Какво мислите пречат губят Психология

Понякога упражнения, строга диета и други начини да отслабнете не помага. Причината за неуспеха се крие в подсъзнанието. С други думи - ще бъде в състояние да отслабнете само когато мисли минават пречи на процеса.


Какво е от първостепенно значение

Първо, нека да се разбере какво е от първостепенно значение да изключва възможността за стартиране на процеса на загуба на тегло. На този етап е много важно да се запази мислите си под строг контрол, се фокусира върху успеха и най-важното - да вярваме в собствените си сили. Психолози са установили голям, най-често срещаните "блокадата" на диети:

Какво е от първостепенно значение

1. "Аз се е опитал да отслабнете много пъти, но никога не работи."
Това е най-опасното идеята, че просто може да дойде на ум. Одобрение веднага блокира всяка възможност, за да намерите хармония. Преминете към нищо против тези думи, никога няма да бъде в състояние да се постигне желания резултат. Важно е да се осъзнае, че грешките от миналото вече са минали, а днес дава нови възможности. Успехът идва при тези, който се стреми към него, преодоляване на страха си и съмнение в себе си.

2. "Един ден за почивка от диетата тя все още не се променя, не мога да се отрека удоволствието."
Някои истина в това. Един ден не се променя общата картина на дългосрочни резултати. Въпреки това, в тази ситуация съществува риск от увеличаване на периода "спокойствие". Незабелязано, той ще нарасне до два дни, а след това ще се забави в продължение на седмица. Само силната воля на хората да се организират такива паузи. За останалата част ще бъде риск от напълно извън планирания курс на хармония.

3. "Аз съм вече падна, защо продължи, тя няма да работи."
Подобна идея идва след предишните изявления доста често. Да, може да има един или няколко пъти имаше наистина такава ситуация, обаче, не е причина да се откажат и да се премести далеч от плана да изберете правилното хранене и диета. Малките грешки са много по-лесно да се определи от по-голям контрол. Това не се случи, за да се отдаде на любимото си десерт днес - не се притеснявайте, вие получавате утре! Основното нещо - да се опита и да вярват в себе си.

4. "Аз съм твърде дълго с наднормено тегло, така че за да отслабнете, ще бъде много по-трудно, отколкото на другите."
Друго твърдение, което води до разпадането на всички начини за постигане на желания резултат - на красотата и хармонията. Въпреки факта, че проблемът с наднорменото тегло може да попречи на това да живее дълго време, винаги има възможност да промени нещата към по-добро. Достатъчно, за да се вземе в ръце, силата на ръцете на воля и да започнат да следват диета, заедно посетите фитнес центъра. И в тази ситуация е важно да се премахнат негативно отношение към провал, а, напротив, да се настройват към успеха!

5. "Това е последният път, толкова повече аз няма да се разпадне."
Опасна идея. Не е нужно да се каже "никога". А избран режим на правилното хранене и редовните упражнения трябва да бъде част от живота, отколкото временно затруднение, в противен случай рано или късно, допълнително тегло ще се върне с всички описани по-горе твърдения и успех ще остане неуловим. Има само "тук" и "сега" и да започне да се стремим към Необходимо е самоусъвършенстване веднага.

6. "Ако аз ще направя е, ми остана малко време за семейството / дете / любим човек."
Понякога възникват такива мисли. Те са най-вече свързани с факта, че редовната физическа активност, посещение на козметични процедури, правилното хранене отнема известно време. Но не забравяйте, че в края на краищата хората ще затворят напълно различен човек - един красив и добре поддържан съпруга / майка / жена, която обича. Може би, тази цена е приемлива за малко жертват времето си в полза на здравето и хармонията!

7. "Отслабнете е твърде скъпо."
Може би някаква истина в това все още съществува. Но само на пръв поглед. Много по-скъпо е разрушен здраве, възстановяване на сила, която понякога е просто невъзможно. Когато финансови затруднения желание да закупят скъп абонамент за фитнес клуб - можете да намерите ефективно и интересни програми в интернет и учи в дома на техните собствени. Що се отнася до диета, не всички диети са скъпи. Сред разнообразието от менюто, можете да изберете опцията "икономика", която ще бъде не по-малко ефективен от другите аналози. Основното нещо - желанието и ангажираността! Но всичко останало - извинения.8. "Вече се чувствам добре - аз не трябва да отслабна."
За да се психически спокоен от неуспешни опити да отслабнете, ние започваме да убеди другите, и най-важното е, че се допълнително тегло - не веднъж с него доста удобно! Зад тази идея е последван от други: "Обичам и", "Добрият човек трябва да бъде много", и така нататък. В същото време, проблемът се крие не само в оценката на другите. Затлъстяването води до сериозно заболяване. Постоянно се подчертае, върху ставите, неправилно функциониране на храносмилателната система, повишен холестерол, рискът от развитие на диабет и други опасни последици - това е цената за такова твърдение. Ето защо, хармония е необходимо на първо място не е външен вид, и на тялото да бъдете здрави!

9. "Аз завърши майка ми и баба. Това е всички гени, а не да се конкурират с тях. "
Но да се твърди за него са готови да психолози и специалисти по хранене. Да, наистина, генетично предразположени да бъдат хора с наднормено тегло е много по-трудно да отслабнете, но е възможно. Основното нещо - силата на волята и желанието за хармония. Ние трябва да напълно да се ревизират всички вкусови навици и коренно да промени начина си на живот и след това проблемът ще бъде решен. И за още по-голяма ефективност трябва да бъде изместен всички страхове на наследственост и гени.

10. "отслабнете и да са за цял живот, за да седне на диета, за да се запази хармонията? Не е радост и мъка! ".
Една трета от отслабване хора възприемат новия си тегло като нещо ново, и често не разполагат с време, за да свикнете с него. Затова килограми ходил доста бързо се върна, и изглежда, че цената на хармония - постоянно се претоварване хранене и физическата активност в салона. Идеята, че аз никога няма да бъде в състояние да се насладите на любимата си тирамису - ужасно! Въпреки това, нещата не са съвсем така. промени в начина на живот трябва да бъде радост и нов поглед в огледалото - забавно. Само тогава тя ще загуби смисъла на отчета и ще бъде заменен от друг: "Няма нищо по-апетитни, отколкото да се чувстват хармонията!"

Отношение към желания резултат

След като всички страхове са разработени и коригирани, сменете негативни мисли с позитивни утвърждения. Преди започване на процеса на отслабване - доста упорита работа върху себе си, вие трябва ясно да определи за себе си отговорите на двете най-важни въпроси:

1. Защо искате да отслабнете?
Много често основната причина за провала на път за постигане на желаната цел е погрешна мотивация избран в началото. Многобройни експерименти показват, че липсата на ясна цел - гаранция, че плановете и няма за цел да бъде реализирана. Когато е трудно да се справи с изкушението да се яде любимата си висококалорични хранене или пропуснете тренировка заради лошото време или по обичайния мързел, ето, че и се нуждаят от същата мотивация, и ако не беше първоначално, процес на загуба на почивките тегло.
Преди да започнете да работите върху себе си, че е важно да си задавате въпроса - защо ви е нужен, за да отслабнете специално? Каква е истинската причина за желанието си да намери хармония? Отговор и ще същите тези крила, които ще ви носят на тренировка и да изберат пресни плодове вместо лека закуска на нездравословна храна.
Правилно избраната цел - 100% успеваемост! Затова психолозите препоръчват и в допълнение към общата мотивация за създаване на примерен списък с желаните резултати. Например, можете да си поставя задачата през първите 2 месеца на диета и спорт, за да се отърве от до 3 см в талията и да губят тегло най-малко три килограма ДА ... И тук е да добавите причината (за да открие сезона на плажа, да се носят стегнат костюм за рождения му ден, и т.н. .d.).

2. Смятате ли, да обичаш себе си?

Какво е от първостепенно значение

Понякога ние се опитваме по-трудно да впечатлят другите, а не за задоволяване на собствените си желания. Ето защо психолози предполагат първоначално отслабнете запитайте се този прост въпрос. В крайна сметка, това, което е наистина важно - по-добър в името на себе си и да не обичам себе си само за това, което са, но за постоянното развитие и стремеж напред.
Експерти предполагат, идеалният отговор: "Аз обичам себе си в момента, но ще обичам още повече, if'll себе си и тялото си направя, защото аз съм най-добрият!". При този подход, всички следващи усилия и усилия са обречени на успех. В никакъв случай не може да се използва думата "омраза", за да опишат себе си. Негативните мисли само ще влоши ситуацията и за постигане на хармония със себе си, е почти невъзможно.

Какво е от първостепенно значение

процес на загуба на тегло не започва с диетични понеделник и първото пътуване на фитнес, но с нашите мисли. Как умствена нагласа ще бъде организиран на ранен етап, това зависи от крайния резултат. Ето защо е важно да се изхвърли всички страхове и заключване, замяната им с декларации за любов към себе си и тялото си!

Какво е от първостепенно значение

Вие искате да имате личен дневник храна и калории потребление?
Поддържа график на теглото им, да се възползват от други полезни услуги?

Свързани статии:

Това е, което исках да чуя!

Ксения Aslanova написа:

Аз обичам себе си в момента, но ще обичам още повече, if'll себе си и тялото си направя, защото аз съм най-добрият! ".

Господи, аз имам 141 кг. и аз съм загуба на тегло и загуба на тегло

Уважаеми Natalya.Ya begemotik.Ne тя сложи пред него очевидно не осъществими стандарти. Ще бъде до 100 zdorovee.Vy три пъти по-малко от теглото на самия postavili.A за да има 20-годишна възраст. Вие, очевидно, в продължение на толкова много години не е първият път, силата му zanimaetes.Zdorovya вас и на добър час.

Аз също тежеше 110 кг, адресирано до ендокринолог на лекар, планиране моят план за загуба на тегло, даде препоръка да започне пътя си към красотата на лекарство Polisorb сега завърша курс на прочистване на тялото, теглото бавно, но си тръгне, аз съм много щастлив за това.

Ценителите на български език!
Грешка на всякъде. И дори в официалните и големи ресурси.

Грешка на всякъде. И дори в официалните и големи ресурси.
бъркайте тук. Навсякъде.
а останалата част е вярно. Съгласна съм също така, че най-лошото е болна и стройна - здрави. Искам да бъда здрав!