Какво значи да се говори - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

Аз твърдя, причина Nesov. Да се ​​мисли, да се изгради заключения. Той правилно твърди.

Кажете, за да го пазят като п. обсъдим. много причини, но малцина го правят. Оставете ги да се говори за всичко. Крилов.

Разговорът, който критикува или отвод. Моля те, не говори!

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

Да се ​​мисли, да се изгради заключения. Р. логично. Да се ​​научим да R.

Постоянно изразят мнението си за това, което г-н за да обсъдят STH. запази разговор R. за изкуството. R. по различни теми. Не спорете! (Shout в ВАЛ. Silent, нямате нищо против!).

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

Изграждане изводи; мисля.

Изразете устно съгласуван ред на мисли - решение, # 13; Заключения - около SMTH.

Говорете за л. за определяне на своите мисли, съдебни решения.

Дълъг разговор за л. подробно обсъждане че л.

Разговорът, който критикува или отвод.

Примери за използване на думата причина в литературата.

Г-н Абелар отново тръгна да се говори за двойно, така че ако не друго е казано.

Може би другите си колеги в сайта Сали веднага ще припадна, но не трябва да забравяме, че малкият Австралиецът е дъщеря на заселниците, отгледано в дива и сурова страна, както и с опит много приключения у дома, така че тя е в състояние бързо да преодолее страха и започна да спори , Като човек svykshayasya опасности.Часовникът говори за кванти, единствено число, релативизма, аберация, адсорбция, натрупване и активиране.

В това писмо доста изключителен и стреля в тяхната изключителна смелост, Бомарше себе си позволява да преподават на царя като Фигаро - граф Алмавива, Фигаро каза, но ако като слуга, че Бомарше, говори като майстор.

Един месец мина, а след това друг, животът се завръща в жлеба и Вадим започна да говори спокойно, дори ако приемем, че Олтман отиде на почивка, той отдавна се върна тримесечен отпуск, ние не съществува.

Вие не знаете, ако се събудите, да получат сила или да умре - казва Анат, заклещени върху каменна пейка в празното амфитеатъра.

В морето на изобилието анортозит тя има различен нюанс по-тъмен, - той започна да говори на глас.

Мислехме, че тази резолюция не трябва да бъдат премахнати, тъй като се оказва, логичен ход на враждебна и анти-марксист практика на Комунистическата партия на Югославия лидерство ние твърдим, като че ли вече не е резолюцията, ако вече не е всичко, което е написано, то ще изчезне, например и процеса на Rajk в Унгария, в случай на Костов в България и така нататък.

Изведнъж Mamertin който говореше оживено с Lampridy граматични разлики между първия и втория свършено, възкликна: - Arsinoe!

Treacherous и неблагодарен атеист обвинител, кръвожаден разбойник мисли и действа по съответния начин, ако той е убеден от хората в тяхната безнаказаност.

Скътано в подножието на планината немислими, Бабур започва да расте брада, учи гениални структура на планинските общности, кланове, пише стихове, да починат между нападения - военните постове, на жп линията, а след това на резервоара - и, като изолиран живот диктува своите условия аз може да се твърди в дневника си за достойнствата на копулация с овце и кози.

И без водач и вие ще бъдете в състояние да помогне - внимателно мотивирано господар Bakota, управлявал в tiunstvo Kolomene.

Левин, като че ли не знае за движението Barkan и цялото му поза, започна да крачи по Служебна стая, а не толкова да се говори за Barkan или говори Barkan, как да говоря за себе си или да споделите с Barkan мислите ми, и с тон, който Barkan не повече може да се обиди, защото Левин, като че ли дори се консултирали с него.

След Френската революция от края на барока, - предположих - формулира ново усещане за стил.

Разбира се, нямам нищо против, но ти, приятелю, те мотивира. както в кланицата като касапин, който не ви е грижа за чувствата крави.

Източник: Библиотека Максима Moshkova