Къде можете да работите с икономическата сигурност

It2b - частната разузнавателна мрежа

Choroszcz специалист няма да отидат на работа със заплата от по-малко от $ 1500. Ако кандидатът се съгласява да по-малки, че е необходимо да се вгледате внимателно, за да го (проверка). Но преди всичко трябва да се реши какво специалност имате нужда от специалист за икономическа сигурност - тя може да бъде през изминалата разузнавач-agenturistom, контраразузнаване, наказателно офицер разследване, BEP, данъчната полиция (Слава вече несъществуващата Бог), специалист в областта на анализатор информационната сигурност и и др.Влезте или се регистрирайте

В крайна сметка, за да стане професионалист в тази област, трябва да получите специален набор от знания в различни области.

- Да, в много отношения тази специалност в пресечната точка на икономиката и правото. Ето защо, програмата за подготовка на такива специалисти ще се реализира съвместно с Главна Министерството на Министерството на вътрешните работи в района на Перм. Споразумението с ръководителя на отдел я е подписала. Предполага се, че част от курсовете ще бъдат научени от настоящите служители на Министерството на вътрешните работи, практикуващите, чийто опит е безценен.

Къде можете да работите с икономическата сигурност

органи, икономическите и счетоводните отдели на предприятия от различни посоки.

професии за безопасност

Ако сте под ръка с математиката, стойностен анализ и мисля, че статистиката - науката на науките, щете във Факултета по икономика.

Адвокатите не само трябва да се помогне на хората за решаване на спорове, но също така и на държавно ниво. Някой трябва да се разработят закони и международните правни инструменти за решаване на правни проблеми на държавно ниво. Съответно, студенти, които решават да отидат на тази специалност, се нуждаят от по-задълбочено проучване право, международно право, както и езика.Професия икономическа сигурност

Задълженията на тези работници включват производство на правна експертиза, наредби икономически познания и опит, развитие на препоръки в сферата на осигуряване на икономическа сигурност на бизнеса, оценка на възможните финансови загуби. Отговорностите за професионалисти икономическа сигурност могат да бъдат изброени за неопределено време. Всичко зависи от обхвата на дейностите, в които хората да работят.

Дали да влезе във Факултета по икономическа сигурност?

За да се действа по този факултет е много обещаващо, т. За да. Ако необходимите усилия в бъдеще, можете да направите голяма кариера и да стане банкер, министър, ръководител на голяма корпорация, политик ...

Дори възпитаниците на факултета, които не се опитват да "скочи толкова високо", и не се стремят към такива глобални цели като политик и голям водач сега, все още не могат да останат без работа.

Специалност - Икономическа сигурност - код на специалност

Във всички големи компании вече имат офиси или службите, които отговарят за икономическа сигурност.

Специалистът в областта може да приложи знанията си, както в публичния и частния сектор. Те са в състояние да развиват и прилагат различни технологии за сигурност на всички форми на собственост; идентифициране на административни, икономически, технически и правни заплахи за компанията, за да се предотврати икономически загуби; защита на правата на физически и юридически лица, както и на икономическите интереси на държавните органи, на системата на бюджета, публичните и частните корпорации, банки, инвестиционни дружества, които извършват дейност в страната и чужбина.

По време на програмата, студентите от специалност "Икономическа и правна сигурност" получават задълбочено обучение в областта на икономиката, правото, информационната сигурност, като им позволява да се движите свободно в граждански, финансови, банкови, данъчно право, да се знае, счетоводство, данъчно облагане, по-специално формирането и използването на държавна и общински финансови ресурси.

Завършилите специалността "Икономическа и правна сигурност" могат да бъдат използвани в държавните институции за прилагане на контролни функции във финансовата и икономическата сфера (правоприлагащите органи, Федералната служба за финансов мониторинг, Федералната данъчна служба, Федералната хазна).

Икономически и правна подкрепа за икономическа сигурност

Значение, новост и интердисциплинарен специалност, която ще позволи на завършилите лесно да се адаптират към пазара на труда и в бизнес средата