Кучета и котки са в добри ръце

Къде е свободен да вземе чистокръвни кучета, котки. Търсене за изчезнали породисти кучета и котки. Помощ чистокръвни. Доброволчески фондове, от екип видове.

В този раздел ще намерите информация за сайтове, форуми и блогове на фенове на кучета от определена порода, които предоставят помощ - в това число и с търсенето на бившите и новите собственици - представители на любимите си породи. Тази информация е за вас, ако искате да направите чиста куче или котка или да получите помощ в търсене на родословие си домашен любимец.Ако искате да вземете куче или котка определена порода, но не ги намерите на нашия сайт, можете да се обърнете към "легитимация" сайтовете, чиито място е уточнено. Вероятността, че вие ​​ще бъдете в състояние да намери почти всяка порода кучета (с изключение, може би, най-много "модерните" и най-малките) на тези сайтове е много висока! За съжаление, днес е налице ситуация, когато в резултат на безконтролно размножаване и безотговорно отношение към животните от животновъдите и собствениците са не само бездомни мелези, но purebreds, често - в големи количества! Все пак, имайте предвид, че никой няма да даде дара на породисти кученца - те се опитват да продават за пари, понякога дават plembrak пресрочилите и юноши, които не са били в състояние да продаде. Ето защо, се прибягва до помощта на уеб сайтове в търсене на чистокръвен куче или котка, не очаквайте да намерите там породисти кученца, които раздават дара на дясно и ляво. С редки изключения, фондове дават в добри ръце за безплатни възрастни животни. Най-често тя се отбият хвърлени господарите си или Poteryashka, не можете да намерите на бившите собственици и да се върне у дома. Често сред тях можете да се срещнете кучета и котки със сложно съдба, мъката на оцелели, загуба, предателство, болка, ранени или хронично болни, получени в резултат на лошото управление на бившите собственици. Те, както и всеки друг, особено силно се нуждае от нов дом и добър домакин. Но pristroystvo често остават и много млад, силни кучета и котки с отлични породни качества. Така че, ако искате да вземете куче или котка порода това, изпълнете теми на уебсайтове селекционера - рано или късно със сигурност ще намерите желания адрес.Ако искате да помогнете за котки и кучета от определена порода, можете да кандидатствате за тези сайтове и се свържете с доброволците на тази информация облекчение фонд порода животни за това как можете да помогнете.

Алабай (на средноазиатска овчарка)

Други ресурси помогнат CAO:

Great Dane

Нюфаундленд

Шепърд немски и Източна Европа


Фондация за бездомни Овчарите "Reflection"

Дайте породисти кучета

фонд:
"Reflection" - благотворителна организация, която обединява аматьорски селекционера на немски овчарки и изток. Фондът осигурява Shepherds помощ в беда - изгубени или оцелял предателство. Когато те не са имали надежда, ние да им се притече на помощ: фураж, лечение, те търсят ново семейство. Погледнете ги в очите! Може би искате да им помогне? Може би ще намерим нов приятел, като един от нашите деца в семейството.
Сайт Фондация "Reflection"
За контакти:
[email protected]
+7985227 02 33 Юджийн
+7965122 34 05 Elena
+7926830 75 96 Ела

Доброволчески помощи фондация ретривър, София

Дайте породисти кучета

родезийски риджбек