Кат иска да играе как да включите багажник в дървото котка

Като цяло, тази поставка е решил веднъж на 4 задачи:

  1. Аз не трябва да купя един от тези ужасни плюшени игрища за котки. На Запад, те обикновено се наричат "Cat дървета", а в България на детската площадка, къщата-чесане или играят комплекс ... всяко име, но те въвеждат ми да се въведе в дълбока депресия. Време - отнеме много пространство, две - може би те се вземат предвид интересите на котката, а не мой. Стойка тази безвкусна дизайн, разсадник на микроби и прах в къщата Аз нямам никакво желание.
  2. Имам допълнителни рафтове за съхранение на вещите си и всички Maruskinogo добро на едно място
  3. Котката се появи любимо място, което допълва идеята за вертикално пространство.
  4. Имаме нова игра. Първият път кош забавно галопиращ по етажите на прът-закачка, а след това се оказа, че много по-интересно да хване клонки и коктейл пръчки през багажник релса. Естествено, тези клони, пръчки трябва някой да прокарат JКак работи

Дърво за котки

Току-що й отне няколко бара на един от рафтовете, а на стената до шелф багажник прикован - така че моята котка може да се катери самостоятелно на всички етажи. Моят приятел ailurophile, вдъхновен от това, което вижда, е направил малко по-различно: виж снимките му .. (Дима, здравей опашни си!) въпросът "Какви са вашите трикраки котки прокара през пролуката и стигнете до върха?" той отговори: "Лесно!"

И все пак някои може да попитам, може да котката при скок на този багажник рафтове повреда по невнимание на краката? Ние също присъстваха на това, и дори постави топ рафтовете на дебел картон, фазер, които възнамеряват да тапициране. Майка ми, който заемаше Маруся през цялото лято в селото, голям смях, когато го видя, и каза, че ние просто не виждам как Maroussia изкачва над огради. Като цяло, на борда се отлепя сам, както и всички краката напълно непокътнати.

къде да поставите

Дърво за котки

Rack надигна срещу прозореца, а тук в Маруси прекрасна гледка към всичко, което се случва на улицата и в стаята. И не забравяйте, ние говорихме за вертикалното пространство за котките? Благодарение на рафта, тази идея ни е придобит завършен вид.спалня на горния етаж

В резултат на това някои тестове кош ясно показа, че иска да спи на горния етаж, така че тук е нейният пейка.

Gorm е добре, защото тя е направена от прости борови дъски: естествено дърво обикновено като котки. Когато се реши да нарисува най-горния етаж остана, тъй като е: след спящи котки обичат да се изострят нокти, и с удоволствие Maroussia използва като надраскване мнения дървени плоскости.

По принцип, на горния рафт може тапициране конвенционалните килим-надраскване мнения, ако котката ви е свикнал на такова.

Предпочитам вертикално изострят нокти? Няма проблем, тапициран с килим или юта въже увийте един от стълбовете по-долу.

многоетажен съхранение

Дърво за котки
Други етажа са добри за съхраняване на всички тези котки неща, които няма къде да го сложите. Например, perenosok. Много собственици на сключване на превозват само когато посещения при ветеринар. Ето защо, котки се страхуват от тях и не се харесват. Един добър начин да се отвикне котка страхува от - превърнете преносимост в уединена къща. За котката беше интересно, може да се сложи сено или suhielistya.

Дайте електрификация kotyachih къщи!

Дърво за котки

Жилищните сгради ще имат Maruskinoy и лично осветление J

Всеки знае, че котките обичат да спят под настолна лампа. Лично аз съм на работа в компютърна шоуто Изтощен Maruska под носа доста деморализиращо, така че тя вече е със самостоятелен "Място под слънцето" - на един от приложената lezhanok прожектор Kvart с конвенционалното отопление (не енергийно ефективни) крушка.

допълнително място за съхранение

В допълнение към висящи кошници продаден обсерватория Горм - нещо прекрасно за съхранение на играчки и други глупости, както и отглеждане на котка трева. Там за него е достатъчно лек, и в този случай котката не може да го достигне (тревата, тъй като отнема време, за да растат). И ако имате нещо друго, за да се запази - ето няколко идеи от IKEA за модернизация Gorm рафтове.

Дърво за котки

Дърво за котки

Стойки всеки - това е въпрос на вкус. Ние го правим повече компромиси, идеала още вярвам рафтове система. Защото, наистина, толкова по-голям животното - толкова по-големи изисквания за стабилност на конструкцията. Един съвет за сайт благодаря! Не е лош вариант!

Дърво за котки

След като аз исках да летят до Марс, но след като се срещна в асансьора Marusyu. Тази котка се оказа за мен, че отварянето на пространството може да бъде направено, без дори да излизате от дома си. Разбира се, ако имате котка!
Така че Marussia стана моя Марс. А play-cat.ru - дневник на нашите открития.
Добре дошли!

Дръж си лапи!

и да получите най-новата статия по пощата

популярен

Търсене на място