Какво е значението на фън шуй като ясен израз на фън шуй превод на Фън Шуй

Фън Шуй е
Много хора се интересуват от Китай и неговите традиции, със сигурност ще се натъкне на феномена на Фън Шуй. Какво е значението на Фън Шуй. Преди да продължите, прочетете няколко интересни статии, например, че такива бла бла Кар. което означава Deanon. как да се разбере словото на Rage. Тази фраза е заимствана от китайците, първата дума "Фън", може да се преведе като "вятър", а втората - "Шуй" се превежда като "вода". Въпреки това, трябва да се разбира, че китайските символи "крият" не на буквата, а изображенията и идеи. Така че според китайски изследователи, "Фън", се счита за въплъщение на всички прояви на енергия работа "Чи", освен това сред на ценностната си система, можете да намерите в образа на "вятъра". Тъй като вятърът е един от най-бурните и летливи вещества на планетата. И терминът "Шуй" - вода се използва като превъплъщения всички възможни държавни промени (феномени и форма), които постоянно се променя, т.е. чувствителни към движение.

Фън Шуй - е философско учение за хармонията на китайската всичко, което съществува около лицето


Много съвременни учени смятат, че науката в това шарлатанство. В самата основа на тази мистична "научен" знанието е доктрината за някои мистериозни сили, които са скрити от човешкия поглед, но те някак си се свърже нашата Вселена като цяло и не се делят на веществото.
В FengShui има отговори на всички въпроси за това как правилно да организира всички елементи в апартамента, това беше всичко, "Фън Шуй". Въпреки, че това е истински засягат слезе до наши дни от Средновековието, но естетическата му страна не е била отменена. Наистина, предмети и неща, които се поставят в дома "по Фън Шуй" не са без определена логика и хармония.