Какво е уникалното в определен човек

Уникалността на всеки индивид е да самото му съществуване. В допълнение, всеки човек - формира цялостна личност, с неговия характер, мироглед, възглед за живота. Едно лице може да се формира и може да бъде невежа. Неговата съдба може да възникне по различни начини, но тя никога няма да се случи отново, но животът му не е да живее някой друг. Човек като пръстов отпечатък - това е единственият и уникален по рода си във всяко едно отношение и във всичко, което той прави и какво се случва около него.Когато нов човек се ражда, той да ни се струва, че е много подобен на всички други бебета. Само една майка може спокойно да го учи, не само на външен вид, но и с глас.Но дори и това малко същество вече има такъв уникален набор от генетични програми и техните функции, те ще му позволи да се развива, тъй като това няма да направи някой друг.

Опитайте се да зададете тригодишен дете и да е на разположение един въпрос. И определи реакцията му. И думите и мимиките и движенията и израза в очите му.

Ще разберете, че никой, дори и най-тежък режим на компютъра, независимо от факта, че се създаде хиляди най-добрите умове на Земята няма да бъде в състояние да даде толкова много вариации.

В човешката уникалност има определена цел (като Сократ вярвал), той е чудесен дар от природата.

И това не е дори и това се оказа уникалността на пръстови отпечатъци, форма на ушите и устните.

Просто всеки човек - е собственик на уникален интелект, който може да бъде идеално средство за постигане на невероятни резултати.

Какво е уникалното, всеки човек