Кой модел да изберете всякакви PSP PSP PSP купуват различни модели гама от PSP

Какво PSP модел да изберете?

Да започнем с това, какво прави последните цифри в името на модела. Числата - това е нищо друго, освен разделянето на регионалния код, за който целенасочено внимание доставка конзола. Вземете, например, сред най-често срещаните продава в RuNet - PSP 3000 (заедно модела).PSP 3008 - Официален български доставка за продажба в Русия, характеризираща се с PSP с региони кодове за продажба в друг gossudarstva само в това, че има гаранция в съоръжението за Sony сервиз на територията на България.

PSP 3004 - Европейска доставка, не се различава от българския, с изключение на липсата на формални гаранции.

PSP 3001 - доставка за продажба в Съединените щати.

PSP 3006 - е може би най-често срещаните в момента сред най-продаваните най-ниските цени PSP 3000 серия .Pristavki са предназначени за продажба в Хонг Конг.

Както е известно, PSP 3000 от производството и в света на игрови конзоли се продават останките от серията. Но търсенето не пада, защото независимо от изхода PS Vita. Този модел е може би най-популярни. И естествено конзоли дефицит ще роди изключително високи цени. И в Китай просто на "сивите" растения започна от BU-Части PSP ремонт и събиране на конзоли в нови сгради за продажба под прикритието на нови. Естествено, печалбата и пазара привлича буквално залят с конзоли от тази серия. Това означава, че си купувате PSP 3000 и тя тя вече беше горива малко, и Бог знае какво се е случило с нея. Вие купувате малко по-евтино, отколкото на други места, но развалина. Те се наричат ​​в Referbyshami хора.

И това, което е най-интересно, PSP 3008 и започна да се възстановява от резервни части и рядко те могат да намерят нови. И най-неприятното нещо, което купувате конзолата за възстановяване, под прикритието на нови, всички обещания на продавачите, главно посредничество, гаранция празна. Клиентът просто няма да бъде причина да се докаже нещо или да се привлекат Продавач носи отговорност, ако конзолата ще се счупят.Принцип, дори когато PSP 3008 са били в серийно производство, ако купувачът е хваната PSP. така че да не закупите лиценз, както и сваляне на игри от интернет, много от тях не е имало смисъл да се плати за сертифициране, като след фърмуера, че не сте казал официалните гаранционни мухите. В Sony не седи глупаци и че те ще видят конзолата зашит.

"IgroRay" Ви предлага само новият Sony PSP и варантите продадени конзоли за срок от 1 година, както и гаранция за фърмуера, ако сте поръчали тази услуга. Ние не сме посредници и са себе си, дистрибуторите на продукта и да се върнете дефектния продукт на производителя - не е проблем. Това не понася загубите, защото цялата бракът ще тече от същия производител. Ето защо, по смисъла да тече от клиента просто не разполага. Service трябва да работи така, че клиентът се върнал и нашата компания прави всичко efektivnosti развитие. Следователно проявения интерес.

Сега, обсъждане на добри и лоши страни, разгледа конзола единица за доставка на регионите, да се обсъждат различията е Sony PSP модели.

Тя е в нов стил на преносими конзоли, тя става по-ярко екран и вграден микрофон за Skype. Игри и функционалност остава същата, както и подобряване на любителите на търсенето kosnoli.

Така че какво ще изберете?

Всички те Sony PSP модел може да бъде ушита пират фърмуера, в зависимост от версията на официалния фърмуер. Там вече са на майстора са. Нека да не се срамува от нашата услуга - ваш избор, ефективно, надеждно и с гаранционен срок, за да се гарантира най-много игрови конзоли. След фърмуера може да работи на всички игри, продавани на дискове безплатно. Ти просто с PSP, което трябва да си купите карта с памет, на които ще можете да изтеглите същите тези игри от торент-тракери. И в никакъв случай не се опитвайте да мига конзолата сам, в съответствие с инструкциите в Интернет. В опит да спаси средно 500-1000 рубли губите гаранция и магазина вероятно ще съсипе конзолата pdopustiv "тухла".

И накрая на света е представен от PS Vita с модификации Wi-Fi и Wi-Fi + 3G.

Искам да задам въпроса има, PSP-1008 с Wi-Fi