Mare село с Atlantica 4 (Кипър

Полезна информация 3

# X201c; Много приятен престой # x201d;

Кристоф L (12 мнения)

До сега, ние (семейство, 2 деца 5 и 7 години) останаха настрана от "деца" хотели, защото ние бяхме ужасени от мисълта за претъпкания обяд и вечеря, дни пълни с анимации и deystvichmi, басейни , направен специално за малки деца и нервни служители. Но все пак - ние се опитахме. И ние бяхме много приятно изненадани.Персоналът винаги е много приятелски - администратора, който ни изпрати едно питие вместо не ни прави чакам пред нея, тъй като тя ни е регистрирана. Персоналът на ресторант, който винаги е бил внимателен и усмихнат, дори и по време на пиковите часове. Плувни басейни не са толкова големи и не е наистина, предназначени за плуване, а по-скоро, предназначени за деца от всички възрасти. Но това е съвсем нормално, тъй като на плажа с кристално чиста вода и лесен достъп е в близост до басейна. Трябва също да се отбележи, че можете да изберете леглата в тихи зони на плажа под дърветата, в непосредствена близост до басейна, за да контролира децата, или някъде по средата - в зависимост от това, което е най-подходяща.

Бунгалата са чисти, с доста модерно оборудване и изобилие от пространство. Единственият коментар, който имаме, е, че телевизорът не предлага много канали.

Основният ресторант / бюфет всяка вечер предлага добър избор - с допълнително японски ресторант в и ресторант мезе другата страна на улицата (която принадлежи към хотела) и Агия Напа в около 20 минути на автобуса, има възможности.

Радваме се на времето - и дори обмисля завръщане през следващата година. Нещо, което никога не съм правил до сега.

Полезни факти 1

Москва, Moscow City, Русия

Вероятно за първи път от 10 години насам, така че една добра почивка с деца. На властта взе само закуска. Те се бяха подготвили за съществуващата бунгало кухня. В кухнята има всичко необходимо. Печка, електрически чайник, микровълнова печка, тостер, съдове, хладилник. Сейф в стаята, сешоар, индивидуален климатик. Също така посети ресторанта в хотела (с глупакът се скара на камък. Но това не е готов да се скара на камъка ще донесе и донесе горещ камък и си седя и се запържва, пръски във всички посоки мазнини. Имайте това предвид). Подобно на ресторанта на хотела от другата страна на пистата Meze House. Е, разбира се имаше места в Агия Напа.

От професионалистите - тя има бунгало на първа линия с изглед към морето. винаги са били на разположение безплатни шезлонги и чадъри, въпреки че порочната практика сутрин "резервации" кърпи момента. Идеалните детския плаж (изкуствено пристанище). По време на отлив, дълбочината е не повече от метър. Хотелът разполага с мини маркет. избор на храни със сигурност скромен, но можете да направите резервация и необходими асансьор.

Сега, лети в мехлем (с фотографии):

1. Като се има предвид, че бунгалото винаги е на първия етаж, стаите пълзят мравки (основно търсят вода, а ако се открие, а след това прегази в огромни количества. И няколко пъти през хлебарките, размерът на които някой може и да се свие до несвяст.

2. заземяване уред от каната и подведе да напусне корпуса, от която пластмасови тръби. За това са ви необходими lichevat местните електротехници. Вероятността да напуснат хотела веднага да черковния разбира се, не е толкова голяма, но аз бих препоръчал, че при готвене на печката и вряща вода в кана, мивка не докосва.

3. Плажът предлага различни водни спортове, като например банан лодки, водни скутери и лодки. Проверете тази техника не се отдели от зоната за къпане. Излезе на града и, разбира се, изключително рядко, но в допълнение към персонала, и се вози и да се отпуснете в различно състояние на адекватност. Когато следващите децата къпане - безопасност трябва да бъде от първостепенно значение! Аз препоръчвам на децата да плуват на известно разстояние от флота за паркиране.4. От куфара влачат духове, закупени в Duty Free. Там със сигурност са виновни, че е необходимо да се премахне дори това малко нещо в сейфа и не се надявам за чистота на персонала.

5. За храна написано в началото, че взе само закуска. В общи линии, малко разнообразие може да се постигне, но 10 дни асортимент на бюфет не се промени. Взима мръсни чинии, чаши и точен завършващ удар от неприятности, само прахообразни напитки за децата. Ако детето не пие чай или какао, препоръчвам нещо очаквано. На ползите - пекат палачинки и да направи бъркани яйца. Винаги трябва да има кофа с овесена каша, но при нас никой никога не взе. Не бих го рискува.

6. В пушенето ресторант и най-вече германци.

7. Басейнът е обработен с хлор, който безмилостно смърди през нощта, когато тя се излива за дезинфекция, дори и за една ранна сутрин на закуска не винаги ерозира. Но зад басейна е добре контролирани.

Полезна информация 6

Хотелът се намира далеч от населените места по крайбрежието. Координати на Google Map - 34.974802,34.040531. За някой, това разстояние може да бъде по-неблагоприятно положение за нас, това е солиден ръст. Пътят до най-близкия град (Ai Напа) е на пет минути път с автобус, на стойност 1 евро в едната посока от лицето. За 2 евро можете да си купите карта за деня. Алтернативният - и добре павирания път покрай морето. Той ще се проведе на количката лесно. Време на пътя средна скорост - около 40 минути. Ако имате време, а след това бих препоръчал тази пътека за ходене.

Хотелът е интимен, настаняване - в малки къщи (бунгала), с една или две стаи, с една или две бани (съответно по-скъпи). Море от зелено, всички погребан в цветя. Като цяло, флората на Кипър спартански, вероятно поради липса на вода. Но там, където живеят хора - всичко това в цветя и зеленина.

Дървен вкусна, разнообразна и изобилна, може да задоволи всеки вкус. Захранва от "шведска маса". Ние предприехме пътуване с полупансион - закуска и вечеря. По мое мнение, да вземе билет и настаняване в хотела - също, двата пъти е достатъчно. Ако не сте дете, би било за предпочитане, а само закуска, вечеря може да бъде Ai Напа - тя е пълна с всички видове ресторанти и кафенета. Едва ли тази храна е много по-скъпо, още повече, че ние сме на напитките (3 възрастни), който процент обяд-вечеря не включва традиционните хотели, прекарал 9 дни повече от 100 евро. Една малка чаша сок струва около 3 евро, в действителност това е най-евтиният напитка. Стъкло вино струва 3,5 евро бира (0.5 L) - 4,5 евро. За закуска (безплатни напитки) се предоставя възможност за избор на чай или кафе (можете с мляко) и сокове. Сок, трябва да се отбележи, много вкусно и, както изглежда, качество.
може да бъде предложен Намерете нещо, за да се хранят детето на възраст от 1,9 години в менюто. В същото време, специализирани детски храни (като мляко овесена каша) не. На тази сме натрупали големи авансови донесе овесени юфка и детски месни консерви. За закуска, детето може да отнеме дебел кисело мляко, яйца в различни образи (ако детето ги яде) и плодове. На вечеря - картофено пюре (не всеки ден), или печени картофи, ориз, овесена каша. И картофено пюре и каша може да съдържа без остри подправки. На вечеря, тъй като предлагат супа (за моя вкус - вкусно), но тя се вписва на детето не винаги е - понякога остра. И отново - плода.
Плодове, между другото, предлага високо качество. Зелени изглеждащи портокали бяха наистина зрели и сладки. Портокали, ябълки, диня (доста годни за консумация) и грозде, предлагани постоянно. Освен това, често в условията на нектарини, круши, банани. Веднъж (последния ден) ние са били лекувани с смокини.

Персоналът на хотела е приветлив и отзивчив, винаги готов да помогне. След като се охлади спасени дежурен на рецепцията: жена забравил торба в общинската автобуса. Служител на хотела в контакт с администратора на маршрута до финала, за да се опише проблема, да разберете коя е нашата загуба. След това ни учи къде да отида и какво да направя, за да се възстанови от загубата.
Служители на хотела, както изглежда, всички кипърци говорят английски и гръцки език. Много от жителите на острова се преподават български. Но все пак англичаните знаят по-добре, обаче, ще бъде на ниво училище. Това прави живота по-лесен.

Стаите разполагат с кухня с уреди (микровълнова печка, електрическа кана, хладилник, съдове). Всичко това е включено в цената на стаята. На карта-ключ към сейфа е освободен под гаранция (10 евро). Същото важи и за кърпи на плажа. Между другото, по-добре да се вземат кърпите предварително, защото перално помещение, където те са били издадени и, съответно, да вземе делата не денонощно. Адаптери хотел не предлага електрически контакти, трябва да си купиш.
За децата хотелът разполага с детска площадка - люлки, пързалки, грамофон. Детски клуб с учител, полиглот. Български език е включена в списъка си.

Полезна информация 41