Както самата красива снимка

Както самата sfotkatsya

Колко е красиво да се снимам?

Така че има няколко различни начини за това как да направите своя собствена снимка. Изборът на метод зависи от това как устройството за фотографиране в момента притежават. Нека разгледаме всеки един от тези методи, отделно и с всички възможни подробности.Уеб камера. Направете снимка на себе си на уеб камера - изглежда, че би могло да бъде по-лесно? Но има и това беше. Обикновено, когато у дома спешно се нуждаем от нова картина на себе си, мисли веднага се обръщат към уеб камерата. Наистина е много удобно, тъй като незабавно снимката да е на компютъра, където може да се обработват бързо и вече се използва за други цели. Но има няколко "но-та", които правят уеб камера не е най-добрият избор за автопортрет. Качеството на тези фотографии често оставя много да се желае - размазано, неясно, лошо осветление ... Тя не играе във ваша полза. Но ако другите опции не са и трябва да бъдат заснети на камера, опитайте се да останете в стаята с добро осветление, може би дори и близо до прозорец. И не забравяйте, че снимките на фона на не прави легла, килими и други дом не е особено привлекателна среда едва ли може да се нарече красива, дори ако ще ги гледаш очарователно.

Камера. Ако сте горд собственик на камерата, може би дори и професионалиста, самата снимка няма никакви проблеми. Разбира се, в този случай, правилата посочени по-горе - е необходимо да се вземе добро осветление, красиво място и така нататък. Но тъй като качеството на снимките, все още ще бъде много по-добре тук, в начина на аматьора отговаря по-малко проблеми. В допълнение, има и друг вариант за това как да направите снимка на себе си добре - ако имате статив, можете просто да поставите камерата на самоснимачка с таймер, първо мисля за тяхната поза. Снимки се оказват много красива, с пейзаж, а не само лицето си. В допълнение, има дори ще бъде трудно да се отгатне - вие сами снимат или не.Така че ние измисли как да направите снимка на себе си. Да не забравяме и красивата усмивка, докато тя спаси успешна картина. А с помощта на Photoshop, защото с негова помощ можете да направите добра снимка е само глоба, но по-важното е, не прекалявайте.

Както самата sfotkatsya

Както самата sfotkatsya

Както самата sfotkatsya

Както самата sfotkatsya

Както самата sfotkatsya

Концепцията за себе си, като феномен на съвременното фотографското изкуство, е имало малко повече от преди 10 години, но днес тя е много популярен сред блогъри и потребители на социални мрежи. Въпреки че, както историята казва, първите снимки в самоснимките стил са направени преди повече от 100 години.

Както самата sfotkatsya

Пролет - много време за изпълнение на най-ярките идеи при фотосесия. Различни изображения, поза, дрехи и място за правене на снимки и ще позволи да се трансформира, за да покаже на камерата си чувства, емоции и стил.

Както самата sfotkatsya