Какво е studopediya Акаша Record

Акашовите записи - това измерение на съзнанието, което съдържа вибрационната запис на всяка душа, и по пътя си. Това вибриращи тяло съзнание съществува навсякъде в своята цялост и напълно достъпни по всяко време и навсякъде. По този начин, летописите са колекция от емпиричното знание за всичко, че всяка душа се смята, аз казах и не за всички от съществуването си, както и всички негови бъдещи вероятности.Нека да се прекъсне тази дефиниция един от друг. Нека започнем с размерите на съзнание. Измерване на съзнание - с площ от невидимия свят, че ние, хората могат да разпознаят и опит въз основа на неговото качество, характеристики или черти. Така например, състоянието на сън - това измерение на съзнанието, съдържаща различни нива на процеса на сън, че хората могат да разпознаят или опит. Други размери на съзнанието могат да бъдат определени като различните области на ума - съзнание и подсъзнание, района на паметта, областта на музикалното или математически способности - и как области на мозъка, които са отговорни за нашите физически способности. Други размери на съзнанието - различни степени на релаксация, измерени нива на активност на мозъка. Всички размери на съзнанието, има едно общо нещо: ние не можем да ги видим, но ние знаем, че те съществуват.

В процеса на получаването на достъп до Акашовите записи или "Отваряне", ние се изнесат от обикновената състояние на съзнанието до състояние на божествено всеобщо съзнание, в които се отчита техния съюз с Божественото на всички нива. Това състояние на съзнанието ни позволява да възприемаме образи и вибрации Летописи. По този начин, Chronicle служи на човечеството през цялата си история, тъй като извънредно състоянието, в което ние сме в състояние да получи Божествено откровение на удобно темпо за нас, за да го включите в човешкия опит. С тези включвания, можем да кажем, че достъпът до Акаша Records буквално ни позволява да се докоснат до рая на земята!

Сега обясни стойността на Akash. Може би най-доброто определение на думата се намира в увода на книгата Леви Даулинг Х. "Евангелието на Исус Христос на епохата на Водолея":

Акаша - дума, което означава на санскрит "първичен вещество", "този, от който всичко се прави." Това е първият етап на кристализация на духа. Akasa, или първична субстанция, изключително тънък и е толкова чувствителна, че и най-малката вибрация въздуха навсякъде във Вселената остави незаличима отпечатък върху него.

Когато говорим за Акаша, основната съставка, имаме предвид енергията в първоначалното си състояние - преди нашите индивидуални мисли дали си посока и емоции в този живот да я засегнат. Тази енергия е собственост на светлина, както в физическо и духовно чувство. Този имот жизненост, жизнеспособност или еднозначно индивидуализиран като отделна душа.

Въпреки, че Акаша - дума от санскрит, записите Акашовите споменати в много свещени текстове. Ето няколко примера за такива справки:

Вие сте преброени скитанията ми; сложи сълзите ми в съд с тебе, - не в книгата, ако те ти?

Тогава казах: Ето, дойдох; в свитъка на книгата е писано за мен: 9 аз се наслаждавам да изпълня Твоята воля, о, Боже мой, законът Ти е дълбоко в сърцето ми.

Очите видяха ми неоформен Вашият; записано в книгата си всички ми определени дни, когато никой от тях не е имал.

Тогава рекох: Ето, дойдох [както] в началото на книгата е писано за мен, за да изпълня Твоята воля, о, Боже.

Евреи 10: 7

И бяха отворени книги и друга книга бе открита, която е книгата на живота; и мъртвите бяха съдени от това, което е написано в книгите, според делата си.

Откровение,

Нека, както и цялата раса на Израел, съхранявани и записано в книгата на живота.

Machzor (еврейска молитва книга за Рош Хашана и Йом Кипур празници)

И Исус им каза, чувство за интимен начин, и Светия Дух, и светлина, която не може да се погасява. Той им разказал всичко за Книгата на Живота, Scrolls grafan, Паметна книга на Бога, където се записват всички мислите и думите на хората.

Евангелието на Исус Христос на епохата на Водолея

Акашовите записи - това Light Body на универсалното съзнание. Поради това, те съдържат универсално съзнание и неговите три основни компонента: ум, сърце и воля. Също така присъства в хрониките на лъчисти вибрации от светлина, които се генерират от всички неща. Всеки път, когато се обръщаме към хрониката, нашето съзнание е засегната от свойствата на светлината, и това прави про-Svetlennymi нас. Когато това се случи, ефектът на светлината се проявява в нашите мисли и емоции (както и мислите и емоциите на нашите клиенти), и ние започваме да се чувстват укрепването на мира и благоденствието.

Акашовите записи са под контрола и защитата на групата на не-физически същества на светлината нарича магистърски Летописи. Тези същества предоставят на сигурността и целостта на летописите. Те се определят не само кой има достъп до летописите, но също така информацията, че човек е в състояние да се научи. Господари на Хрониките на работа с майстори, учители и близки, които да служат като посредници между Акашовите записи и земни царства, "свалянето" на информация, която се предава по време на нашия преход към хрониката.

Докато господари Акаша хрониките са нефизически същества, някои от учителите и всички от нас са били преди това хората са живели на Земята. Работейки с рекорд Акаша, никога няма да видите някой от майсторите или майсторите и любовта, тъй като те са във физическа форма, но може да се почувства енергията на тяхното присъствие, или ако учителят Любими считат за подходящи и необходими, за да дойда при вас и да предадат определена информация. Обикновено, обаче, Учител и любими на Essence предпочитат да останат анонимни, че можем да се научи да разчита на много енергия на летописите, а не на конкретни юридически лица, свързани с тях.Според Chronicle, всичките души са вечни. От тази гледна точка, хрониката е архив на всяка душа от всяка част от живота си като човешко същество на земята самолет и нейното развитие във времето и пространството. Човешкият вариант се извършва под формата на определен идеална програма дисплеи сърце.

Традиционната терапия често е необходимо да се получи основни знания и решаване на основните проблеми. Но когато сте готови да отидете отвъд основите, записите Акашовите са далеч по-добри мощност на традиционната терапия. Много съм благодарен за това, че е имал този мощен и невероятно средство за насърчаване на моя самопознанието и ми помага да се превърне в човек, предназначен да бъде.

Същността на човешкото съществуване е физическото въплъщение на перфектния "I", съществуващи в Акаша на ниво душа. За да се реализира, за да бъде в състояние да преведе тази осъзнатост във физическа форма и да стане най-добрата си изражение на земята самолет, ние се нуждаем от време. По същество, ние се нуждаем от много животи. В Летописи можем да видим и празнуват различните им превъплъщения. Така че, всъщност, на Акашовите хроники също са идеална програма, съответстваща на нивото на душата, и каталога на отделните живота на душата, постепенно се развиват самосъзнание като духовно същество, божественото в природата и въплътени във физическо земно свят.

Лесно е да се разбере защо Акаша често е наричан Летописи. Акаша е подредена по такъв начин, че ние, хората могат да взаимодействат с това духовно източник и да придобият знания, насоки и разбиране в земен времето и пространството. Така че можем да получим достъп до хрониките, те са структурирани в съответствие с официалната нашето име. По този начин, в каквато и живот да сме, за да влезем в тях и да се намери програма, или негов Хроника на индивидуалната душа, и да проучи начина за нейното изпълнение.

Въпреки, че записите Акашовите на всяка душа са навсякъде по едно и също време и изцяло на разположение, няма смисъл за получаване на пълен достъп до хрониките на душата по време на една сесия с тях. Тази информация ще бъде прекалено голяма и безгранична, и неговото тълкуване би било практически невъзможно и ще донесе повече вреда, отколкото полза.

Всяко име има специфична вибрационните свойства, така че отварянето Хрониките на някои души, които използваме името, че душата е в настоящия живот. име на вибрациите ни дава достъп до тази част на летописите, която е най-актуална по време на сесията. Не е изненадващо, записите Акашовите се сравняват с космическия интернет, където можем да намерим чрез специален търсачката информация, отваряйки отделните Летописи.

Летописи активирани енергия, генерирани, или това, което е било казано, с една дума. Процесът е, когато човек се описва информацията, получена от Chronicle по време на работа с тях. Устни думи насърчаване на енергийната движение, създавайки разказват истории и мисли, чувства и действия на клиента по-нататък. Когато влезете в собствените си думи, опишете Хрониките и това, което се случва - умствено, писмено или устно, можете също така да улесни начин потока от енергия и информация.

Акашовите записи се променят непрекъснато и разширяват. Когато в крайна сметка душите ни се развиват Летописи редактирани, за да се отрази развитието ни.

Те постоянно се подобрява до степен, че, тъй като ние се подготвя да си съвършенство и да го покажат в земния си живот. По този начин, можем да предположим, Летописи посредник между всички миналото, настоящето и бъдещите възможности и вероятности. С тяхна помощ, ние можем да спечелим разбиране и да намерят посока, вътрешно отваряне на път оптималния си "I" във физическия свят.

Акашовите записи не са агресивни и общителен. Те не са настроени за конкретен физическо или юридическо лице, както и всяка човешка организация или институция не може да те притежават или управляват. По този начин, те не са собственост на някоя религия или училище на метафизичен мъдрост, A- достъпни за всички.

От Акаша е основната съставка, от която се образуват всички мисли, тълкува Хрониките на различни култури, религии и системи от убеждения по свой собствен начин. Но всички те са обединени в най-енергийно възприемането на Акаша, която се проявява и се разбира от всички като любов, светлина, спокойствие, красота, хармония, радост, сила, ред и баланс.

Кой използва записите Акашовите, и защо?

В продължение на векове, записите Акашовите са прерогатив на мистиците светци и учени. И не напразно. Летописи могат да бъдат получени от безкрайната сила и мъдрост, и доверие само тези, които са достатъчно добре подготвени да поемат отговорност за тези по-задълбочени познания. В източните и западните традиции на мистерията училища са съществували, което е подготвило търсачи на езотерично познание. Процесът на обучение е много строга и тежка, за да се гарантира неприкосновеността на такава работа и защита, както много специален, и това измерение на съзнанието.

Въпреки това, времената са се променили. В колективното съзнание на човешката раса е нараснал, разработена и зряло. Човечеството се е преместил от ерата на зависимостта от духовния "майка" на духовната самостоятелност и отговорност. Тази духовна независимост се появи благодарение на хората, които знаят, че те имат директен достъп до техния духовен източник, и се използва нейната независимост да задълбочат отношенията. Докато ние продължаваме да се да изследваме нови възможности за Акашовите записи, и в тях, защото светлина привлече повече от всякога, броят на хората. Днес, всяко лице, което съзнателно се е посветена на търсенето и разпространението на божествената светлина, изцеление, може да се отнася към тази колекция на мъдрост, знания и насоки.

В средата на ХХ век, единственият човек, публично да прочете записите Акашовите, Едгар Кейси (1877-1945). Той е наречен "спи пророк", защото той е имал достъп до летописите в състояние на сън, което му позволява да се промени съзнанието и влиза в Акаша. Докато е в това състояние, Кейси предава информация, и някой е записал думите му. Събуждайки се, той се връща в нормално състояние на съзнанието и не си спомня нищо от това, което се е случило.

За четиридесет и три години, Кейси проведе дневните сесии с рекорд Акаша. Днес тези писма, които представляват повече от 14 000, са публично достъпни и съдържат много информация за себе си Chronicle, както и отговори на хиляди въпроси, свързани със здравето и духовността. Днес работата на Кейси за нас особено забележителен, защото той популяризирана Запис Акаша. Въпреки че теософ Е. П. Блаватска (1831-1891) и anthroposophist Рудолф Щайнер (1861-1925) също се споменава Запис Акаша в книгите му, само на работата на Кейси през първата половина на ХХ век е направил жалба до летописите обичайна практика за развитието на процеса на съзнание.

Днес хиляди хора са създали стабилна връзка с рекорд Акаша. Някои работят с тях изключително за целите на личностно израстване и развитие, а други търсите в летописите на подкрепа за техните творчески начинания - тази картина, както и керамика, живопис и литературна дейност, както и да композира музика. Бизнес хора се обръщат към летописите да помогне за управлението на дружеството или изграждане на кариера, а родителите да ги използват, за да получите насоки и подкрепа на образованието на децата.