Какво означава това, ПП-стоп как да се разбере фраза ПП-стоп стойността и значението на термина

Модерни думички Какво означава думата концепция мем жаргон? Пълна версия

ПП спре това, което е
което означава, GOP-Stop? Някои хора не обичат да работят, и искате да получите всичко наведнъж. Въпреки това, тази ситуация има криминално конотация, защото никой, просто защото няма да дават честно придобити добро. Поради това, че има хора, които причакват по улиците беше късно вечер минувачите, и буквално се съблече по кожата на тези. Това са изключително вълнуващи дейности в престъпния свят, наречен ПП-Stop.


Въпреки това, преди да продължим, бих искал да препоръчам няколко популярни статии по темата за наказателна жаргон. Например, какво означава да вафли. как да се разбере дума кефал. който е Glinomes. което означава Zashkvar и т. п.


Така че, давай нататък, какво означава да GOP-Stop. Терминът произлиза от ключови думи "хо" и, според речника Дал означава "удар", "скок", "скок".

ПП-стоп - грабеж извън


Първоначално разбойниците обръщат към жертвите си понякога, изречени фразата "ПП-Спри!", Което показа terpily. е необходимо да се забави и да чакат за обира. Е, в нашето време gopota, който желае да покаже, можете да използвате тази фигура на речта, за да привлече вниманието към себе си.

Една малка подробност, ПП-стоп думи са забравени, и почти не се използва след революцията от 1917 г.. Въпреки това, през 90-те години той получава своята популярност, подпомогнати от добре известен певец, Александър Розенбаум. Също така, тази дума се използва понякога в серията бригада, както и други филми престъпна ориентация.

ПП-стоп, дойдохме зад ъгъла.