Коутс Бобрик снимки, отзиви, че цените

Богата гама от слоя Бобрик, представени в различни стилове и цветове. Rex, както често се нарича като козината (заек порода по име), е много популярен и по-голямо търсене. Това до голяма степен се дължи на факта, че цената на кожени палта от Бобрик доста ниска.Какво е срязана бобър

Белият слой бобър

Какво е жалбата на тези продукти?

Топли слоя Бобрик модели имат много други предимства. Вие трябва да изберете тази опция кожа тези, които ценят:

 • луксозен блясък;
 • висока плътност на купчината;
 • способността му да отиде направо, колкото е възможно.

Какво е срязана бобър

Бобрик косми се различават малко в дължина. Тя достига само няколко сантиметра. Забележително е, власинките на брашнеста коса и външния слой имат приблизително същата дължина. Въпреки това, те са много по-кратък от кожа на заек.

интересуват от четене

Герб на Бобрик - много реален продукт. В този случай, животното с даденото име не съществува. Това не е бобър, който реколта при естествени условия е невъзможно, и се опитва да се разтвори по-голямата част не успее. Многобройни публикации сочат, че продуктите на настоящото бобъра носят изключително дълъг период от време. Те запазват своята привлекателност и топлина в продължение на 13 сезона и повече. Що се отнася до Бобрик (Rex порода заешка кожа), тази красива кожа може да се носи около 5-6 години.

Какво е срязана бобър

Уникалността на кожа

Такива палта са направени от козина зайци кралското специална порода. На снимката можете да намерите много интересни продукти в каталога. Те изглежда особено поради характеристиките на ценна кожа. той:

Какво е срязана бобър

Бобрик, получени от френските животновъди, има много предимства. Тези палта изглеждат страхотно на снимката. Не по-малко елегантен и стилен външен вид на тези модели в реалност. Заслужава да се отбележи:

 • равномерност на материала;
 • уникална мекота;
 • поразително топлинна енергия;
 • възможност да се почувстват комфорт.

Какво е срязана бобър

Палта от Бобрик, ревюта щастливи собственици на тези продукти изглеждат луксозни. Това се дължи на специалния режим на купчината с кожата. Той постави перпендикулярно. Но особено стилен и женствен вид, в редакцията снимка на къси коси кожа.Защо е толкова привлекателна, тези модели?

Какво друго прави тези палта са особено в търсенето? Разбира се, това е изненадващо благоприятно съотношение на ниска цена и перфектно качество. Елегантен и модерен външен вид като пълни версии и модели с лисицата. Не е изненадващо, че те често предпочитат модерен avtoledi. Някои от моделите са извършени с качулка. Тези версии са много практични, удобни и удобни.

Какво е срязана бобър

Стилен слой Бобрик на снимката изглежда модерен и стилен. В тази версия изрязаното са не само красиви, но и практични. Дори и големите модели изглеждат елегантни, женствени и лесно. Уникалната характеристика на всички варианти, представени в каталога, е в съвкупност:

 • устойчивост на мокър сняг;
 • възможност да се противопоставят на тежки студове;
 • комфорт и издръжливост.

Какво е срязана бобър

Основните предимства на слоя Бобрик

Атрактивен слой Бобрик с качулка - това е много топъл и висококачествен вариант, който е идеален за българските зимни реалности. Особено привлекателно и уютно са модела с лисица. Това покритие прави продукта специален и луксозен. Ако продуктът да се гарантира правилното грижи, тя ще продължи най-малко 5 сезона. По мнение на експерти в тази област, преминава бобър необичайно лечение. Всички кожи са различни дебела кожа. Ето защо е необходимо да се протегне. В резултат на кожа малки и големи размери са изключително силни, еластичен, дълготраен.

Какво е срязана бобър

Положителни отзиви за палтата на Бобрик поради мекотата на кожа и nekapriznostyu. Такива продукти могат лесно да се почистват. Съвременните жени в модата винаги има много да избирате. Стилен кратко палто с качулка покрива широка гама от размери и стилове променливост. Атрактивни цени за тези продукти ги правят привлекателни за стотици млади дами. Rex, или бобър, изглежда впечатляващо и стилни дами на всеки вид, кожа, височина.

Специално внимание е отделено на практически модели на данните. Те са лесни за почистване, не само в химическо чистене, но дори и в домашни условия. Друго безспорно предимство на тези продукти се крие в тяхната издръжливост. Тези палта прекрасни издържат на всякакви метеорологични условия:

 • студ;
 • силен студ;
 • суграшица;
 • повишени нива на влажност.

Какво е срязана бобър

Практически, стилен, евтин

Модели от този вид са зашити кожа, която представлява уникална операция животновъди, не са в състояние да премине студа. В резултат на това на топлина се задържа за дълго време, което осигурява комфорт. Тази кожа е различна и по-уникален плътност. Поради структурата на материала остава непокътнат в продължение на много години. Това няма да се отрази продуктови характеристики чорапи и условия за съхранение. Ако грижата за дреха и невнимателно, той ще носи своя собственик да достави радост е много по-дълъг от средния период.

Какво е срязана бобър

Покупка на този продукт е много привлекателен поради достъпната цена палта. Когато изберете някой от моделите трябва да покаже някаква грижа и внимание. Това е да се откаже от придобиването на версии с плешиви петна, вдлъбнатини, подутини и трапчинки. Важно е да се даде предимство на варианта с мека и равномерна кожа. Всички въси трябва да е идентичен по дължина.

Качество на продукта винаги изглежда стилно, впечатляващо, красива и истинска. Тя ще се чувстват удобно и топло. А практичност и сила ще бъде приятен бонус.