Какво сърбеж в носа - знаците и ценности

Това, което сърби

Хората, които са живели в древни времена, са имали по-напреднали от потомците на интуиция. Те са живели, слушане на природата и на собственото си тяло. Такова наблюдение позволено да донесе много воля, живеещи днес. Един от тях е знак за неочакван сърбеж в носа. И така, какво да се очаква, ако сърбеж в носа?Човечеството отдавна се смята, че определено самосъзнание - предвестници на някои събития, които се случиха в бъдеще. Знак на сърбеж в носа има много интерпретации. За да изберете най-правилната версия трябва да реши каква част от носа сърби.

Това, което сърби

сърбеж в носа

Най-известният лечение на признаците е тази, която е свързана с бърза консумация на алкохолни напитки. Въпреки това, тази версия е възможно само ако се почеса по носа.

Тези усещания, свързани с весел празник, който ще се случи в следващите дни, които също ще бъдат налични в алкохолни напитки. Такъв знак не е суеверие, това е - резултат от древно предсказание.

Популярните вярвания и тълкуване на знаците

Освен това, хората смятат, че на носа се чувства приближаването на празника. "Носът не е до емфие" - каза в старите дни.

Ако върхът на носа започва да сърби, дори по време на празника, той обещава да бъде дълго. Нос предупреждава, ако - на сутринта няма да е лесно, ако времето не се въздържат от алкохол.

Истина или лъжа?

Изненадващо, много хора, които живеят днес, вярват в истинността на знаците. Според тях, това е достатъчно често, за да се сбъдне. Дали подобен инцидент логично обяснение?

Вероятно човекът, който знае за предстоящите развлекателни мероприятия, на ниво подсъзнание "хваща" сърбеж усещане в носа. С други думи, на носа сърби достатъчно често, но мозъкът не реагира на тези импулси. Въпреки това, ако той се готви за посещение празник, подсъзнанието спонтанно отбелязва, сърбеж в носа.

В допълнение към версията на предстоящото сервиране, алкохол, сърбеж по върха на носа могат да носят каквото и приятна новина. Също така, понякога сърбящ нос вземане на пари, като заплата. Въпреки, че тълкуването на знаците може лесно да бъде свързан към главния: върха на носа сърби пиене.

Това, което сърби

Сърбеж в носа крило

Ако човек има сърбеж в носа крила или един от тях, народната мъдрост отдава това на проблемите. Вероятно мъжът очаква да заболяване, получаване на лоши новини, разправии с роднини и финансови загуби.

сърбеж ноздра

Ако районът на сърбеж от ноздрите, си струва да се обръща внимание на коя страна се намира. казва Знакът, че ако тя се почеса лявата ноздра - това негативни събития в живота (малки повреди, лични аварии и кавги). Сърбеж дясната ноздра - може да се очаква една приятна новина, изпълнение на желанията и подаръци.Какво ще се случи, ако лицето, почеса двете ноздри - не е ясно. Вероятно, животът му ще прилича на зебра - положителните и отрицателните събития ще се редуват, като на черно-бяло райе. Но това, което винаги се случва в живота.

Kupetsky признаци

Търговците в старите дни имали своя интерпретация на знаците. Сърбеж дясната ноздра обеща доходоносни сделки и следователно печалби. Ако почеса лявата ноздра - трябва да очакваме загуби и дори кражба, загуба на стоки.

В една версия на ноздрите сърбяха да кръщенета. Човек трудно сърбеж в носа, е възможно най-скоро, за да бъдат поканени да кръщенето, а може би дори да стане кръст.

сърбеж в носа мост

В древността вярвали, че зализана мост - неприятности авариен сигнал, дори и смъртта на един човек в беда. Да се ​​избягва проблемите могат да бъдат три пъти триене носа му.

Това, което сърби

Сърбеж под носа

Сърбежът под носа обикновено се характеризира с много страстни любовни ярки нови взаимоотношения. В същото съдбата не обещава да даде дълбоко чувство, че ще остане в продължение на дълъг период от време.

Страст, като светкавица, освети живота на лицето, след което тя ще започне да тече по обичайния начин. Шансовете са, че като обект на страстта се появи бившият съдружник или дългосрочен запознат човек.

Сърбеж в носа всички

Това се случва, че сърби не е отделна част, но на цялата носа. Смята се, че тези усещания, за да се борят. "Ще бъде малко" - казва националният знак.

Проектиране поличба към днешните дни, така че сърбежът може да бъде свързана с кавги, конфликти у дома и на работното място, порицания. Въпреки отчаяните насилници могат да очакват бой.

Неутрализира действието на признаци е възможно, ако кликнете върху носа леко. Освен това, тя трябва да бъде различен човек. По този начин, един човек, който се почеса по носа му, като че ли вече е в бой, има своя "дял" и поличба се сбъднаха.

Сърбеж около носа

Ако човек е отчаяно чесане около носа, а след това може да се очаква да се обичат. Това може да бъде едно ново усещане за представител на противоположния пол, както и появата на по-нежни, топли чувства към любимия човек, деца, родители, приятели.

Колко струва един нос сърби?

Ако говорим за думите, свързани с сърбеж на върха на носа, която се третира като веднага след като питие, важно е и време.

Това, което сърби

Ако носа сърбеше сутрин или през нощта, а след това през нощта в очакване на среща с приятели и семейството си и се забавляват хранене.

Нос сърби от лъжци

Днес, психолози казват също така, че ако човек се почесва носа му, а след това може би той в момента е лъжа. Има дори и определен набор от симптоми, които могат да бъдат изчислени лъжец. Постоянно чесане на носа - един от тях.

Между другото, тази версия (това чесане на върха на носа е лъжа) потвърди лекарите. Умишлено измама допринася за високо кръвно налягане. Това, от своя страна, води до производство на катехоламини на организма. Последно въздействие върху носната лигавица, която се проявява скучни, сърбящи усещания. В лъжец естественото желание да трия или надраскате носа си.

В допълнение, мошеник може да направи носа фините движения. Този процес е свързан с производството на адреналин за произнасяне на невярна информация. В същото време, като мамят хора също оставят настрана очи, опитвайки се да не го гледа.

Интересното е, че в случай на недоверие, носа също може да реагира. Така че, ако човек не вярва на другата страна, ноздрите му, пламтящи няколко.

Други признаци на измама са:

  • често мига или крив;
  • скрити в дланите на ръцете (ръцете прибрани в джобовете или сгънати зад гърба);
  • неестествена поза;
  • затегна пауза или, обратно, прекомерна приказливост, когато една история с множество най-малкия детайл.

Други причини, поради които си носа сърби

Ако отхвърлите суеверие и се обръщат към научните факти, можем да намерим много причини сърбеж в носа.

Алергична реакция към външни фактори

Това предимно респираторни заболявания, алергии. Тя трябва незабавно да се започне лечение под ръководството на лекар, а не чакат обещаните признаци на gulyanok, пари и неприятности. Традиционно се лекува алергия с антихистамини, режим на съответствие или диета, с изключение на излагане на алергена. В студени препарати показва, че тесните съдове.

Надраскване носа може и прекомерно изсушаване на въздуха. Справяне с проблема е да инсталирате интериорни фонтани, да се сложи аквариум с риби, или с помощта на специални овлажнители.