Какво искаш да кажеш като яма спре да се разбере, изразяването на питстоп превод на питстоп

Какво е спирка яма
Обичам да гледам състезанието, когато колите бързат с главоломна скорост, като се опитва да изпревари една от друга. Въпреки това, когато аз започнах да се ровя в правилата и всички "тънкостите" на спорта, което съм научил много нови концепции, които не знаех преди. Един от тях е спирката. Какво означава това, Pit Stop. Аз препоръчвам да прочетете някои по-информативни публикации, например, това означава, че Krysyatnichestvo. как да се разбере дума кошмара. Това, което е заточване. Този термин е заимстван от английски език "Pit Stop", първата дума се превежда като "ямата", а втората като "стоп", т.е. "стоп над ямата." Ако сте фен на тези събития, не са просто забелязах как колата внезапно спирачки пред "приятели" в една и съща група "Kombez" и те започват да се навирам около "железен кон". Може би вече сте се досетили какво спирката?

Pit Stop - техническо спиране на автомобила по време на състезанието, пилотите за промяна, подмяна на гуми, попълване на гориво, както и бърза проверка на техническото състояние и ако е необходимо, ремонтни работи на малки


Защо в този израз е дума Пит. Някои може да поиска щателен четец. Работата е там, че в първите дни на моторните спортове състезателни коли остана на ремонт дупки, които сега са на разположение в почти всеки гараж "rukastogo" Privateers. Днес, обаче, състезателните автомобили са проектирани по такъв начин, че необходимостта от подобни трикове изчезна от само себе си. Само тази дума напомня много фенове на истории за онези далечни и славни дни, когато дърветата са големи и красиви жени.

Наскоро, специална система за разпознаване на автомобила е въведена в Москва са нарушили ограничението на скоростта, и това също е удостоен това наименование - Pit Stop.

Pit Stop - позволява на инспектора ДПС релсови нарушители превишава скоростта и автоматично да разберете името на собственика, с информация незабавно предава на всички устройства от този профил.