Най-красивата порода котки

Каноните на промяната красота с течение на времето. Това важи и за света на котки. И венец кралица на красотата в различни периоди от получава никакви представители на различни породи. По едно време по света се кланяше Персийска котка, а след това - сибиряците, вчера - Сфинкса, а днес?За вас - най-красиви породи котки!

10-то място - Персийска котка

Кой има най-красивите котки

Персийска котка. Все още пухкав котка не губи позиции и дори и днес става в рейтингите на признатите красавици. Въпреки факта, че популярността е паднала до дългокосият номиниран през 16-17 век (тогава беше, че персите започват с цел да се размножават в Европа), Персийския котката не страда от заболяване звезда, и много спокоен и дори благосклонно приема всички заслужена чест. Да, в този век не е заседнал да улови мишки (тя отдавна забравил как да се направи), персийска не могат да живеят на улицата, но в границите на обитаване от хората тя взима всичко на най-доброто качество на домашна котка - нежна природа, умерен темперамент. И тя е просто красива!

9-то място - Бенгалия

Кой има най-красивите котки

Бенгалия котка. Когато се смесват гените на азиатския леопард котка, абисинска, Американска късокосместа, Бирма и египетски мяу, просто не може да не бъде красота! Красиви котки от тази порода са изключително интелигентни и енергични. Като отлични спортисти, те се нуждаят от постоянно натоварване. Поради това, тези, които вярват, че бенгалците, разбира се, най-красивата котка, трябва да разберат, че стандартната апартамент за котката Бенгалия малко. Да, тя ще ви забавлява, включване и изключване на осветлението, отваряне и затваряне на вратите (и хладилник са включени), но тази котка се нуждае от пространство. Ето защо, ако не можете да си позволиш да тече бенгалски в двора, а след това го показва на каишка на разходка или тичам заедно!

8-мо място - американска късокосместа

Кой има най-красивите котки

Toyger. В света само за 40 детски градини, които се размножават котки с най-красивите очи и очарователни грабливи ивици по цялото тяло. Често имената на котки свързани с области, където те идват от, но Toyger различно. Най-красивата котка в една лента получил името от двете английски думи: играчка (играчка) + тигър (тигър) = toyger (играчка тигър). Нещо повече, това се е случило сравнително наскоро - порода е призната преди по-малко от 30 години. Tigrokota замислена селекционера Dzheyn Mill през 80-те. За основа отне белгийските котки ще се окажете с дизайнер порода. Toyger - това е котки спътник с мека характер и външен вид на хищници.

Кой има най-красивите котки


Мейн Куун. Популярни напоследък са станали, все още като мейн кун ще има родословно дърво, чиито корени се простират назад в продължение на няколко столетия. Мейн кун са не само най-красивите котки, но и най-големият дом бръмченето. "Енот" котка (т.нар за тяхното специално цвета на козината) може да тежи до 10 кг средно, а понякога - до 15! В "мастодонти" имат много чувствителен характер. Те обичат да правят всичко заедно със собственика, тъй като силите и по свое усмотрение да помага на ИПС, но мейн кун, не са натрапчиви. Ако собственикът е наистина много зает, Мейн Куун намери временно по нещо за всеки и няма да се отклони вниманието върху себе си. Трябва да се помни, че Мейн Куун с доста ревниви, както и други животни на нейна територия, че е малко вероятно да страдат.

Кой има най-красивите котки

Snowshoe (със снегоходки). Много красиви породи котки са се появили наскоро (в исторически план). Това е Snowshoe, които се явяват роден във Филаделфия, има свой собствен стандарт за 1980-та година. Белите лапи (четири), бяла лента на гърдите (един), бели на гърдите (един) - всичко това се добавят, за да се перфектна картина Snowshoe! Bred изкуствено размножават уникален. Само си представете колко трудно е да се съберат най-доброто снегоходки, защото белият контрола ген е много трудно да се получи перфектни чорапи и лица! В този Snowshoe също имат много мелодичен глас, обичам да плувам и (!) На слънце. Като цяло, за добро здраве и добре балансиран характер, те се наричат ​​"котки, без никакъв проблем."

4-то място - шотландски Fold

Кой има най-красивите котки

Scottish Fold (Scottish Fold). Красива котка порода, допълнени от един през 1961. Разбира се, сгънете котки са били известни в миналото, особено в източната част, но в техния официален порода никой обединени. Но когато една котка шотландски фермер Уилям Rosso ражда котенца с необичайни ушите, Уилям не остави този факт без внимание и реши да се определи стадото. Крайният формирането на породата не е бил в Шотландия, и в Америка - страна на голям kotovozmozhnostey. Но до този момент, всички шотландски пъти ушите висят по различен начин и да се предскаже как ще се държат след раждането на коте не е възможно, освен това, че първоначално всички котенца ушите са прави и не винаги падат.

3-то място - Burmilla

Кой има най-красивите котки

Burmilla. Тази котка - една англичанка, която е настъпила от случайно кръстосване бирмански котки и персийски чинчила. Малката пума с очи като Клеопатра предлага спокойствие и изобретателност. Нейните собственици трябва да внимателно да се грижи за котката на палто, защото той - основното лукса Burmilla. Убито сребърен цвят е характерен за всички представители на тази красива порода. В Burmilla винаги се опаковат лидер, дори ако кучето опаковката. Тези лидерски качества, необходими да се вземат предвид тези, които искат да предложат Burmilla ако не ръката и сърцето си, къщата и една купа, пълна с висококачествен фураж.

Кой има най-красивите котки

Краля. И отново в класацията на красиви котки американски. Името на породата означава "парцалена кукла". Това необичайно име Краля, получени за основната отличителна черта на породата - намален мускулен тонус. Просто казано, че имате растение котка, така че ще седне до вечерта (към мързел, че качеството е без значение). Поради ниското мускулния тонус Краля не обичам да се изкачи на височината на перваза, че са били непреодолимо препятствие, те не могат да се защитават, и навсякъде следват неговия капитан.

1-во място - британски котки

Кой има най-красивите котки

Британска късокосместа. Разбира се, тази номинация е много условно, защото вижда, на първо място любимата си порода. Но ако обобщим красотата и популярността, но днес британците е ясно води. "Една котка за бизнесмен" не е само красива, тя е лесно да се толерира самота, продължително отсъствие на собственика и винаги намират какво да правя.

Грозната котки не се случва. Но някои - особено добре!

Послепис Crown за вашата домашна котка могат да бъдат закупени в най-близкия магазин за домашни любимци.