Масажно легло Nuga Best прегледи на пациенти и лекари

Нуга е най-добрият терапевтичен устройство в леглото форма. Действието на това устройство се основава на принципите на рефлексология, акупресура и затопляне. Поради тези ефекти се намалява нервно-мускулно напрежение в болки в гърба продължава.Също така обърнете специално внимание на метод терапия с камъни за кандидатстване - използван в керамиката за процедура турмалин, нефрит. По този начин, сложен ефект върху тялото насърчава самостоятелно стимулиране и възстановителните процеси.

Обърнете внимание на реакциите на пациенти, лекувани легло Nuga Best в лечението на заболявания на опорно-двигателния апарат, както и мнения на лекари, предписват използването му.

Препоръки на леглото Nuga Best

"Купих това легло преди няколко години. Реших да го след като премине медицински курсове в болницата за болки в гърба.

Nuga Best какво е
След придобиването, легнал върху нея два пъти на ден, а след това е бил пуснат на само през нощта. Успешно го използва в продължение на около една година и, честно казано, го ползват.

Няколко пъти го използват се записват усукването болки в гърба. Наскоро, ядрено-магнитен резонанс, който откри хемангиоми и гръбначния киста. Сега ми покупка на прах. "

"Срещнах се с изобретението, за щастие, аз чух от един приятел, и реши да се възползва от шанса. Преди това петно ​​болки в гърба finalgon и лежи на апликатор Кузнецова. Ефектът е само за няколко часа. Себе си назначен диклофенак инжекции, като освобождаването. Въпреки това, болката появиха всички назад повече и по-често.

Първата процедура в леглото Nuga Best беше ад за мен. Болка див, но е установено, че прешлените са опънати. Само няколко сесии бяха болезнени, но по-лесно. Тогава се почувствах истински вести от процедурата. Общо 10 процедури са ми помогна да се отървете от болката в гръбначния стълб на цялата година. Смятам, че е по-добре към лечението с използването на леглото, отколкото инжекции и таблетки, които да действа негативно на стомаха. "

"Две години по-редовно отидох на масажно легло Nuga Best. Тогава на акциите си, придобити по същия. Аз гръдната остеохондроза в продължение на много години, но тази техника е плодотворна за мен се справят с него.

И всичко е добро, но напоследък започнах да забелязвам, че изчадието започне странно пищи мач. Сега притеснен, може затопляне се отразява отрицателно на съдовете на краката? Но за да се откаже от леглото аз не искам да се върти малко притеснен. "

"Аз съм просто възхитена от това легло Единственото лошо момента. - Това е твърде труден за действие на гърба на твърди ролки при придвижването им от главата до опашната кост, а след това има и болезнени усещания (за първи път особено болезнен) ..

Въпреки това, ефектът на гръбначния сцепление е ясно усеща. Възможно е да изберете обратна връзка местен режим (само за някои от секцията назад), и е необходимо температурата на загряване. Все пак, това е подходящ легло не е всичко. На моя приятел, след като процедурата е с висока температура, толкова повече тя не смееше да го изпробвате.

Включен е и възглавница за Миостимулация. Също така много полезни изобретение, което помага да се отстрани излишната подкожна мазнина, подобряване на цвета на кожата и нормализира чревната функция (I проверява). Като цяло, аз препоръчвам този легло устройство, но само след консултация с Вашия лекар. Тъй като има редица противопоказания за употребата му. "

Свекърва си купил като точно такова легло. Удоволствие е, разбира се, не е евтино, но те не ми пука (w съсед помогна точно това!). Или че докажат и да убеди безполезен (използване с легло-в-закон за няколко). Деяния легло, това е нещо добро, тъй като всяка масажор, но тя е деактивирана в краката ви просто не дава резултати.

Преди да използвате тази машина е необходимо да се консултирате с вашия лекар, тъй като има редица противопоказания за процедурата. Трябва да се отбележи, че провеждането на сесии на безплатни процедури, най-малкото, да помогне на възрастните хора положителен заряд и да вярват във възможността за лечение на хронични заболявания.Този факт има положителен ефект Nuga Best легло на тялото на пациента. Но леглото - не е панацея за всички болести, тъй като тя не искаше да повярва ".

"Един приятел ми препоръчва Nuga Best като метод за бързо и безопасно премахване на болки в гърба и други симптоми

Nuga Best какво е
лумбалните дегенеративни заболявания диск.

Разбира се, аз се вкопчи в тази мисъл като спестяване на слама. Въпреки това, очакванията не са изпълнени. Аз не знам, от нея се е случило, или това е просто съвпадение, но след три процедури, аз бях в болницата с ужасно влошаване.

Не обвинявам никого, просто жалко, че следващата надежда за възстановяване избледнели. "

"посетиха няколко пъти безплатни сесии за лечение на Nuga Best и, след като прочетох добри отзиви, взели решение за покупка. Не съжалявах никога. Lifestyle ми заседнал (като работа) от това и болката на шийните прешлени и леглото ми помогна премахване на неприятните симптоми.

Освен това, родителите често се устройството за лечение на ишиас, гръбначния херния. Устройството не си струва парите, особено защото редовен масаж днес също е евтино. "

Лекарите около Nuga Best

"Леглото Nuga Best е един от най-модерните масажисти, като се физиотерапевтично оборудване допълнителни функции. Това устройство може да бъде ефективна в редица случаи на нарушения на опорно-двигателния апарат.

Въпреки това, има редица противопоказания, което не може да се подценява. Използването на леглото, когато противопоказания могат да доведат до тежки усложнения и развитието на тежки условия.

Nuga Best какво е
Използвайте легло Нуга Бест (особено отопление функция) е невъзможно без необходимия преглед на тялото. Както е известно, тези устройства, а съществуващите неоплазма тумор природа, могат да предизвикат тяхното развитие и дори злокачествено заболяване.

Използвайте леглото само след извършване на пълен преглед на пациента. "

"Има ли някаква полза от използването на Nuga Best? Разбира се, че има. Като минимум, на леглото Nuga Best изпълнява масаж, и има благоприятен ефект върху мускулите на гърба и нервните окончания в нея. Много от пациентите твърдят, че използването на това устройство помага да управляват тяхното заболяване, и ги спасява от мъчителна болка в гърба. Това твърдение е оправдано само ако устройството се използва като помощно средство.

Заслужава да се отбележи е, също така, че устройството може да се използва успешно, само ако не е твърде тежки заболявания на гръбначния стълб и мускулите на гърба. Ако сериозна патология, на леглото Nuga Best може да навреди на здравето на пациента. "

"Леглото Nuga Best се препоръчва за патологии остеохондроза, сколиоза, херния дискове и други патологии на опорно-двигателния апарат. Въпреки това, въпреки всички възможни положителни ефекти, това устройство има редица противопоказания.

Обикновено, те включват остра възпалителна болест, склонност към кървене (като менструация), онкологични заболявания, гноен

Nuga Best какво е
възпаление на кожата на гърба, остеопороза (последния етап), както и други условия.

Предимства на масаж със сигурност е оправдано в някои ситуации. Въпреки това, от моя гледна точка, това е наивно да се разчита на работата на масажно легло, същото в различни патологии.

Да, разбира се, можете да регулирате температурата на процедурата, начина, но само на живия масаж терапевтът може да обясни какво точно имате нужда за здраве и това, което чувстваш по време на масажа. "

"Мисля, че едно легло Nuga Best -. Това е чист маркетинг Е, не някой в ​​света машина излекува тази стара болест на 10-30, дори и като 100 процедури Освен - .. Без употребата на наркотици Това е всичко - просто машината, настройка на специфични режими. при лечението на индивидуален подход всеки пациент е важно, какво машина абсолютно не е подходящ. "

"Nuga Best добър вариант за допълнително лечение. Но да си купи такава скъпа стока, не си струва. Има много опции, за да получите същия ефект за много по-малка сума."

Nuga Best какво е
"Използването на Nuga Best за предотвратяване и допълващо лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат е доста одобри.

Въпреки това е важно да се разбере, че само в лечебно заведение, под наблюдението на висококвалифициран специалист, тази процедура може да бъде наистина полезно и безопасно. В случай на злоупотреба на леглото, както и nedoobsledovaniya преди лечение, то може да причини непоправими вреди на тялото си. "

заключение

Отзиви за използването на Nuga Best са различни. Въпреки това, повечето от тях показват, че устройството за приложение е оправдано само като допълнение на лечението на патологии на опорно-двигателния апарат, или за предотвратяване на обострянията.

Освен това, преди началото на процеса на физиотерапия с Nuga Best е необходимо да се подложи на пълен медицински преглед за откриване на тумори в организма.

Ставни заболявания и наднормено тегло винаги са свързани един с друг. Ако се намали теглото ефективно, а след това на здравето ще се подобри. Особено, защото да отслабнете много по-лесно през тази година. В края на краищата, не е решение, което е. Прочетете повече >>>