Какво е свобода 1

На свобода на мечтата на всеки тийнейджър, който иска бързо да се измъкнем от под родителски крило. В ранна възраст, изглежда, че живота на възрастния човек е пълен с забавни и интересни събития. Въпреки това, след напускане на къщата на баща си, младите мъже да разберат, че свободата на действие е винаги изпълнен с отговорност за тях.Обяснителна речника Дал обяснява значението на думата "свобода", като "не робство, стягане, натиск." От гледна точка на философията на тази концепция за се разглежда като възможност за показване на собствената си воля. Така че, свобода - способността да правят избор, да се направи независимо решение. Но отговорността за този или онзи акт е изцяло за да го изпълни. В допълнение, трябва да се помни, че всички хора са свободни в същата степен. Следователно, човешката дейност, която не уврежда тези около него.

От гледна точка на човека, свободата - възможността на някои човешкото поведение защитена от конституцията или със закон. Например, свободата на словото, свободата на религията, заложена на национално ниво, защитава правото на всеки човек да избере религия на душата и да не се страхуват да изразят своите становища.По отношение на защитата на човешките права и свободи, основани целия философски, икономически и политически идеология - либерализма. Според нейните принципи, всеки има право на лична свобода, както и всички хора са равни. Либерализмът ограничава влиянието на светската и религиозната власт, намаляване на тяхната функция, за да служат на хората и да му предостави необходимите стоки.

всички израза "отворена връзка" е по-често се използва в последното десетилетие. Въпреки това, според психолозите, че не е най-добрият вариант да се създаде силна семейство. Те приписват това явление до увеличаване на броя на детските хора, които искат да живеят щастливо - поемане, но пропуснали да даде. Инфантата живеят с клишета, любов към тях - безкрайния поток от удоволствие. Първите проблеми и трудности правят мъжете и жените, които не могат да носят отговорност, за да мисля за свободата си.

Безплатна човек - един зрял човек психически, да знаят за правата си, но не забравяйте за обвиненията. Само в този случай правото да следват собствената си воля и да направи свои собствени решения ще бъдат добри.