Колко бързо се изгладят набръчкана кожено яке у дома

Начало »Дом и домакински» Как да се потупа кожено яке и се изправи гънките в дома?

Кожата е еластична материя, която е трудно да се Дент. Но има и такива случаи, когато кожата е набръчкана. Това се случва по време на продължително съхранение. Мнозина се чудеха как гладко кожено яке у дома.Как да се изгладят кожено яке

За да направите това, има няколко най-добри практики. Нека разгледаме най-лесният таблицата методи.

На желязо инсталирате минималната температура.

Iron продукт от външната страна, като подплата да използвате хартия или дебел плат с основната плоча не се допира до кожата.

Парно гладене, когато не се използва. Най-добре е да се изгладят сбръчканите зони всички железни отделно.

За изглаждане на яката, можете да приложите специален таблет.

С параход, лесно можете да се справи с нещо, на ментата. Също така това ще помогне да се изгладят бръчките на коженото яке.

За да направите това, виси на продукта равномерно върху скарата и тавата отопляем инструмент. Необходимо е да го пази, за да не се докосне якето.

Активиране на режим, и се използва пара за лечение на цялата повърхност.

За инсулт смачкана риза на фина кожа, има по-щадящи методи.

За да направите това, поставете го на закачалка, изправете и изчакайте известно време. Поради факта, че кожата е тънка, че е лесно да се изправи.

Ако има сериозни синини, гънки, в този случай, ще помогне на рициново масло, глицерин, вазелин, фъстъчено масло.

Тези средства трябва да бъдат приложени към повърхността на кожата с памучен тампон, който ще даде блясък и еластичност.

Много хора знаят, че с помощта на чифт може да се изгладят силно набръчкани райони и разпространява гънките на кожен продукт.

За да направите това, въведете в контейнера за вода, тъй като може да бъде горещо. Следващото нещо, което да виси на закачалка над вряща вода. Оставете продукта в продължение на няколко часа.

За най-добри резултати, вратата на банята трябва да бъде затворена, така че парата да не се изпари. Този метод помага на кожата да стане по-гладка.

От тези опции, можете да изберете най-лесният и най-удобен. Ако всички начини за гладене не е подходящ, е необходимо да се прибягва до услугите на химическо чистене.

Как да се изгладят кожено яке

Преди да започнете да инсулт ново яке, помислете за някои точки:

За да се предотврати увреждане на кожата, които можете да тествате незабележимо място на облекло. За изглаждане палто след покупката, трябва да следвате препоръките написани на етикета на продукта.Как гладка изкуствена кожено яке

Наред с кожени якета разполага с голям набор от продукти от изкуствена кожа. Те също така по време на транспортирането или по-продължително съхранение може да се смачкат.

Как да се изгладят кожено яке

За изглаждане на изкуствена кожа яке, има няколко начина:

 1. Първо, вие трябва внимателно да се мотае на закачалки за дрехи, подходящи по размер. Оставете го в продължение на няколко дни, за да се мотае. След това продуктът ще изглежда много по-добре.
 2. Друг прост начин е необходимо да се намокри отвътре с вода, като се използва пръскачката.
Jacket трябва да се обърне на грешната страна, и поръсване с вода, така че да не капе надолу. След това трябва да го определи на закачалка и я оставете да изсъхне на тъмно място.
 • Poveshat яке на закачалка над гореща вода. Тя се изправи с пара. Hang продукт възможно най-високо, за да се избегне висока влажност. Тогава трябва да се суши.
 • Ако всички методи се провалят, е необходимо да се прибегне до желязото. Продуктът се гладят от грешната страна, чрез кърпа или плат. На желязото трябва да избере най-малката режим в рамките на 30 градуса, и да изключите функцията за пара. Това ръкавите не се образуват стрели, те набута специалните плочи или навита на руло кърпа.
 • Друг ефективен метод е обработка с пара. Ако има гънки или набръчкани райони, не е необходимо да се изгладят нещата напълно. Трябва ли да се обърнат наопаки, виси на закачалка. Загрейте желязото, да доведе до разстояние от 20 см, а изпуска пара. Веднага ти не може да произвежда твърде много пара, по-добре е постепенно и в малки количества. След тази работа е необходимо да изсъхне козината.
 • Вие можете да помогнете оправи якето използване народни средства. За тази форма глицерол. Те навлажнете гъбата и избършете цялата повърхност. След otvisetsya го дам на закачалка. Този метод не само ще се оправям на кожата, но това даде блясък.
 • Спред гънките да използвате пресата. Необходимо е да се разшири якето върху плоска повърхност, за да изправите гънките и сложи тежък натиск върху ден.

  контактната повърхност трябва да е равна. В края на краищата се разклаща на продукта и да даде otvisetsya на закачалки.

 • Якета са причудливи продукти от заместители на кожа, така че работата трябва да се извършва внимателно. Преди да започнете да проведе експеримент върху незабележимо място на кожата.

  Полезни съвети за грижа за кожата

  Как да се изгладят кожено яке

  Има някои препоръки, които не могат да се прилагат за продукти, изработени от кожа или негов заместител:

  • Не препоръчваме да изсъхне сешоара, за да я гладка. Продуктът ще бъде трудно, но не и заглажда.
  • Невъзможно е да се замени контакт с кожата или с гореща вода, или може да бъде деформиран и губят цвета.
  • Не е позволено да се простират на якето си, за да се оправям гънките, продуктът е само развалена, но не се оправи гънките.
  • Не се препоръчват почивка в кожено яке, тя няма да ви помогне и ще ви отнеме само много време.
  • Не е позволено да се мотае сухо или в близост до отоплителен батерията. Тя може да се промени формата, цвета на продукта.
  • Никога не съхранявайте кожа в сгънат вид, че е по-добре да се мотае на закачалки или закачалка.
  • Кожа и заместители не понасят висока влажност, поради това, че са деформирани, стават меки бързо мачкам.
  • Ако въздухът е прекалено суха кожа става груба, суха, фрактури могат да се появят върху продукта.
  • Не е позволено да се мият кожени изделия в пералната машина.
  • Когато по-голямо замърсяване, по-добре да се обърнат към химическото чистене за професионални услуги.
  • Позволени различни аерозоли и спрейове за грижа за кожата. Това ще удължи срока на експлоатация.

  Добре е да знаете! Вие не можете да окачите палто и се изсушава на пряка слънчева светлина. То може да промени цвета и формата.