Кои национални знаци, свързани с грижата на котка или котка от къщата, как да се върне

Защо котките напускат дома?

Често желанието на животното да напусне домовете си собственици се възприемат като знак за предстоящо бедствие. Не е тайна, че тези тайнствени същества са винаги е вярвал силно свързана с другия свят. Логиката е проста: ако една котка избягала от дома си, така че скоро трябва да слезе някакво нещастие. До смъртта на един от собствениците.Но не бързайте да се отчайва извива ръцете си и да разпространяват частна собственост между наследниците. Друг вариант знаци обясняват поведението на животното по съвсем различен начин. Нещастието наистина застрашени семейството си, но деликатен момент chetyrohlapy охрана научих за него и се е оттеглил далеч от дома. Така че не обвинява верен животно в опит да спаси собствената си кожа! Може би за домашни любимци ви предпази от нещо наистина лошо, доброволно приемане на опасността за себе си. Ти дори не се опита да вземе лоша поличба. Котката вече е направил всичко необходимо за вас.

Какво липсващата котка
Какво става, ако вашият домашен любимец се оставя на вас да се защитят?

Мнозина смятат, много лош знак за изчезването на котката от къщата, който е сериозно болен човек. Изглежда, че ден горкият човек са преброени; и ако и самият болните подлежат на различни предразсъдъци, му състояние и в действителност започва бързо да се влоши. Но събитието може да се разглежда по положителен начин! Да приемем, че котката не пророкува смъртта и я взима със себе си. Начало мъркане, разбира се, жалко до сълзи. Но вместо да се отдадете на страх, й благодаря за доброто на пациента, и да чакат за възстановяване. Колкото по-скоро, че ще го повярвам, толкова повече шансове да стане от леглото.

Третият вариант включва: малкия си грижи за животните, за да направи място за някой друг. Семейството ви не очаква загуби, а финансирането! Смятате ли, са се събрали, или някой от най-близките роднини да имате бебе?

Вярата дава котки от различни костюми специални способности. Така че, черен пази къщата от зли духове, червен олово за любовта, укрепва благосъстоянието на сиво, бяло лекува и хармонизира ситуацията в семейството, и трицветни обещава вихрушка от добри промени. Но не мисля, че изчезването на червената котка пресича от вашия живот романтика, грижи и бели пророкува заболяване. В този случай, цвят и пол на животното харесва, не е от значение.

Научна гледна точка

Не винаги липсва космато домашен любимец трябва да се възприема като знак за промяна в живота. Далеч от мистични любителите на животни веднага сте се обадили половин дузина причини, поради които котки изчезват от дома. И те ще бъдат наред.

Gossip приписва на котки способността да се подобри психологическата атмосфера на къщата, и учени-изследователи потвърждават това. Но понякога попадаме на такива домакини, които носят, за да живота си извън правомощията на цяла армия орана психика! Семейството ви е в норма да се говори в повиши глас, и виси във въздуха постоянно се подчертае? Едва ли котка иска да се заселят тук.

Защо да не остане в животните къщата?

Това се случва понякога чувам хора се оплакват от това колко котки и кучета не започват - не оцеляват! Тя трябва да бъде нещо, с мястото не е толкова твърда мистик ...

Уви, най-често в безразборното изчезването на животните не са виновни за ненормално района и собствениците банални безгрижие. Ако хората се хранят с каквото и животни, прави ваксинация, и излага в различни части на къщата от хлебарки отрова под мотото "може би не котката ще достигне", не се изненадвайте, че бедните си домашни любимци умират като мухи.

Друга рискова група - животни, живеещи в частен дом. Повечето собственици изглеждат жестоки, за да заключите котка в четирите стени, когато тя е в двора и лъжата на слънце и се наслади насрещното и се организира бой с един съсед zadavaloy-Murzik умре ... Но такова "polubrodyachie" животно вкъщи, са два пъти по-вероятно, и няма нищо, което да бъде изненадан.

Въпреки това, има доста необяснима. Вие получавате една котка, две, три, котка, коте ... И все пак, рано или късно да ви оставят домашен любимец. От гледна точка на мистицизъм на, не дава на малките животни свикнат с новото място къщи. "Не е в съда" - каза в такива случаи, нашите предци, които се отнасят shorstku котка. Смятало се, че духът на дома има тенденция да бъде един цвят, а само тези животни, които не се откажат. Ако ние не са привлечени от него оцветяване друга котка под крилото си невидим домакин няма да отнеме от къщата и се опита да покаже вратата възможно най-бързо. И няма какво да противоречат скаут.Как мога да се успокои ядосан дух? Първо, опитайте се да се получи една котка на костюма, които все още не се е случило. И изведнъж, моля строги вкусове сладки? На второ място, с което на домашен любимец в апартамента, сложи дясната ръка на главата му, а след това каза на висок глас: "Чичо, Брауни, ето космато животно на богата двора. Обичай себе си, нахрани го, се грижат за себе си, "И не забравяйте мистериозния собственик предлагане на -. Парче от бонбони в чиния и чаша вино остави на нощното шкафче. Ако сладки лакомства харесва, молбата ви удостоен той.

Можете да опитате да се увещаваме и котка. Всеки път, преди да напусне, не забравяйте да й кажа: "Лягай да спиш, охраняем, къщи не са обект на тормоз." По този начин вие се разпределят неприятности от новия наемател и най-накрая сте се установява за дълго време.

Беглец се връща у дома

И какво, ако котката или котката излезе от къщата, и след известно време се появи отново в собствената си праг? Да те доведе след нещо лошо е, че няма? Не, и пак не! Според традицията, това събитие ... не означава абсолютно нищо! Просто се радвам, че любимото путка намери по пътя си.

Като народни предзнаменования предполагат Poteryashka замяна?

Понякога котките просто се губят

На практическите средства за възстановяване на изгубени домашни любимци не са ще говорим. Това е писано доста в интернет. Но когато всички реални методи са изпитани и може само да чакат толкова искате да привлече на помощ на по-висока мощност! Защо не опитате?

  • Сложете в купа изчезналия домашния любимец любимото си лакомство, запалете бяла свещ и я постави на пода до една купа. И след това мислено поиска леки сили на вселената, за да спаси животното и да го върнат към вас невредим. Нека свещта да изгори до края.
  • Изсипете в чаша вода и я постави на входната врата, като каза :. "За моя дом, за да ми прага" По това време, се опита да представи в детайли как изгубени домашни любимци е включен във вашия апартамент.
  • По периметъра на въжето вратовръзка и четирите крака на масата, следвани от обяд. И чакаме добрата новина.
  • Rising от горяща свещ в отворения прозорец, на висок глас казва: "Smoke в планината, (име) в къщата!"
  • Ако сте вярващ, ритуалите, дори и най-невинна, тя е по-добре да не се използва - само ще направи беля в душата му. Отиди на църква, сложи свещ и да поиска любимо у дома. В собствените си думи, но с цялото си сърце.

Въпреки че има шанс да се върне избягал котка или котка у дома, не по-ниски ръцете. Понякога животното е собственик и месец, и двама, а една година по-късно! Но ако дните минават през деня, и си космато животно не се връща, опитайте мислено да го пусне. Или с животно имаше трагичен инцидент, или той наистина ви предпази от нещо по-лошо. Очаквайте най-добрите моменти, които сте преживели заедно и гледат към бъдещето. Във всеки случай, това е по-добър от безполезен опит.

Какво да правя? Моята котка се блъсна в derevne.Na уикенд, ние винаги отиде в селото, тя избягала, а сега ubezhala.Kogda, че е време да се върне в града, търсихме къщата и името на улицата, той обикновено реагира, а дори и когато е имало проливен дъжд и топлина в този ден тя изтича към дома си, но винаги, когато дъжд падна, или това беше ужасен топлина pribegala.Posle ние спешно трябва да отиде в града, сме наложили храната си, наля вода оставена отворена всички отвори и вратите и uehali.Na тази седмица през уикенда ние вероятно се върна в селото, но все пак аз съм много притеснен с Ою котка какво да правя, моля кажете ми, много разтревожен (➿

Добър ден. Ще намерите котката ви?

Всяка сутрин, мила моя аз се събудих на сутринта, отидох в кухнята се отвори прозореца си, а тя седеше дишане на чист въздух и гледа ия прозорец дори можеше спокойно да преминете към леглото, или, ако това е необходимо да се работи, аз тихо напусна, тъй като е и си отиват, но тя може да седи на прозореца и да се събуди сина си, а също и си легнах с него ryadom.No днес ме вика по време на работа и каза, че синът на нашата скъпа никъде казва, че решетката на прозореца половин откъсва и то не съществува (може би безуспешно скочил за друга муха). цял ден той я търси, дойдох rayonu.Vecherom работа и също отиде в търсене на всички naprasno.Kak има син е много разстроен (а вътре), не мога да сдържа сълзите си, защото е член на семейството.

По-добре да даде реална помощ и не хора измамени.

Любовта на котки

Моята котка изчезна в продължение на 3 седмици, а след като го прочетох, имах нова надежда, и аз се надявам, че котката ще се върне 😩😞😒😔😌😺

погледнете в избите лично

някой ми каже. котка излезе от къщата в същото време, когато майката е откарана в интензивното отделение. и стана така, че майка ми носи на носилка и котка в краката на вратата избяга. Мама не се върне у дома и една котка също. Имам да Muska, връзката не се получи, господарката й беше майка ми. може ли някой друг има някакви коментари?

mnya котка отиде в продължение на 3 дни и тя не трябва, че сега правя

Опитайте предложените в последната глава опции.

Здравейте, Станислав. Ти си всичко правилно обясни. Любовница на котка е майка ти, ти връзка не съществува. Оставаше една котка зад майка си. Те са имали силна връзка. Това се случва.

Живеехме Майк Фарли White, по прякор Батман, едното око е жълт, а другата синьо, охлади котка, привързан, възрастта е била, а след това изчезна някъде в квартала (ние живеем в частния сектор), и така нататък близката къща под наем строителни екипажи , И благодарение на работниците, които очевидно са искали да спечелят от водата и там, или да пие вода или да се къпят. и видях, плаващ котка е подуто. Казах нас в практика пое "котка" - trohstoronny куката с въжето, хвана котката, а аз го погребаха. Жалко, че е добър котка. Но по някаква причина, вземи ме неясни съмнения, че котката е могъл да падне в ямата (никога не чул от), може би е той и помогна на строителите? Аз не знам, аз няма да се спекулира.

Братя и др kakoy истина Metód seychas в internete podzarabotat?