Лунната диета основните принципи на отслабване на Луната

Така че, стига до заключението, че искате това, че каквото и да е, за да станете по-икономична и да губят тегло. Но откъде да започнете? В края на краищата, вие разбирате колко трудно е да се промени начина ви на живот. да станат по-активни и да изтриете списъка за пазаруване за вас най-вкусните храни.Все пак, ако си постави за цел да отслабнете и да преминете към нея, всичко във вашите ръце! За да бъде по-лесно да промените себе си и кажете сбогом на лоши хранителни навици, можете да помогнете ни съседка, на Луната. Основното нещо е да следвате съветите, които тя дава.

Прочетете също. върколак диета помага да отслабнете от 3 кг на ден

Вие решавате за себе си: ще искате да отслабнете трайно, в идеалния случай - за всички, или просто искате да стане по-тънък, за всеки случай, и след това, че не са толкова важни тегло. Ако изберете второто, то е достатъчно, за да е строга диета и ще бъдете в състояние да влезе в желания ред. Но всички знаем, че диети имат цял ​​куп странични ефекти, един от най-безвреден е, че след освобождаването на диета кг ще бъде повече от преди.

Ако имате нужда от трайна загуба на тегло - Подгответе се да бъдете това, което трябва да се промени напълно себе си и своя начин на живот. Да, за съжаление, тялото не може да бъде променен, без да променят духа и поведението. Необходимо е да се помни винаги, ако искате да отслабнете.

Хранене - важна част от програми за отслабване. В крайна сметка, теглото зависи от това колко енергия, която консумираме и колко е по този начин изразходвани. Ако харчим повече, отколкото потребяват - о радост! - кг изчезват! Ако ядем калории и все още харчат толкова, колкото яде - теглото се запазва на същото ниво. И накрая, ако ние ядем по-малко от харчим, злополучния наднорменото тегло изгасва без следа. Ето защо, първо ние трябва да се стремим да се отървете от излишъка, а след това се поддържа скоростта.

Прочетете също. Как лесно да се определи, обслужващи размер на ръка?

Да не се яде прекалено много, някои по-лесно да брои калории. Въпреки това, всеки човек има своето си тяло. Слушайте себе си и да се уверите, колко трябва да се яде, за да върви на тегло, без да се лишавате цял. Правете всичко бавно. За да започнете, опитайте се да се намали порции, опитайте се да се яде по-накъсана, намали калорийното съдържание на вашата храна.

Храната индивидуално, тъй като ние всички индивидуалност. Ето защо, изборът на ястия, зависи изцяло от вас. В допълнение, винаги трябва да слушате тялото си при избора на продукти. Ако мислите, че след определен храна ви обърка, тежест, подуване, тази храна не ви устройва, дори и да е супер полезно. Също така, никога не трябва да си виновни. Kick правилните храни за закуски (плодове, ядки, зеленчуци, нискомаслени млечни продукти), а след това тялото ви няма да се стреми да преяждат.

Ефективна диета от лунния календар

Разбира се, зачеркнете лоша храна задължително, но постепенно. Вие не можете да само един ден да се премести в един морков. Ако често се яде пържени храни - пържени картофи, месо, риба, намали техния брой постепенно. В допълнение, по-късно, когато здравословна храна ще се превърне в норма, но не искате да изпуснете "вредни" понякога си позволявате на нещо пържено, но не и за вечеря. Така например, през нощта или в следобедните часове. Това ви позволява да не получите затънал и задоволяване на техните капризи с минимално прекъсване на фигурите.

Друг трик: преди да се яде нещо вредно, да се хранят здравословно ястие. например, маруля. Тогава вие ще искате да се отрази неблагоприятно много по-малко, тъй като вече ще бъде пълен. Но след това, разбира се, че е важно да не се преяжда.

Прочетете също. За намаляване на теглото - 13 от правилата за поведение в ресторант

Направете план за хранене за себе си, рисува всичко, което имате предварително за целия месец по-рано. В изграждането на този план, вие ще се ръководи от лунния календар, и може да има определена система. Системен подход помага да се постигнат резултати бързо.

Освен това, отидете в магазина само със списък на това, което трябва за подготовката на редовно хранене. и е по-добре да купуват продукти за няколко дни по-рано, в идеалния случай - за една седмица. Разбира се, може да искате нещо, без да планирате предварително, но се опита да запази това до минимум, и желанието да се движат далеч от плана само в много редки случаи.

Важно е да намалите теглото си, както във всеки бизнес, за да се намери мотивация - това е, за да се знае точно защо имате нужда от него. Мотивацията трябва да имате не само в самото начало, но и да се запази и в бъдеще. Понякога тя може да бъде много трудно. Например, можете успешно да отслабнете най-напред, а след това теглото ви ще спре и ще падне дясна ръка. Вие може да искате да се откажа от всичко и да се върнете в миналото. За да се избегне това, трябва да се научите как да се поддържа мотивацията и не позволявайте вашата слабост да заемат.Прочетете също. 6 начина да избегнете загуба на мотивация за постигане на целта

Правилните продукти - това е половината от битката. Също така е важно да се научите как да се готви тези продукти, така че да не се получат калории. Например, овесени ядки на самата вода не е толкова високо съдържание на калории, като че ли арка обилно с масло и захар. Задушени зеленчуци, печени без масло. или задушени зеленчуци не е едно и също нещо като зеленчуци, пържени в тиган или пържени.

Диетата на лунния календар

Лунен месец отслабване

Този календар е разделен на 4 основни седмици. 4 фазите на Луната, всяка от които има своя собствена "бърза ден" - времето на лунните фази се променят. Когато това се случи промяна фаза зависи от много фактори, като този път е обикновено измества по време на деня, така че стаите са лунни дни средно. Всеки месец трябва да се следват, когато има промяна на лунния ден и да изберете храната. въз основа на това.

Започнете да намалите теглото си, често се препоръчва преди пълнолуние (2-3 дни). Те казват, че е по-лесно просто да губят твърде много, когато Луната започва да намалява. Въпреки това, ако загуба на тегло е важна цел за вас и желанието да се направи разлика - не е временна желание, но истински сън, трябва да започне през 2 или 3-то число на Луната. благоприятно положение на всички предприятия.

New Moon (1 лунен ден)

От новолуние започва първи лунен ден. която завършва с определянето на Луната. Ето защо този ден може да продължи малко по-дълго, може би около един ден. Понякога по време на първия лунен ден - час и посред нощ. Важно е да не пропускат възможността и да използва това време, за да си пожелая, помислете за изпълнението на целите си, правят планове.

Също така, представете си само новия си тяло - това е половината от битката. Трябва да се направи ясен план. , в която действа, която трябва да включва силата и движението.

В деня, когато е налице нова луна, особено пред него, опитайте се да се придържате към облегне на храните. Не е необходимо да се зареди тялото си с тежки и вредни храни. След новата луна - много стресов период на месеца. Той е заобиколен от така наречените дни на Хеката. когато луната в небето не се вижда. Ако можете, отидете на суровоядство. или ядат само зеленчукови ястия, пресни сокове, плодове и ядки. Лека храна ще позволи на тялото ви да се движи по-лесно трудния период на месеца.

Най-ефективната диета за отслабване на Луната

Първата фаза на Луната (лунни дни 2-7)

Този период е най-опасните в наддаването на тегло. Луната расте, а ние сме активно привлечени към висококалорични храни. С нарастването на луната нараства и допълнително тегло. Затова е много важно да не разполагат с никакви вреди на тази седмица.

Ако е възможно, да се откаже от заведения за бързо хранене, чинии със захар, особено tortkov, бисквити, бонбони. Нека тази седмица да бъде посветена на по-здравословни ястия, винаги балансирани, богати на фибри. Също така през този период, се препоръчва да вземат активно участие в спорта, или просто да се движат повече. Това ви позволява бързо да изразходват енергия и да губят тегло. По това време, теглото ще си отиде бавно, но нека това не плаши. Основното нещо е, че той си тръгва.

В тази фаза на Луната, ще имате особено силен глад, така че диетата в този момент е по-добре да не прехвърля - много висок риск от неуспех в бъдеще, но резултатът не е като това, което очаквате. Просто се опитай да се яде по-малко по-калорични храни. Например, ако преди това сте чай с 3 супени лъжици захар. 2. Поставете По-късно ще бъде в състояние да намали количеството на захар до минимум, а по-късно ще го замени със сладки плодове и мед.

Промяна луна фаза (лунен ден 8)

Вторият момент на криза на лунния месец. На този ден, луната е обикновено променя фаза от 1 до 2-ри и се превръща в отрицателен аспект към слънцето. Това е ден на гладно. Опитайте, както и в деня на новолунието, за да се изключи месо, яйца, риба и млечни продукти. Това е един пост на ден.

Вторият етап (9-14 лунни дни)

Втората фаза от лунния месец и е с продължителност една седмица. Тук, както и в 1-ви етап, е важно да не се преяжда, изберете най-вече правото ястия, за да ги готвя, така че да не се увеличава калоричността на минерални суровини.

Пълнолуние (15 лунен ден)

Harvest Moon понякога може да падне на 16-ия ден на Луната, трябва да се провери по време на пълнолуние в календара. На този ден, най-добре е да се придържаме към публикацията: питейна вода, прясно изцедени сокове. яденето на плодове и зеленчуци. Ако по време на пълнолуние се пада на нощта или рано сутрин, публикацията трябва да се проведе в деня преди време на пълнолуние.

Третият етап (лунни дни 16-21)

След малко на пълнолуние, луната започва да намалява, и ви позволява да се отървете от излишните килограми много по-бързо. Ако целта ви - да отслабнете бързо, за укрепване на физическата активност и яде по-малко в следващите две седмици.

По време на третата фаза, ще имате повече енергия, отколкото в други случаи на месеца, за да се пести енергия се отстранява през първите две седмици на много. Поради това, че сега е важно да ги похарчи правилно.

Ако сте съгласни да отслабнете постепенно, можете да си позволите нещо вредно и питателна. Но след това отново: всички ядат по-калорични храни сутрин и сладкиши - за закуска, пица - за обяд. Също така не забравяйте чувството за мерки. Ако се позволи на тези храни на дневна база и без мярка, нова наддаване на тегло е неизбежно.

Промяна луна фаза (лунен ден 22)

На четвъртия ден от гладно: позволено плодове и зеленчуци (за предпочитане сурови), плодови сокове, вода.

Четвъртата фаза на Луната (лунни дни 23-30)

В последната фаза на лунния месец, също така е лесно да отслабнете, особено ако се вземат реални действия, за да го направят. И въпреки че сега силите са по-малко, да продължи да яде, за да не се преяжда. По-добре е да си отиде от масата, не сит в пълен размер, особено вечер.

Последният ден от лунния месец - на 29-ти ден на Луната - това е най-добре да се придържаме към нея, нито тя има само лека храна, с изключение на брашно и сладко месо. Най-добре е да не се смесват протеини с въглехидрати.

Понякога лунен месец се състои от 30 дни. но на 30-ия лунен ден не се смята за неблагоприятен, въпреки че също е включена в групата на Хеката дни. когато Луната не може да се види в небето.

Прочетете takzhe.Lunnaya Диета: Основните принципи на отслабване на Луната. част 2