Какво означава това, образовани - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

(Personal. Shapes формира се образува, се формира). Проповядвайте. Strahd. Поз. Bp. във формуляра. Отидохме в шахтата, надморската височина, образуван от природата и укрепен затвор. Пушкин.

(Personal. Shapes Образуваното формира формира). Образовани, с широк образование, образовани, култивирани. Невъзможно е да бъде образован човек, ако не знаете основите на марксизма-ленинизма. Тя е много образован. Въпреки това, в Val. съществително. Образовани преодоляване: от служителите на служителите на университетите - всичко да се изкачи на сцената. А. Ostrvsky.

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-Разделени корекция; -an. Получени като education2 (2 znach инча) като цялостна знания. Образовани жена.

съществително. образование, S, F. Цялостен наоколо.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

m разговорен # 13 ..; Всеки, който е получил образование, образование има (2 * 2).

Образовани като формата (2 * 2); просветен, # 13; на културата.

На определено ниво на развитие на културата и знания; с участието на # 13; висока степен на култура (на държава, нация, държава).

Примери за използване на думата, образувана в литературата.

Класове се проведоха в Кведлинбург манастира училище, където игуменка е сестра на императора, наречен Adelgeyda, образована жена, един от тези, които не само за четене на Псалмите, и стиховете на Вергилий и Хорас.Според законодателството на Република България към изключителната компетентност на Общото събрание на акционерите на акционерно дружество, образувани в резултат на приватизацията са и проблемите, посочени в параграф 4 от параграф 2.

Въпреки това, почти всички древни мислители - Емпедокъл, Анаксагор, Анаксимен, Хераклит и Демокрит - макар и различаващи се в много други точки, като първата, свързана с въпроса, обаче, се съгласиха, че те се определят от значение като активно, тъй като има някои образуват, за придаване на тази форма, получени от него, и как обектите ограждащи принципа на движение.

Москва пенсионерите от поста си на Газа митрополит Паисий Ligarides много образован грък, много се скитат Изтока и пристигна в Москва с цел да се осигури по-добро за себе си.

Roche образовани и остроумен, и малка, приятна разходка с кмета на Паси М. Дюсо винаги го носи много полезна информация.

Трябваше да видя всички ви, Джери, вижте как не ви харесва на другите, толкова далеч, колкото сте по-добре, по-чувствителни, по-тънък, по-образован от всички, че имате съзнанието на професионален психолог, вие сте водени от тайните, скрити от по-ниските умове, да, синко, да, прекрасната ми, вие ще разберете всичко, аз имам много да ви покаже, че сте намерили щастието, което заслужават.

Култивирани, образовани. Демократическата - интелигентен и така приятелски, отнасящи се с уважение към децата, както и да се насърчава у тях тези качества.

Мама му се възхищава - той е истински интелектуалец, умен и добре образовани - първото поколение съветски интелектуалци на хората.

Извънземни от командири, те могат, и ти образовани, да това от нас не Legshei и tyazhelshe ще, това е проблемът!

Вие, хората на бъдещето, - каза на кентавър, лениво надраскване негова страна - аз мисля, че ако живеете по залез слънце на Земята, те стават още по-интелигентни и образовани.

Поради тази причина, в момента на пристигането ми, малкото жителите на Мозамбик, които са доста добре образовани. да имат представа за това как би трябвало да се извършва марксистката план реорганизация, точно преди гаденето не прие социалистическото идеализъм, както и жителите на Москва, Варшава и Източен Берлин.

Разликата даже засилена личностни характеристики: Bestuzhev се формира практики, Иван Иванович Шувалов - образовани теоретик, Петър Иванович Шувалов - необразован и егоистичен егоистичен бизнесмен Алексей Razumovsky - необразован и безкористна човек.

И Гречко - прекрасен, интелигентен, образован. излъчва доброта и щедрост.

Как може такова добре образовани лице за виновен, свързани с конкуренцията на страната си?

Източник: Библиотека Максима Moshkova