от болестта. Вървеше някои наистина не може да има. При котките, ако те не случайно удари преправяне инстинкт - да отида далеч от дома си, за да умре. Дори и в апартамента, която се опитват да отида някъде. Вие си спомняте, ако котката скривалища търсите необичайно, където е било трудно. Аз също вярвам, че котката, ще отнемат нещо негативно, но не и на любимия си съпруг, мисля. Ако мъжът трябва да напусне, той няма да бъде, защото на котката. Но котката може да се чувства предстоящото отрицателен, което, отново, може да бъде с мъжа си не е свързан и се опитват да го носите със себе си

Omen ако котка далеч от дома, че е отишъл, не е много добър, така че мнозина търсят липсващите своите домашни любимци, и разбира се, се опита да намери, но не винаги успявам, може би с вашата млада котка, че се е случило нещо и той не можеше да се прибера у дома, като в този случай тя ще osznachat здравословни проблеми. Но ако остави на други домакини, а след това, че е необходимо да има друг, ако не знаете нещо, то е най-добре да се вземе друга котка, а това продължавайте да търсите.

Може би това не е знак на всички. С котката може да се случи нищо. Фактът, че той "си отиде от теб", са решите, но само защото той "излезе." Но онзи, който не е неузнаваема къде да отида! Може ли го просто бедствие удари - куче, една кола, но никога не се знае, където малко животни могат да причакват трагедия - защото те бродят навсякъде.

Не търсете някакъв начин свързани с това събитие живота ми!

Те казват, че котките напускат дома си, когато много болен, те се предполага, че като за някои специални билки, които могат да ги излекуват. И ако не намерите, а след това, съответно, да умре и не се връща.

На практика, тъй като за случая и ситуацията, ние баба е огромен стар котарак на име Сергей, така че тук напоследък много зле, така че ние не се опита да я излекува, но всички без резултат, и тогава един ден котката избяга от дома си Той не се появи отново. Жалко е, разбира се, но какво да се прави.