Какво носа сърби признаци фолк

Това, изглежда, вече се отложи в подсъзнанието на поколенията: ако носа сърби, знаци или сигнали за предстоящо празника с питие, или за неуспешно начинание на всеки бизнес.И често начинът, това се случва: неочаквано podvorachivaetsja причина да празнуват нещо, или, напротив, един човек е отхвърлил искането, парите, нещо друго ...

И какъв е този толкова лоша поличба, фокусирани върху алкохола и разочарование? Има ли и други, по-приятни процедури?

Това, което сърби

Носът знае всичко

Оказва се, че двете споменати по-горе знаци са просто в горната част, защото се сбъдне по-често от другите, и надраскани по-често от други области на върха на носа и веднага да поставят под ръководството на миризма. В останалата част на съвременния човек, просто спря да се обръща внимание.

Носът сърби да се възползват, крилата му - за богатство или бедност, в зависимост от коя страна на сърбежа.

В старите дни за неомъжени дами, че е важно, тъй като, когато сърби носа - признаци сочат към съпруга си. Сърбеж момичета останали изключително разстроен и не бързайте да го изоставиш, защото те го знаеше - с мъжа си, пияница и играч.

Сърбеж в дясно - добър знак. Знакът обеща младата дама на следващото топката да бъде толкова ослепителна, че няма да мине от бъдещия си съпруг: богат, честен и malopyuschy.

Тя расте, или какво?

И ако едно дете е надраскан на върха на носа, в знак на едно и също? това, или това, което пием? В този случай, пестелив баба, дори и тези, между другото, знаци специалисти имаха доста приличен отговор: сърбеж - означава да расте.

Това, което сърби

И е изненадващо, че с тази интерпретация напълно съгласен Отоларинголог носа и ушите растат човек през целия си живот. Но те сърбят за тази или някоя друга - точна наука не е доказано.Лъжец, лъжец, лъжец сто пъти.

И колко разнообразен народни предзнаменования! Нос сърби, възвестявайки собственика си нещо: среща съученици, държат далеч, успешни или неуспешни брака (брак) - и да гадателката не ходя. По-добре да отидете на психолог.

И първият му въпрос ще бъде: "Склонни ли сте да лъже?" В крайна сметка, в съответствие с основните разпоредби на neverbalistiki (наука, която изучава изражението на лицето и жестове), хората постоянно се докосват носа, той се опитва да се скрие нещо или да даде лъжа за истината.

Повечето психолози, че носът сърби, не виждат никакви признаци, освен че неприятно състояние, склонност да преувеличават фактите от страна на пациента. Да, те знаят как да се подобри имиджа и преувеличаваме - професия. Нищо чудно, че членове на други области на медицината не са се забързали да се направи един кръг от психолози в "истински лекари".

Това, което сърби

И без алергия Имате ли?

Ако носът ти сърби, признаци всички се сбъднат, или, като алтернатива, няма да се сбъдне, че е време да спрем да вярваме в тях и да преминете към здравния център.

Може би сърбеж вътре или извън Носът показва кожни заболявания, алергии, инфекции, които първоначално проявяват леко надраскване, а впоследствие се развиват в носа, така че дишането е затруднено.

С такъв не се шегуват. Официален медицина има цял списък с причини, които допринасят за постоянен сърбеж на носа:

  • алергични към полени и домашен прах;
  • първоначален етап на респираторна болест;
  • инфекциозно заболяване (най-често срещаните - херпеси);
  • реакция на организма към постоянния стрес.

Подобни съображения на мистицизъм нямат нищо общо, освен да им се обръща внимание, че е необходимо. Отнасяйте - също. Постоянно подути червен нос и все още никой не е украсена.

Британската версия на поговорката за Барбара

Прекалено скромен и резервирани англичани и шотландци сурови, смятат любопитството на лошо възпитание, единодушно заявиха, че ако сърбежа под носа му - знак еднозначно лошо. И това не означава нищо, тъй като един от най-неприемливите човешки черти - навика любопитни в бизнеса на други хора.

Това, което сърби

Образованите хора няма да плащат прекалено много внимание на въпросите на съседи, приятели, не се прекалено много внимание върху своята безразлични към това, което се случва зад оградата на съседа, каквото и да е било.

И, разбира се, няма да проявяват своята присъща слабост, любопитство, надраскване носа му. Слабост, както и личния живот във Великобритания не е прието да парадират.

Това, което сърби