Кои са ключовите думи на един

успех промоция на уеб сайт зависи от правилния избор на искания. На първо място, трябва да се разбере кои заявки са популярни и може да ви донесе печалба. И на второ място, за да се определи кои от тях принадлежат към ниска честота и средния клас. В крайна сметка, за насърчаване на ефективното да се започне с тези искания групи.защо е ключът

запитвания нискочестотни


Това са ключовите думи, по които интернет потребителите търсят информация, не повече от 1 000 пъти на месец. Търсене случва с помощта на специални машини за търсене най-известните от тях - Yandex и Google. Примери за заявките за нискочестотни - "купуват резервни части в Москва, евтин" и "лента стил рокля модел 1068".

Чрез създаването на страница при ниска честота, ключови думи, вие ще привлечете към вашия сайт първата си аудитория. И два месеца по-късно (или може би по-малко) от сайта Ви в топ 10 търсачки за заявки ви насърчава.искания от среден клас


Заявки, които са по-популярни. Търсачките са администрирани от 1 000 до 10 000 пъти на месец. запитвания пример от среден клас - "Монитори ASUS».

За да преминете на нуждите на среден клас, необходими за провеждане на вътрешно свързване между страниците на сайта, както и закупуване на външни връзки към външни онлайн ресурси. В същото време е важно, че други сайтове имат добра репутация и доверие, и връзката не изглежда крещящо спам.

запитвания висока честота

За да бъде в горната част на формата на думи, ще трябва търпение, внимание и упорита работа. свържете се с времето в първите десет сайтове HF искания може да отнеме от шест или повече месеца.

Преди да се предприеме за насърчаване на висока честота заявки, трябва крепостите си от среден клас и с ниска честота на думите. Вътрешни perelinkovka трябва да бъдат коригирани, за да идеално състояние и външен съответното тегло на доверени сайтове трябва постоянно се увеличава. Освен това, вие ще трябва да се запознаят с такива понятия като "поведенчески фактори" и "промоция чрез статии."

дълга опашка