Методи за гадаене с карти за игра за начинаещи

Правила гадаят карти за игра

Преди да се пристъпи към действителните ритуали, трябва да купите нова палуба и да го каже. Извършва този ритуал е необходимо, колкото е необходимо, за да изберете картата, за да силите си, за да се получи достоверни отговори на всички въпроси.Карти за игра и да даде личен палуба, не може да бъде всеки. Ако картата е да се познае на другия човек, отговорите на палубата ще бъдат тясно свързани с човека в плана за енергия.

Желателно е да имате няколко палуби за гадаене. Например, един употреба само в предсказания, който изисква Гад го докосна (за предаване на мощност).

За да работите с картите, които се нуждаят, само когато са в добро здраве и настроение. В пристъп на гняв, че не е необходимо да се вземат до ритуала, като техники за работа с карти може да бъде доста опасно.

Карти не лъжат без надзор навсякъде. Не забравяйте, че те са вашите помощници. Ето защо, се подготвят за "къща", за да ги съхранявате.

Редовно почистване карта. Ако те ще се натрупват твърде много отрицателна енергия, тя ще попречи на правилния отговор. Можете да намерите почистване ритуал, като кликнете върху линка по-горе, за да конспирации на палубата.

Не се опитвайте да се научат всички карти в един и същи ден. Предсказания - този изтощителен процес, а вие трябва да имате голям енергиен потенциал, за да се извърши в дългосрочен план и тежки ритуали.

Уроци по гадаене - какви въпроси могат да бъдат задавани?

Сред техниките, използвани от гадатели, общ пасианс и просто да си задавате въпроса. Там можете да поискате конкретни въпроси и чрез издърпване на определен брой карти, за да получите отговор.

Но това, което трябва да бъде въпрос, отговорът да е кратко и ясно? Има три правила:

  1. Вие не можете да задавате въпроси ненужно. Ако отговорът е очевиден, той не конкретизира
  2. Не повтаряйте. задаван въпрос два пъти обърка картите и те ще започнат да дават невярна информация.
  3. Отгатване на съдбата на всички (планове), или за период от не повече от 3 месеца.

Уверете се, че при използване на карти, не забравяйте, че 98% от правилния резултат се получава само от професионалисти. Но дори и ако ние да овладеят изкуството на гадаенето до съвършенство, човек има възможност в един от петдесетте да направя по различен начин.

За Гад, че е много важно да се помисли за всички възможни сценарии, когато човек се обръща към него с въпрос. Ясно осъзнавайки, че гадаенето е нищо друго освен анализ на бъдещи събития, работим по всички опции, които могат да се случат на човек.

Важно е да се осъзнае, че вие ​​сте просто един водач. Резюмета, в противен случай, ще автоматично да се третират като комбинацията, колкото искате.

Глобалните проблеми, които засягат най-сериозните теми са забранени. Опитайте се да не се използват уменията си за лично обогатяване.Да се ​​научим да се спекулира карти за игра - какво е "забранено дни"?

Забранени дни са в всеки месец. Тя е в тези дни има много добър шанс да се направи грешка, или дори да съсипе съдбата на човека.

В допълнение, той е по-добре да не се започне работа в понеделник. Отгатване и пасианс също не се допускат по време на болестта. Жените не трябва да работят с картите по време на критичните дни.

Всяко позоваване на картата трябва да бъдат внимателни. Не им се подиграе със сила и не използвайте за забавление.

Основните методи за гадаене в пилотската игра

Отгатване на желанието

Това ще отнеме тесте от 36 карти. то Разбъркване и премахване на една карта, а не търси, остави настрана. Останалите 5 са ​​разпределени равномерно в стаковете. Вземете един мързелив картата, вижте цвета си и да си пожелаеш.

Да се ​​отмени всички избраната карта и да се върне отново към палубата. Повторете този процес отново, но този път, полагане на останалите карти в тестето 4. Продължи да изпълнява манипулации, необходими за толкова дълго, колкото ще има в ръцете на една купчина от пет карти. След това ги отвори. Направете желания изпълнени, ако в резултат на опаковката ще отговаря на картата, както по-рано правят се сбъдне, от 10 до Ace.

Ако тя падна останалите карти в момента не е възможно да искат изпълнение. Ако искате да знаете какво е виновен, направете оформлението по-долу, тръгна въпрос вълна.

бърз отговор

За бърз ритуал се извършва само ако имате достатъчно силна връзка с палубата. За да го инсталирате, е необходимо в продължение на няколко дни редовно го носите със себе си, Разбъркване, просто държат и правят прости класификации.

Когато свикнете с палубата, тя ще разбере, че имате нужда. Ако има спешна работа, да вземе ръцете на палубата, завой над нея и шепне въпроса си три пъти.

Изважда се от палубата една карта и да го отворите. Това ще бъде отговорът. За да получите по-подробна картина, извадете от палубата 2 допълнителни карти и в зависимост от стойността на картите за игра (индивидуално и заедно) ще можете да научите всичко, което ви трябва.

гадаене обучение за събитието в бъдеще

Използвайте следната подравняване може да се определи вероятността на събитието или на успеха на операцията.

Имате нужда от тесте от 36 карти, като ги разбърквате и легна на 4 равни стакове. Махни от всяка една карта и я постави пред него.

интерпретация на резултатите

  • Четири карти с диаманти - победа във всички начинания, успех, слава. Работата ви ще бъдат оценени и ще бъдете в състояние да постигне, че сънувал за толкова дълго време.
  • Четири сърца - любим човек принадлежи на вас с цялото си сърце и душа. Тази комбинация показва хармонията в отношенията, щастието в брака.
  • Четири клубове - печалбата може да се повишат в службата, неочаквана подарък от един стар приятел.
  • Четири пика - разочарование (любов, приятелство), парична загуба, проблеми.

комбинации от карти

От клуба + Дама Пика - може би в бъдеще ще намерите много проблеми. Опитайте се да не се спори, за да докаже своята точка.

Кралицата на клубове шест + карта (има такива) - лош път.

Peak Шест + Девет от диаманти (или дузина) - дълго пътуване, в края на който ще бъде в състояние да се възползват.

Кралицата на сърца + десет на сърца - да се срещне своя стар приятел, за да посетят роднините си, когото не сте виждали.

Diamonds дузина + девет от сърца - е начин за бързо и лесно да се направи печалба.

Седем червеи + King - скоро можете да кажете сбогом на всички проблеми и да завършат текущите проекти.

Джак на сърцата девет от диаманти + - избягвайте дълги пътувания. Те може да се свърши много зле.

Джак клубове + Peak Seven - пазете се от клюки и машинации от врагове.

Научете гадаене е възможно, но всеки ден се нуждае от упорита работа, само в този случай ще получите най-горния умения.