Как правилно и красиво да се научат да се тъкат скок инструкции стъпка по стъпка за различни техники

Как да се научите да тъкат хубав скок - стъпка по стъпка ръководство

Как да се научите да се плитка връхчета
Повечето от момичетата обичат да експериментират с косата си. Ето защо, всеки се опитва да придобие уменията на косата г. и създаване на нови прически у дома, тя не винаги има време и пари, за да посетите салон за красота.Един от най-често срещаните и практически прически смята френски плитка, или както я наричат ​​в "скок" на хората. Способността да се направи това прическа няма да спаси само на бръснар, но също така ви спестява губите време за пътувания до него. Е, основният бонус е красив външен вид за всяка ситуация. Тази прическа е подходяща за офис, партита, официална вечеря и всекидневния живот, с това, че винаги ще изглежда елегантен и чист.

Някои функции на връхче на тъкат

Как да се научите да се плитка връхчета
За добър резултат и красива прическа да си спомни няколко нюанси в тъкане френска плитка:

 • Колкото по-тънък косъма, толкова по-красив и по-точно ще скок. Ако сте приели много коса в нишка, като плитка почти не се различава от класическия.
 • Когато тъкане самата връхчета, най-важното, че всички нишки са с еднаква дебелина. В противен случай плитка е обвито в страната.
 • Spike изглежда много добре на прав и добре поддържан косата. Освен това, различни дължини на косата не се засягат по-специално качеството на Spikelets, и дори обратно - подстригване стълба или каскада от идеален за тази прическа и брави, които ще се открояват по цялата си дължина, ще даде ефект на небрежност и елегантност.
 • Много впечатляващо ще изглежда "рибя опашка" или kolorirovannyh прошарена коса. В тази прическа ще бъде ваша собствена снимка.
 • С цел да не разпръснати брави, се използват специални инструменти: гелове, мусове, пяна за коса. Те ще ви помогнат да се гарантира дългата коса и ще спаси формата на косата.
 • Важно е да се следват техниката на тъкане, за да не се обърка pryadok ред и да не се загубиш в косата си. Тази прическа е подходяща и за възрастни и деца.

Така че, помислете за възможностите и оборудване връхчета им тъкане.

класически скок

При хората, този начин на тъкане, наречена "риба опашка". Това е най-лесният начин на тъкане връхчета. Новодошлите трябва да започнат да го изучават с този тип плитки. След това лесно можете да направите сами скок навън страна, около главата или друг тип връхчета.

Стъпка по стъпка ръководство за изпълнение на класически връхчета:

 1. Как да се научите да се плитка връхчета
  Косата ми с шампоан и балсам. Ние ги подсушете.
 2. Разделете цялата глава на косата на две равни половини да получи две операционни ключалки.
 3. Ние приемаме дясната верига на тънък и го плъзнете към лявата страна. Основното направление на лявата ръка, за да се придържат.
 4. След това вземете една тънка нишка от лявата страна. Прехвърлете в дясно, така че е необходимо да притежават правата на работната нишка.
 5. Продължете да плитка плитка толкова дълго, докато не създадете скок през косата.
 6. Задръжте кичури коса, защото те постоянно ще се измъкне.
 7. В края затягане на плитка или еластична закопчалка.
 8. Когато всичко е готово, проверка на извършената работа. Френски плитка напомня на узрели ухо.


скок вътре

За да създадете тази прическа, имате нужда от гребен с остър връх, класически четка за коса и две малки rezinochki, че няма да бъде забележим под косата. Тази прическа ще изглежда страхотно, и детето, и възрастна жена. Спайк вътре могат да бъдат вплетени по два начина:

 1. Съберете косата на опашка и да започнат да тъкат своята база.
 2. Започнете да плитка опашка от фронтална зона, докато използвате цялата коса на главата си.

Първият метод е подходящ дори за начинаещи. След като всички косъма с този метод на тъкане плитки и не се счупи под ваш контрол и най-непокорната коса. И за да се обърна наопаки еднозърненка е необходимо да се приложат на дъното на основните направления на работа, а не на върха (както класическите плитки).

Как да се научите да се плитка връхчета
Как да се научите да се плитка връхчета
Как да се научите да се плитка връхчета
Как да се научите да се плитка връхчета

опашка на риба отвътре навън стъпка по стъпка:

 • Гребен четка за коса и ги разделете на две равни части - това ще са основните работни нишки.
 • От дясната страна, да вземе един малък кичур и го плъзнете към лявата страна. основната нишка на лявата ръка трюма.
 • След това, от лявата страна, да вземе един кичур и го завъртете в дясната част на шиша, държейки на основните права на ръката заключване.
 • Повторете тези манипулации на краищата на косата. Сигурни шноли за коса, еластични или раци. Ако всичко е направено правилно, резултатът ще ви зарадва със своята красота и уникалност.

Зиг заг плитка

Много оригинален начин на тъкане плитки скок е зиг-заг. Тази прическа ще подхожда добре, и малко дете и възрастна жена. Плитка не е трудно, най-важното е да не се загубиш в последователността.

 1. Как да се научите да се плитка връхчета
  Разделете косата си на две равни нишки. Започваме да тъкат от дясната страна.
 2. Тогава дясната верига все още се делят на половина, да започне да се плитка наляво.
 3. Вземете малки нишки с двете части и тъкат метода на класически връхчета. В лявата част на косата не е докоснал, оставени тъкат плитки 6-7 връзки и да го превърне в лявата част.
 4. Тогава тъкат скок, но сега взема брави само от лявата страна.
 5. Ако се вгледате в вече сплетена коса, можете да видите част от мозайката. Ние продължаваме да тъкат плитка, чрез въртене в една посока, после другия, докато има не повече коса.
 6. Върхът на скривалището закопчалката на шиш невидим под острието, за да го приятен и чист. Voila! Готово!

Тази прическа ще ви помогне във всяка ситуация: тя може да бъде направено на почивка и се украсяват с красиви фиби (изглежда много тържествено) и в ежедневието, когато искате да разнообразите вашето изображение. Нещо повече, такава голяма прическа вие или вашето дете от тълпата осигури.

Има много възможности за създаване на прически с връхчета. Например, един скок от една страна, около главата на трите направления, прическа с два житни класа и много други. Но всички те са базирани на същия принцип на тъкане. Всичко зависи от полета на въображението си и време, за да експериментирате.