Минус какво Minusovka, въпроси и отговори, оригинален, оригинални соло песен, прибиране на реколтата, конци,

Въпроси и отговори

1 Какво е минус?

Какво е Music Минус Едно е, много хора ме питат. Ще се опитам да обясня. Термин, въведен от музиканти. За да се изпрати незабавно в правилната посока вашата идея, аз ще кажа, че тя прилича на караоке, но само повърхностно, на пръв поглед. Караоке - пее в акомпанимент на кутията, която играе на всички песни звуците, които са зашити в него като играят MIDI файлове, или един вид MIDI файлове. Т.е. звука на караоке песни - почти същото в звук. Също така, караоке, на лице - не - музикант - Иска ми се - не погрешно да пее - тихо лимец водеща страна някои инструменти като тиган - флейта. Минус - някаква част от музиката, независимо дали една песен, инструментален състав, или на концерт за симфоничен оркестър с голям барабан. Същността на това е, че в този режим, в интернет не е никакъв водеща партия (соло инструмент или вокал, като правило), и всяка от страните може да липсват. Минус много по-силен подхожда по звук с оригинала от караоке, тъй като В идеалния случай Minusovka написана от същите средства като оригинала. Избрани инструменти, звуци, аудио обработка, звучене изстрел партия в детайли, т.е. докосване, начин на изразяване, динамика, а не сбор от бележки, смътно напомня на оригиналния (караоке). Музика Минус Едно рекорд не е лесно. Наистина, отново в идеалния случай, "minusopisatelyu", че е необходимо да се повтаря пътя на оригиналния студиото. Т.е. Всички страни ще слушат и отново да напишат свои ръце. Коя партия не е - зависи от целите. Караоке, обаче, също така може да се класифицира като бекинг песни. Но не и обратното. Т.е. Минус Едно - не винаги има караоке.


Защо това е словото или какво прави той

В нашата страна, обезпечаващи песни придобили огромна популярност, особено сред певци и. певци в ресторанти. Това се случва по много причини. Един от друг и извън него. Например, тъй като не всеки собственик на ресторант, бар и т.н. могат да си позволят по-добър отбор на живо. Или не иска. Или би могло да бъде, че двама души - достатъчно. Or. Знаете ли, че по-добре. Как да използвате бек песни? Медията не играе роля. По принцип това MD. На което те пишат едно и също тези подкрепа. работят 2-3 души, пеят, или да играят, или комбинация от двете. и главен музикант - MiniDisc :) Някои действат в рамките на DAT, някой под CD, някой под секвенатор.Както става

Сега, когато е Music Минус Едно, и как да се лекува - знаете много повече, отколкото преди да сте прочели този ръкопис.

2 Какво е "Original" или "Оригинал", "Оригинал + Solo песен", "Пиле", "рязане", "клас", "Супер" - тези думи се намират в нашия каталог, в колоната "Описание"?

"Пиле" - минус една, направена от нас или от някой добър инструмент или играе "на живо". "Zabivok" изработен от типа "samoigraykah" Yamaha PSR - ние не. Всичко, което е - това звучи по-добре.
"Нарязване" - минус една, направена от "плюс" с "рязане" фрагменти, които не звучат глас художник и "лепене" на тези фрагменти бек. Това се прави с помощта на специален софтуер. Когато талантлив изпълнение - почти оригинално.
"Оригинал + Solo песен" - оригиналната минус един, в който мелодията се играе в някои libomuz. инструмент, например - на живо китара. Подобно на караоке - само "за възрастни", защото споразумение - както в оригинал, по него звучи iinstrumentami. Не сравнение с караоке LG :-))
Някои чуждестранни "Минус оригинални песни" имат едно и също име "Plus" проследява да слушате самия художник и пеят под "минус".
"Zadavka" - минус една, направена от "zadavlivaniya" тясна лента глас художник, с помощта на специален софтуер. Voice чували, но едва, ако самата пеенето - едва чуто "натиск" гласът е напълно "потиснати" си. Няколко задръстила с вокали и някои инструменти. Това не е добре.
"Клас", "Супер" - това е нашата субективна оценка на някои zabivok.

Почти всички писти подкрепата Оригинални (или оригинал) - вокали в бек! Това е "майката" минус изпълнителите.

Върху качеството на МИНУС:


Минус ние се съхранява в mp3 формат с битрейт, вариращи от 128 до 360 Kbps
ВСИЧКИ добро качество бек песни.

3 Как да си бек песни?

Направи резервация - ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове и да обсъдим този въпрос. Всичко това - минимална цена.

5 Какво ви даде гаранция, че пакетът, че ти обещавам да изпрати не воля, не е това, което трябва, а не CD-та музика Минус?

Какво ви гарантира добре ли е? Ние ще дадем "честен пионер" дума, можете да получите точно това, което сте поръчали, но не и "бял прах" в плик. -) Добро име в интернет, за да ни повече.

6 Възможно ли е да се получи подкрепата, ако живея извън България, например в Холандия?

Всякакви въпроси. ние ще ви напиша отговор.