Какво означава това, по дяволите - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

адв. (Разговорно. Fam.). Това е много тежко. По дяволите гладен. По дяволите уморен. Дяволски хитър човек.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

адв. razg. намаляване # 13 .; В много голяма степен, в най-висока степен, до крайност, също много.

Примери за използване на думата дяволите в литературата.

Тя е по-трудно да се използват записите на акселерометъра за да определи посоката на движение на всички координатни системи, устройства, диференциално смятане, небесни координати, еклиптиката, зодиакални знаци, паралакс, измервания на географската ширина, проекции, перихелий, скоростни афелий многобройни рисунки дяволите трудно да се разбере.

Някак си Pince дяволите досадно Татяна: дори нормални очила не могат да започнат, той е вечен vypendrivanie, снобизъм отвратителен, всичко това смелост и решителност - шоу, тя някак си вече знае колко от него трепери и слуз, тя не може да заблуди всички - покажете, и само за подъл този покаже милиони щастливи хора го дърпа в една мръсна боклук.Райън е американски, а американците по отношение на Головко винаги са били непредвидими пука.

Изведнъж ми хрумна: - Знаеш ли, когато стоите така, облегнат на перваза на прозореца, а след това пука напомня zmeyuki Лейкър.

Въпреки това, с изключение на Zylya, на чиято раменете са отпуснати някои широко отворена, сако без копчета, всички от тях бяха почти голи и шибан пострадали в дъжда, в студения вятър.

Вграден климатик се отличава от конвенционалния климатик в главната, че е адски скъпо, по-сложна и в допълнение знам как искате да диша въздух в даден момент хората са много по-добри самите хора.

Нямаше намерение да се занимава с търсенето на дневната кобилка, белия кон е един чесало на хубав малък.

А косата й - вероятно избелена, помисли си Comyn, но проклет впечатляващ - бяха почти като цвета на роклята, и падна върху плещите на ленени ключалки.

Рейнджърс отправиха пука горди Genoy Komovym пропусна време.

Въпреки това, на Легница, според официалната история, не е имало нещо дяволски подобно.

Хансен каза замислено: - Петнадесет краката на лед - това е адски много.

Тъпа меланхолия поглед в непосредствена близост до централата, Ерих, - каза той, наближава.

Гласът беше нещо, което, от това, което на гърба на Мона обхождане, и само защото звучи дяволски забавно.

Всичко, което тя трябва да се справят с, по дяволите несправедливо, но само от нейна гледна точка.

Източник: Библиотека Максима Moshkova