Красиви занаяти с ръцете си украсяват интериора, което прави сувенири на

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Приятно ми е да декорирате дома си, градината или дори дрехи оригинален начин.

И все пак това е на мода да се даде необичайни занаяти, ръчно изработени.

простори на интернет са пълни с нови идеи, изпълнението на което не изисква големи инвестиции на пари и време.Всички занаяти са лесни за извършване и да е, може да бъде предмет на подарък.

Леки занаяти с ръцете си. интериорна декорация

След един сезон искам да актуализирате домашния интериор. За тази цел, хората се променят тапети по стените, купуват пердета и завеси, килими на легла и мека мебел. Най-лесният начин за постигане на желаното - добави пикантност към ситуацията. Променете ъгъла и да направи няколко нови акценти.

Например, сив безличен стената, за да се проясни - мотае цветни цветни висулки.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Висулки са направени в индийски стил. Слоновете фигурки, издълбани от дебел картон. Той остана текстурирани модели. Домашно собствените си ръце, направени много просто като у дома си - готови слонове залепени на юта и висяха на стената. Релефни картини на фигурки на слонове могат да се променят и да е друг подходящ цвят за избрания интериора.

За да актуализирате достатъчно интериора да се мотае нови картини. Това е още една най-лесният начин да се подобри настроението. Освен това, панелът може да се създаде със собствените си ръце.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

За производството на материали на картината е необходимо: две рамки, покрити с плат, боя, четка, шепа копчета в различни цветове и размери, лепило.

1. Рамки са боядисани бяла боя;

2. След изсушаване на бял слой боя върху дърво списък, изготвен. За начинаещи, художниците, е желателно да се направи молив контур на дървото, а след това нарязани около тяхната четка с черен пигмент;

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

3. Третата стъпка към едно дърво се придържаме въображаеми листа и цветове на бутоните. Препоръчително е да не се скъпя за лепилото като лошо управление, монтирано на лепило маса на бутона с времето със сигурност ще изчезне;

4. В последната стъпка, можете да дадете вашето въображение пълна свобода на действие и да се направи само за 4 лесни занаяти с ръцете си във всички сезони на годината и за всяко настроение.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Е, как може да разчита на най-стилните възглавниците на дивана или в колата. Такова чудо текстил може да се гордее да даде почивка на роднина или близък приятел. Този подарък ще оценят.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

За производството на красиви разтегателни занаяти с ръцете си трябва: синтетичен пълнител, 2-компаньони тъкани (препоръчително да се избере САЩ памук), чувствах различни цветове, монети, писалка в черно, бутон дървена с форма на сърце конец в тон, игли, ножици, шевна машина с функция шиене (кърпене или функция, когато е налице опция за забрана на горния конвейер за подаване на тъканта).

1. Нарежете на дължините на плат за възглавници, но не се сглобява, като първо трябва да се извърши рисунка в стила на мозайка върху предната страна на бъдещия продукт;

2. От чувствах изрежете формата на дърво, листа, сови и лястовици;

3. Получената дървото е прикрепена към тъканта. В изключителни случаи то може да бъде зашит с материята, но линията, разбира се, видими с невъоръжено око;

4. листовки също са залепени към тъканта и за повишаване на художествен ефект - на централната линия на нишката е изложена на настройка;

5. шевна машина извършва усукани клонки. Използвани бродерия функциите на машината, с която горния конвейер е изключен и захранването на плат не се извършва. Бродира клончета препоръчва на този етап, тъй като на следващата фигура пришити монети и сови, да не възпрепятстват свободното въртене на плата под притискащо краче на шевната машина;6. шие бухал и поглъщат. крака птица е препоръчително да се бродира с ръка;

7. Текстът на надписа на дървото, за да се правят прости черно кери писалка. След измиване в съобщението за перална машина не изчезва;

8. надпис върху възглавницата с текстови желанията проведените на шевната машина. Дял първи прилага плат молив мастни лентата. В случай на несигурност в силите желаните етикет може да се приложи към кери писалка в тъмно синьо;

9. следи от насекоми калинка зашити на ръка. Приготвено бъг може да шие, ако има в магазина сред бутоните;

10. В последния етап на фигура зашити монети и възглавница може да бъде напълнен и doshit синтетичен пълнител.

Лесно е да се хакне готов ръцете си. Това е една много проста схема за зашиване на възглавници, които могат да изпълняват любовник. Сложността е възможно само на етапа на бродерия, но за начинаещи проблемът е решен чрез замяна на шева на машината на писалката.

Красиви занаяти с ръцете си. Нов живот на старите дрехи

Стар навик да изхвърлят старите дрехи може лесно да бъде заменен. Някои неща, които могат да дадат втори живот. От една стара тениска или шал ще се облича за едно малко момиче. От стари покривки - салфетки или носни кърпички.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Това е толкова износени чорапи могат да направят кратки тенденция ръкавици. Heel и петите, както е показано на фигурата, са изрязани. Ръбовете на този, на грешната страна podgibkoy обработени. Тя може да се шият на ръка, но винаги плета бод (което означава, по диагонал), тъканта не губи опънати свойства.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Допълнителни аксесоари украсяват текстил сърце. За сърцето се препоръчва да се избере плат, което е лошо сбиване в краищата на секции. Особено когато диагонал парче. В най-добрия случай - тънък филц или дори сатен, но с разтопен ръбове с помощта на свещи. Получените ръкавиците са лесно изтрити в пералнята на деликатен цикъл установени. Важно е, че никой не би помислил - отколкото са били в предишни животи.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Сондиране пробиване тениска може да се трансформира в съблазнителен женски тениска. Вярно е през лятото или на почивка на плажа в чужбина. За да се направи такова прекрасно нещо с ръцете си, просто никъде. Първо, поемете дълбоко изрязани от двете страни. Ръбовете са обработени на шевната машина. И на гърба, че е желателно, молив или маркер измивания изготвени форма на сърце с почти хоризонтални ивици. Ленти, както е показано, се изрязват. Ръбовете са обработени, но без да се подгъва, всякакви оверлог шевове за фини материи. Ако краищата на тъканта на ризата не се изкъпа, ръбовете не могат да се справят.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Домашно собствените си ръце у дома. методи за съхранение на бижута

Няма нито една жена, която не би било орнаменти. Направете си красив и привлекателен - почти в традиция. И, разбира се, с появата на вътрешни първата къдрица поставя въпроса за мястото на съхранение. Колкото повече бижута - по-често този въпрос се появява на повърхността на ежедневните грижи.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Такава домашно кутия с техните ръце не е трудно да се направи у дома си. Най-малко време. Минимална финансови разходи.

Както на кутията, можете да използвате абсолютно никаква опаковка от всички по-рано закупени. Би било добре, ако кутията е интегрирана магнит за добро уплътнение. Ако магнита не е на разположение, се препоръчва да поставите ръчно. Като вътрешен пълнеж използва памучен плат приятна сянка.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Fabric предварително изгладена и е облицована в кутиите като акордеон. Задължително да се постигне плътно прилепване на всички текстилни слоеве, които се вмъкват в украсата под натиска на собствената си тежест, не попадат в тъканта. Ако желаете, кутията за орнаменти, украсена с цветна хартия. Тя може да бъде поставен текстурирани плат или хартия с шарка ориенталски мотив.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Интериорът на къщата дори да украсите органайзер за бижута. Гвоздеят на стаята - реколта гардероба за скъпоценни камъни. Направих го от стар тиган, че голяма част все още остава на вилите и градините, баби и дядовци. дух на епохата, в дървени стени, можете да оставите, които обхващат изграждането на "чист лак за дърво за външно работа." Или - актуализация. Дървена подова настилка е необходимо внимателно шлифован, боя боя, се прилага защитно покритие. Все още е необходимо да се издава вътрешна стена. За тази цел можете да използвате каквото и да е под ръка. Има много възможности: само боя с боя, лепило картон с екзотичен модел текстилен дизайн. Фигура тава добавя двойно дъно на опаковка, която е опъната и прилепен към гърба на памучната тъкан.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

С помощта на отвертка или клещи завинтва стенни куки. Те добавя старите руло на резба. Bobbins също препоръчва лак.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си

Картонени кутии домашно ръчно изработени у дома. Етикети върху тях - също. Фигурата показва отворените кутии, но това е по-добре да ги направя с капаци, като на практика би било трудно всеки път, за да избършете праха на всяка декорация. Прах само капака на кутията е много по-практично.

Как да направите красиви занаяти с ръцете си