козметичен парафин

Както се използва парафин

Парафин терапия - физиотерапия е метод за лечение, който се използва широко за лечение на заболявания на мускулно-скелетната система, периферната нервна система, кожни заболявания, наранявания, вътрешните органи и патологии, и т.н. Също така, този метод се използва в козметиката, която използва специален висока чистота козметичен восък, имащ точка на топене около 50-60 ° СПоказания козметичен восък и неговите свойства

Козметични парафинови процедури, които са на разположение днес в много салони за красота, не съдържа вредни вещества и бои. Напротив, тя често се обогатява с различни растителни масла, екстракти, витамини и други хранителни вещества, овлажняващи и анти-възпалителни компоненти. Парафин козметичен се прилагат към лицето, ръцете, краката и цялото тяло. Препоръчва се за:

В резултат на използването на козметичен восък възниква следният ефект: • омекотяване на горния слой на кожата;
 • ускоряване на кръвообращението и метаболитни процеси;
 • отваряне на порите и отстраняването им от токсини и замърсители;
 • стимулиране на регенераторните процеси;
 • нормализиране на водния баланс;
 • изглаждане и стягане на кожата.

Парафин козметичен у дома

Парафинът може да се извърши независимо чрез закупуване красота парафин в аптека или магазин специалност. Въпреки това, той все още е желателно да има асистент по време на процедурата, тъй като прилага восъка трябва да бъде много бързо.

Преди да започне процедурата, восъкът трябва да се стопи с помощта на водна баня. Една процедура на лицето или ръцете се нуждае от около 50-100 г средства.

Дозирането на лица:

 1. Нанесете тънък слой от течен парафин четка върху почистено лице, като избягвате очите и устните, които следва да се прилагат памучни тампони.
 2. Покрийте лицето си с марля изрежете за очите, носа и устата отвори и сложи на върха на още 3-5 слоя от восък. Топ полиетилен наслагване с дупки за дишане.
 3. След 15-20 минути, извадете восък, използвайте хранително вещество или овлажнител.
  Както се използва парафин
 4. Процедурата се извършва 1-2 пъти седмично (разбира се - 10 процедури).

Дозирането почивка:

 1. Пречистени ръце надолу няколко пъти в контейнер на топено парафин.
 2. Покрийте върха на кожата на ръцете с полиетилен и топли ръкавици.
 3. След около половин час, за да премахнете восък, използвайте крем за ръце.
 4. Процедурата се извършва 1-2 пъти седмично.