Както propiarit себе си и да се превърне в идол за другите

Добре дошли, скъпи читателю. Свързана Елена Изотов. Радвам се да се запозная с вас на страниците на блога си. Днес, аз предлагам да се разгледа интригуващ въпрос: как натискане на себе си?В действителност, в нашия свят, всеки трети жител на планетата има определен идеал, който се стреми да бъде като. За това, един приема навиците и стила на своя идол. Но не задам един въпрос: как се става популярен? PR - това е, което се намира в сърцето на живота на суперзвезди.

И вие искате да станете известен. Мисля, че отговорът е да. В края на краищата, създателят на всеки продукт или стока купувач трябва да знае. Само такова отношение създава доверие. И доверие - ключът към височини (продажби, успех, печалба).

За да се реши този проблем има два варианта.

Първият метод се дължи изискващи инвестиционни фондове заинтересована страна - вие. Този призив на специални агенти (производители), които за добра награда се опитате да размотавам.

Вторият вариант трябва да включва по обратния начин да PR - безплатно. Какво означава това да бъде известен за свободен? Това е въпрос, възникнал в главата ти?

Как да се размотавам

Безплатен начин за промоция или PR

"Как да го направя?" - те попитам. Първо трябва да се разбере ясно какви са отличителните черти, които ви позволяват да имат предимство пред другите. Плюс необходимостта от използване на високи технологии.

Разбираемо е, че в ерата на високите технологии главния асистент в промоцията се нарича интернет. Да, можете да използвате медиите, но за сега просто мисля за колко пари е необходимо. Вие искате да се заченат без прикачени файлове? Тогава нека да започнем.

Като за начало предлагам да премине тест, за да разберете вкус, благодарение на който ще бъдат известни. Готов ли си?

Вземете лист хартия може да бъде няколко. От едната страна напишете какво познания притежавате, какъв опит сме готови да споделим. В резултат на това на листа трябва да се появи на нужните ви отличават от тълпата.Мислейки? Е, мога да ви помогна. Аз съм по-добре, отколкото аз готвя бисквити (аз знам тайната съставка), голям танцьор, по-добре от всички други продажби грим в интернет и т.н. Това е само един малък списък от моите предимства. Сега задавани въпроси? Вие разбирате? Преминете към изпълнение.

Как да се размотавам

Има няколко начина. което позволява да се отпуснете безплатно:

Възползвайте се от възможността да създадете свой собствен блог, който ще бъде в състояние да споделят полезна информация с читателите. Така че можете да направите контакт с потенциален клиент, като му предостави полезна информация не само за себе си, но също така и на бизнеса.

Как да се размотавам

Методът, свързан с разпространението на карти, се изисква ниска цена. Това е интересен, творчески версия на промоцията, които не са много. Дизайн зависи от вашата визия на стоките или услугите (блещукаха карта, визитна картичка със снимка на йога постелки и т.н.).

Подчертава, че да ви помогне да станат известен

За да се постигне желания резултат, което трябва да се разработи конкретен план за насърчаване на тяхната идентичност. Опитайте се всеки ден да се сложи готини неща в блога си. За да може тази информация е на разположение на вашата целева аудитория с помощта на социалните услуги. мрежа (вмъкване препратките там). Така те убие два заека с един камък: да ви даде полезна информация, за да получите потенциални клиенти.

Ако имате профил в ICQ, а след това отидете напред и да се присъединят към групата по някакъв начин свързани с вашия характер, написани преди това на хартия. Там ще бъде в състояние да си взаимодействат с хора със сходни интереси.

Съответно, като дава практически съвети, за да помогне на хората да направят своя избор, можете да допринесе за получаване на доверието на гражданите. Така че не се притеснявайте, ако след определен период от време, ще се свърже с instagrame хора и започват да се помоли за помощ или за да разберете някои функции. "Какво искаш да кажеш? ..." - казва той. И отговорът е да получите изчерпателен отговор.

Не забравяйте, че за да се постигнат желаните резултати ще отнеме време. Всичко на този период трябва да се работи, спечелил репутация. Представете си, погледнете в обмена на текстове, сте решили да направите поръчка. Се справят с тази задача и да получите оферта, две приложения. Кой мислиш, изберете: Петя с хилядна рейтинг и куп положителни отзиви и Вася - начинаещ? Отговорът е очевиден - Петя. Важна роля в този избор на рейтинг игра. Изпълнител доказано съвестен. Искаш ли да се превърне в едно и също? В крайна сметка, ако сте надежден, съответно, и вашия бизнес.

За по-голяма наличност на прехвърлен материал за изучаване оферта PDF-доклад "Готов шаблон продажба на историите" на Светлана Denisenko. Вашият продажба на историята, като нищо ще има PR!

С уважение, Елена Изотов.