Какво означава това, по дяволите - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на езика velikobolgarskogo, Dal Владимир

Добре. Zacek, Klyamko, plyamka, ЮЖЕН. Врати zapirka; скоба, преминете през лоста за врата, асансьори желязната лента.

Всеки маркер или zapirka, който държи, останалите navlivaet функциониране на машината, въртенето на вала; хъркането. -dit гъделичкане (език) sokotat или гъделичкане.

Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

чесало, а след това. Желязо плоча с лост, който служи за заключване на вратите, външни врати. Поставете вратата на резето.

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-S, w Роуд брави - метална плоча с лоста. Затвори вратата на резето. наклоните резе

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

Ами # 13 .; Желязо плоча с лост, който служи за заключване на врати, вратите, вратички и # 13; и т.н.

Примери за използване на думата дяволите в литературата.

Чукнаха чесало. Отворих вратата и преди Levkoy и-скоро се появи Сирена с пушка през рамо.

Или когато човек постави празната си чаша на масата и излезе, да вика след него, че той е с пръстов отпечатък, чесало. нарязани палто, дъжд локва zazhimka панталони, калник и така нататък, докато предмет на велосипед от погледа.И едва проникват крадците новини, които отидоха байпас ispolkomschiki, жените тичаха да ги посрещне, набързо - да се затвори болтове и затваряне на къщата.

Мама хвана с едната си ръка на сърцето, а другата за Kryltsov подпорка и Sapozhnikov се втурнаха към вратата и се наложи да хвърлят резето.

Mordaunt отиде право към вратата в пълната увереност, че той веднага пусна и с изненада видя, че тя не е просто затворен за по дяволите - тя все още може да се обясни с лошо време - но и избута болта, както вече знаем от думите на Магнус Троило, че болтовете в тези части са почти неизвестни.

Отивате до вратата на къщата, Бенедикт мълчаливо вдигна резето. Валентин въведен в ниска стая и започна да рови в тъмното центъра.

Мъжът притиснат от вазелин тръба, на две места внимателно помазан резето.

Ето защо плетач сено достигна църквата незабелязано и тя влезе, защото вратата беше заключена само за резето.

Отвори очи и видя сестрата камъчета, с които те спали в залата, излезе изпод одеялото, се грижи за коридора и звънтящ резе. Той се измъкна настрани през вратата.

Iron чесало на кола падна и удари главата си на маломерна млад мъж, едва taschivshego банан грозд с тегло двеста лири, и един куп гърба му се плъзна към гърба на жертвата.

Tenar сложи ръка на болта, мисля, че той е отворен - тя избута и да не затвори резето.

Само че тук той седеше на масата за чай и хвана отлети салфетки, и изведнъж, без каквото и преход, вече седи на дивана до отсрещната стена, акад издрънча експлоатация на резе. заключване прозорците и Stockbooks - лежат на пода, четиримата, както и няколко марки в страниците на тях изскочили и веднага в близост се намира - на пода, в непосредствена близост до масичката за кафе и под самата таблица.

Много разтърси по дяволите. разделя на тишината и кондора, точно насърчава този земен шум, нарушил загадъчна тишина, той се обърна към мен с откровеност, която не очаквах: - Лош Kekeshfalva!

По това време той разтърси по дяволите отвън. Лев и веднага скочи на верандата.

Източник: Библиотека Максима Moshkova