Кошница с бонбони цех със собствените си ръце с стъпка по стъпка снимки и видеоклипове

Кошница с бонбони - е универсално празнична украса на маса и оригинален подарък. Толкова красива и вкусна шедьовър ще зарадва и двете деца и възрастни, както любим човек или колега. Майсторски клас на кошница от бонбони в този материал ще ви помогне да направите такъв състав е проста и бърза. Подаръци със собствените си ръце, винаги са оценени за тяхната уникалност и топлина, която се инвестира в производството си.Кошници от бонбони с ръцете си

необходими материали за производството на кошници

Материали и инструменти могат да варират в зависимост от вашите вкусове и възможности, но, като цяло, списъкът изглежда така:

 1. Заготовки стъбла бонбонени цветове костюм шишчета, клечки за зъби, коктейлни сламки, стърчи на строителство хартия и др ...
 2. Ножици.
 3. За може да се използва лепило свързване (например, PVA), лента, лепило пистолет, телбод.
 4. Гофрирана хартия от различни цветове, или опаковъчна хартия.
 5. Candy.
 6. Капацитет като кошница от основни положения (проста кошница ракита, пластмасова бутилка, саксия и така нататък. Г.).
 7. Освен това, често се използва пяна или пяна флористично, декорация на лента, фолио, мрежа, пайети.

Преди да започнете, че е важно да се определи цветовата схема, се препоръчва да се избере 2-3 основни цвята, съчетани помежду си. Твърде пъстър състав ще изглежда реторичен. Изберете цветове според вашия вкус, но като се има предвид темата на празника и вкусовете на лицето, за което е предназначен за подарък.

Етапи от производствения кошница с шоколадови бонбони

Цялата работа по занаяти, може да бъде разделена на няколко етапа:

 • Осъществяване кошница (гърне или друг избран кадър), пяна за пълнене или флорални пяна.
 • Декорация бонбони ленти, фолио, хартия (често правят бонбони във формата на цветя).
 • Присъединявайки се към сладки до дървени шишчета или други материали "стебла".
 • Сглобяване на състава, запълване на празните пространства и коша за украса.

Как да се направи проста кошница от пластмасови бутилки

За да започне с пластмасова бутилка нарязани на половина, на основата на състава е в долната част.

Цвят или всяка декоративна хартия нарязани на произволно число.

Тапети външната повърхност на данните за базовите хартия, като не оставя празни места.

В горната част на съда да направи две дупки една срещу друга, поставете тел или въже за дръжките на кошницата.

Поставяне на двустранен лента на кошница и лепило бонбони във формата на "ограда" най-добре дълго.След това можете да поставите цветя от бонбони в състава. Състав на Нова година може да бъде украсена с борови клони.

Цветя от бонбони могат да бъдат приложени по различни начини - на дръжката или в цилиндъра. В първо изпълнение, нарязани хартия триъгълник залепени конус. Поставете бонбони в конус, обърни се шишчетата, обвити с Type-лента.

Във второто изпълнение, прозрачен амбалажна хартия или хартия цвят бонбони опаковки. Трябва да се намали на правоъгълника, се разточва на цилиндър и сложи бонбони вътре. Edge със свободната си ръка, увита около шиш, да определи всички тип лента. За силата на равен лента в началото на "рязане".

Кошници от бонбони с ръцете си

Засилване майсторски клас, за да направим кошница от шоколади и гофрирана хартия

За тази работа ще трябва да се кошница ракита, бонбони, дървени шишчета, лепило-пистолет, силиконово лепило, гофрирана хартия 3 цвята (един от тях е зелено), парче пяна или флорални пяна. В допълнение, за украса, са необходими 2 лъкове, мъниста, сезал, изкуствени зелени. Нека разгледаме този процес повече работа с стъпка по стъпка снимки.

На първо място, ние работим с гофрирана хартия 2 цветовете, които сте избрали за производство на цветни пъпки. В нашия случай - лилаво и лилаво. Например, за състав от 19 цвята ще направи 10-леки и по-тъмни 9 заготовки. Хартията се нарязва на дълги ивици 5-6 см широки.

Всяка дълга ивица нарязани на 3 къси ленти. Това може да стане чрез добавяне на лентите на купчини, за да се ускори този процес. Крачка назад в около една трета от дължината на лентата, направете обрат в обратната посока, превръщайки го от 360 0.

Кошници от бонбони с ръцете си

На един от ръбовете на бонбони сложим няколко капки лепило, лепило краищата на основата на бонбони. От друга страна, за да се прилагат на лепилото и залепете парче бонбони за дървен шиш, така че да е в средата.

Около бонбони образува пъпка, първо опаковане венчелистче нагъната хартия.

В краищата на венчелистчетата да прилагат на лепилото, са скрити за обработвани детайли шишчета, добро пръст притиска хартията. След това други двама раздела лепило на еднакво разстояние.

Green креп хартия се нарязва на 19 ленти от 20 см дължина. Просто изрежете 8-10 по-зелени ленти в широки 5-6 см. Първи паста стрък зелен дълго гофрирана лента, движейки се надолу от основата на зародиш. Някои цветя лепило листата, превръщайки ги само като пъпки и листенца.

Кошници от бонбони с ръцете си

Се извършва на два 20 shpazhek. Изрежете парчета от панделки 18-20 см, 10 тесен и широк 10. Разместете детайла на половина, да е поставен на шишчета.

Измерете необходимия брой огъвания, да положи кошница. Ръбовете трябва да бъдат малко по-клюмват. От размера на дъна изрязани парче пяна или флорални пяна, поставете го и поставили.

Ние започваме да се съберат състава. Желателно Paste на шишчета еднакво разстояние един от друг. Между тях разпространява шишчета панделки. Изкуствени Зелените също придават на шиш поставена в центъра на композицията.

Лумена попълват сезал (в този случай зелено). Ръчно украсяват панделка увиване в спирала. Страната на коша украсяват два лъка. Тя може да се използва като готови лъкове и ръчно изработени.

Кошници от бонбони с ръцете си

Нашият състав е готов! Направете кошница е лесно, а резултатът е, че да получите уникален и приятен за окото ще вас и вашето семейство, което създава празнично настроение.