Какво означава Kvalitet - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Kvalitet (от латинската qualitas -. Качество) Особености на точност производството на даден продукт (част), определящи стойностите на толерантност. За използва в т.нар българин система "вал - дупка" 19 се помещава QLT. Първите 6 се използват за измервателни уреди и други високо прецизни изделия.

Примери за използване на думата Kvalitet в литературата.Fierce сърцето замря, обикновено по време на рутинни операции, за да създадете Kvalitet нямаше нужда.

Ако обстоятелствата го изискват, в залата има и трети член на класа на качеството на отговорност, председателят на Конституционния съд и неговите заместници или на председателя на Съвета за сигурност, или членовете SEKONa.

Шаламов, и по-безопасно spetskhran, достъпът до която е отдел само група сигурност са позволени служители, който има отговорността да степен, т.е. като мандатът потвърдено от Съвета за сигурност или SEKONom.

Особено ни скъпи - Анна започна бас - Яган Ернст фон Biren, през много години на съществуване в нашата стая, така че похвално, за да ни направи, че делата му до степен и рядко са били ние се радвам.

Ober Yagermeyster ни Артемий Volynsky през много години на нашите предци, а ние се сервира и в целия пълна вярност и пламенна ревност за нас и нашите интереси, така се оказа, че доброто му качество клас и похвални дела.

Източник: Библиотека Максима Moshkova