Lotseril лак за нокти мнения, цена

Lotseril или Batrafen, че по-добре
Гъбички или микоза - мащабна инфекциозно заболяване, почти всеки поне веднъж в живота се обърна към него. Гъбата е много лесно да се вдигне, особено в общите части - на басейна, сауната или ваната.Неговите основни симптоми - сърбеж, възпаление, възпаление, напукана кожа - достави дискомфорт, в допълнение към всички инфекцията оказва значително влияние върху състоянието на ноктите като травма плочи води до промяна в цвета му.

Повечето проблеми с предоставянето на инфекция по ръцете, защото тази част на тялото, най-трудно да се скрие: ние използваме ръцете на неща от ежедневието, защото последното нещо, което искаме - срамежлив на непривлекателен външен вид.

Desire възможно най-скоро да се отърве от досадни рани естествено, че е лесно да се разбере. Друго нещо е, че бързат понякога губят главите си мислят как най-добре да се процедира, а не на онова, само ще влоши ситуацията. Във всеки случай, първият предприетите действия трябва да бъде на специалистите в областта. Той ще назначи тестове за идентифициране на гъбата - патоген, ще предостави подробни препоръки.

Lotseril или Batrafen, че по-добре
За да се избегне загубата на ноктите трябва да бъде възможно най-скоро, за да започне лечението. Ако се работи, има нужда от специални процедури, предназначени за спиране на разпространението на гъбична инфекция до здрава тъкан, като например приемането на мощни лекарства. Вие ще видите още по-неудобство, тъй като таблетките не трябва да се приема в редица заболявания на стомашно-чревния тракт, бъбреците, те не могат да бъдат комбинирани с някои други лекарства са противопоказани за деца, бременни жени, кърмещи жени ... По-лесно е да се отстранят повече проблеми в зародиш, не доведе до такива сериозни последици.

Забележете, в началния етап на заболяването повече унищожени локално чрез прилагане на лечебни средства за засегнатата част (например, противогъбично нокти).

В повечето случаи, хората не ходят на лекар с болестта, но предпочитат да се лекуват, да се прибягва до народната медицина. Разбира се, вредата от тези методи няма да бъде, но също така трябва да се очаква значително облекчение. Всички чайове, билкови чайове, баня, които "са нашите предци" максимални премахни някои от тях явления като пилинг, но основният проблем остава.

Lotseril или Batrafen, че по-добре
За разрешаването му трябва да е по-сериозно, по-дълбоко се интересува какво се случва вътре. Към днешна дата, аптеките широка гама от средства, лечение на гъбички, всички видове мазила, разтвори. Нова форма на наркотици, се появи сравнително наскоро, са лак за нокти, в качеството на аналози на обичайните средства.

Инструкции за употреба заедно с производителите единодушно твърдят, че по отношение на качество и ефективност, те не се мерят с конвенционалното лечение, но много от потребителите все още са скептично настроени като резултат. Експертите също така се съгласиха: тази форма на лечение е успешно справяне с проблема на гъбата. Един от тези лекарства е лак за нокти Lotseril.Каква е разликата Lotseril и Batrafen? Предимства на фондове.

Lotseril или Batrafen, че по-добре
Важно предимство на лекарството е удобна форма. Благодарение на нея, той бързо прониква в тъканите, влизащи в борбата директно към центъра на инфекция, което премахва симптоми на гъбички на ноктите със своята кауза. Заздравяване на рани, нокътната плочка бързо става здрав вид, се връща към нормалното.
За провеждане на процедурата за обработка може да е навсякъде: Лакът може да бъде взето с вас на работа, на път, на почивка.

Забележка - нищо не пречи на провеждането на бивш активен живот, не е нужно да се изчака, докато крем или гел се абсорбира напълно.

Разбира се, "Lotseril" - нито един пирон, борейки се с гъбата, тя има най-различни аналози, единият от които е за покриване на ноктите Batrafen. Но купувачите опит показва - първият от тях е по-добре.

  • първо Batrafen не реши такъв широк кръг от проблеми. Въпреки че ръководството казва за бързото унищожаване на повече от дузина видове гъби, всъщност, той не може да се справи с установена онихомикоза, също не е за всеки.
  • На второ място, употребата му не е икономически: покритието трябва да се прилага през ден, а плътен слой, като лечението отнема няколко месеца, понякога достигащи до шест месеца. Така Batrafen не гарантира, да се отървем от болестта завинаги; От друга страна, след известно време ще трябва да се прибегне отново до него.

Lotseril се препоръчва да се прилага на тънък слой 1-2 пъти на седмица, за да се предотврати инфекция. Периодът на лечение отнема толкова време, колкото е необходимо, за да се възстанови напълно повторното израстване на ноктите или новото. Още на първия етап от забележим напредък. Ако използвате Batrafen, рискувайки не виждат положителни промени за дълъг период от време, най-малко един месец. По този начин, е ясно, че такива аналози Batrafen по-малко ефективни от Lotseril, предвидени достатъчно висока стойност. Този извод се потвърждава от многобройни прегледи на населението.

Как да използвате ноктите Lotseril?

Lotseril или Batrafen, че по-добре
Инструкции за отстраняване е проста, разбираема и достъпна. Първо трябва да се махам повредената слой нокътната плочка специален пирон файл, включен в пакета.

Опитайте се да премахнете колкото се може повече обекти от инфекция. След почистване на повърхността от замърсяване и обезмасляване с тампон или памучен тампон, навлажнен с специален разтвор. Когато подготовка за прилагане е завършена, се прилага лак шпатула, така че да е равномерно разпръснати върху засегнатата плоча.

Достатъчно тънък слой, тъй като лекарството се абсорбира бързо. Преди следващото прилагане на внимателно извадете всички находки, а след това повторете процедурата. Обикновено само едно заявление на седмица за появата на първия резултат в краткосрочен план. Продължете лечението, докато гъбата изчезва.

Пълното възстановяване на ноктите отнема около шест месеца. Ако е необходимо, повторете процеса отново. Имайте предвид съществуващите противопоказания, например, бременност, кърмене.

Цена и мнения

Lotseril или Batrafen, че по-добре
Цената може да изглежда на някой леко ухапване - повече от хиляда рубли за пакета, цената на гелове, разтвори са много по-ниски. Но отзивите на клиентите да се окаже - тук качеството оправдава цената. По-евтини по-малко ефективни аналози, покупката им не само донесе полза, но, напротив, ще доведе до влошаване на качеството. Да не се скъпя за здравеопазване, по-добре е да се избере средствата, които ще облекчат ръцете и краката на гъбата напълно.

Сред купувачите има и отрицателни отговори. Хората се оплакват от липсата на действие: за дълго време употреба не мога да видя никакви положителни резултати. Ако се окажете сред тях, не бързайте да се отчайва.

Lotseril или Batrafen, че по-добре
Има няколко причини, например, лекарството просто не се вписват или правят грешки на етапа на използване. Re-прочетете ръководството за кандидатстване, осигуряване на спазването. Добре? След това се направи среща с лекаря, консултирайте се със специалист, лекарят ще Ви посъветва друго лекарство от гъбата, ако е необходимо, да предпише алтернативно лечение.