Медицински аборт в Москва

The Best Клиника медицински аборт от опитни гинеколози - те контролират състоянието на жените на всеки етап от медицински аборт, по време и след процедурата. Нашите експерти ще съветват пациента на всички въпроси, считано от датата на лечение в клиниката и до пълното завършване на процедурата, включително и рехабилитация.

Абортът, ние използваме само сертифицирани продукти - те са ефективни и безопасни. Качеството на тези лекарства позволява да се избегнат сериозни нежелани реакции по време на лечението.

Предлага се в клиниките:

Какъв е този вид аборт? В някои случаи е възможно?
Ползи фармакологична аборт
Подготовка за медицински аборт
Как е процедурата
възможните последствия
Противопоказания за медицински аборт
Цената на медицински аборт в най-добрия клиники

Медицински (фармакологична) аборт - прекъсване на бременност, без операция. Техниката е много популярен, защото без усложнения и не изисква хоспитализация. Дати медицински аборт, а компресиран - тя се провежда до 6-8 седмици от бременността, когато оплодената яйцеклетка все още е слабо поддържана и тъканите на матката в тялото на жената не е имало драматични хормонални промени.
Терапевтичният ефект на лекарствата се редуцира до прогестерон блокиране, защитни и отхвърляне доставка плодове черупка (краткотрайна тъкан), която допринася за развитието на аборт и маточно кървене.
Пациенти с установена менструален цикъл е типично за случилото се веднага разпознава зачеването. Ако бременността не е желана, опитайте възможно най-скоро да се обърнете към нашите лекари. Лекарите Най-добрите Clinic организират изпит и да притежават медицински аборт възможно най-скоро, в съответствие с правилата за безопасност.

Медицински аборт - това е най-приемлив вариант неуспешен намеса не изисква операция и дълъг период на възстановяване.

висока ефективност (до 98.6%);

възможност да прекрати бременност на ранен етап;

Това отнема само няколко минути;

за процедурата изисква минимално предварително третиране;

Няма нужда да се използва анестезия;

изключено маточната травма и неговата вътрешна лигавица;

маточните контракции и болка след процедурата, умерена;

не съществува риск от инфекция, сраствания, запушване на фалопиевите тръби;

подходящи по-рано не са раждали жени;

няма отрицателен ефект върху репродуктивната функция на жените;

Прогестерон рецептори се блокират временно, така че вероятността от пост-аборт безплодие е сведена до минимум;

 • психологически прехвърлени на пациента е много по-лесно, отколкото хирургична аборт.
  Advance подготовка преди медицински аборт е минимална. Той се намира в рамките на разглеждането на пациента от гинеколог и редица задължителни прегледи:

  тестове за HIV и сифилис.

  Гинеколог може да предпише и допълнителни изследвания:

  тестове за инфекции репродуктивни пътища;

  Няколко дни преди медицински аборт пациент трябва да избягват алкохола и да се въздържат от тежка храна. Вечеря в нощта преди процедурата трябва да е лесна, а в деня на процедурата за закуска, можете да изберете лесно смилаема храна.

  Първата доза пациентът получава в болницата. Тя се препоръчва за известно време след това да остане в лечебното заведение.

  36-48 часа е необходимо да се втора доза от лекарството. След това, кървенето, което оставя яйцеклетката. В този момент, също трябва да бъде в клиниката - важно състоянието медицинско наблюдение на пациента в този момент. Лекарят ще бъде в състояние да предприеме необходимите стъпки, ако загубата на кръв е прекалено голям, и корекция на дозата, ако пациентът започва повръщане.

  Важен етап - посещение на гинеколог в 10-14 дни след аборта. Ефективността на процедурата, проведено от оценен с помощта на ултразвук - един лекар се правят изводи за това дали абортът е пълна и дали матката остава на яйцеклетката остава.

  В някои случаи на бременност се поддържа, дори след спиране на кръвотечението. Тогава трябва да се предприемат действия, за да го премахнете, детето не може да напусне, поради високия риск той малформации.