Какво би станало, ако черна котка изтича другата страна на пътя

Черна котка - Скрити опасност!


Черна котка - любим герой на народната воля. Известно е, че ако черна котка ще мине път - не може да избяга неприятности. Суеверни забравяйте да плюе три пъти през лявото си рамо и да вземат по един бутон и не усуквайте "Смокиня" в джоба си, за всички негативност е отминал. Някои хора дори предпочитат да спре и да изчака някой друг да отиде след една котка, или да се опитвате да промените траекторията на животното, за да се спасят от проблеми.


Американската народната мъдрост казва, че черна котка, случайно намерени на прага на дома, трябва да бъдат хранени, в противен случай собственикът ще преследва нещастие.

Защо черна котка?


Каква е причината за толкова предубедени отношение към тези грациозни животни? В славянски митология, черни котки имат репутацията като въплъщение на злите сили. Според предците, те са пряко свързани с вещици и магьосници. Това е отразено в националните легенди, както и литературата, изземване, например, води или Гогол "Майстора и Маргарита" на Булгаков. Предците вярвали, че черни котки могат да бъдат големи, за да се намери общ език с къщите, да ги правят първите допуснати до празна къща по време на Housewarming. Въпреки това, те винаги са лекувани с повишено внимание към тези тайнствени същества и се опита да избегне неочаквани срещи с тях.Успех на опашката на черна котка


За черните котки ходене и репутация. Така например, в Египет, те се считат за храмовите животни, късмети и е защитена от свръхестествени сили. Но английския фолклор гласи, че ако едно семейство има черна котка - собствениците винаги ще бъдат интриги и любовни афери на страната. Налице е смешно убеждение, че котка тъмен костюм sneezer на на сватбата около булката обещава късмет в брачния живот. Крал на Англия и съсобственик на един щастлив черна котка Чарлз си мислех, че това му носи късмет и благополучие и затова дори сложи защита на животните.
Според легендата славянски, черна котка по време на гръмотевична буря може да привлече мълния към себе си, той трябва да бъде задължително, за да се покаже на вратата на къщата.

Черна котка - лечител и покровител


Черните котки, притежаващи мощна енергия, способна да защити собствениците от повреди и уроки и да ги извади от негативна енергия. Нещо повече, тези животни винаги се чувстват болни и отиват до мястото на собствениците им да се лекува. Ако една домашна котка роди две котенца - червено и черно, трябва да му се даде червено, черно и непременно да напусне къщата като привеждане на добър час. Да вярваш в знаци или не - на всички нас, но трябва да се помни, че черната котка изтича другата страна на пътя не винаги е носи опашката си изпитания и премеждия.