Как - по поръчка - планиране пола на бебето да забременеят - бременност и раждане - Статии Directory -

През вековете, човечеството биеше върху решаването на планирането на пъзел етаж. В повечето общества момчетата ползват с приоритет. В някои култури, момичета, дори и бебета е спаднал от висока скала. Съгласете се, че това не е най-добрият метод.Ние не сме много далеч от нашите предци. Някои родители планират пола на децата си, като се използват модерни технологии ултразвук, което позволява да се открият ранните признаци на бременност на плода секс. Това се случва, че след като "неблагоприятни" резултатите от американската жена прекрати бременността. За щастие, това се случва рядко.

Въпреки това, съществуват методи, които можете да използвате, за да се опита да направи предварителен подбор на пола на детето.

Доказа, че въпреки че половите органи на плода са положени в края на втория месец на бременността, на предварително определен етаж много по-рано - в момента на зачеването. След това, като че ли самият не е извършила бременна, без значение какво е яла и какво би гледал, нищо не може да се промени. Затова ocheividno, че цялата "действие" на пода план трябва да се извърши преди зачеването.

Така че, какви са начините за "ред" раждането на момче или момиче?

Диета за бъдещата майка

Първият начин е свързан с ограниченията, наложени върху бъдещата майка меню. Следващите препоръки се предлагат www.woman.ru сайт

За да "се програмира" момче

Не се препоръчва: мляко и млечни продукти, минерална вода с калций, скариди, раци, риба, яйца, печене на тесто, омесено с яйца, хляб, палачинки, гофрети, сладкиши мляко, зелена салата, зелен фасул, зелен фасул, зеле сурово , кресон, копър, орехи, лешници, бадеми, фъстъци, какао, млечен шоколад.

За да "се програмира" момиче

За да забременеят момиче, в диетата бременната жена трябва да бъде много калций и магнезиеви йони, но малко калий и натрий. Тази комбинация осигуряват месо в ограничено количество, прясна или замразена риба, всички видове печене без сол и мая, яйца, картофи в ограничени количества, патладжан, аспержи, цвекло, моркови, краставици, крес, зелен фасул, грах, чушки, лук, домати. Както и безсолни бадеми, лешници, фъстъци, захар, мед, подправки, сладка и билки. Полезно за напитки от кафе, чай, какао, kaltsivye минерална вода.

В същото време трябва да се избягват солени храни, газирани напитки, сокове и консерви Pepsi-Cola. Необходимо е да се елиминират колбаси, шунка, пушени, осолени и консервирани риби, раци и скариди, всички сирена, сладолед, обичайните хляб и сладкиши промишленото производство, царевица и зеленчукови консерви, пържени картофи, сурови домати, леща, солени сушени плодове, сливи, кайсии , череши, банани, портокали, грозде, пъпеши. През този период, не можете да ядете сол, мая, сода за хляб, маслини, маргарин, сосове с подправки, както и всички консервирани храни.Диетата трябва да бъде последвано от началото на менструалния цикъл преди предполагаемата концепция.

Маси за изчисляване на пола на детето

Изравнете възраст на майката при зачеване с месеца на зачеването
F - жени
М - мъжки

Има съмнения? Ние също така са направени. И ние решихме да проверим обещаното 99% точност с прост проучване на посетителите на сайта: "Ние се договорихме имате някакви данни в таблицата?". Резултатите се колебаят в близост до 50-50% плюс или минус 2%. Това по принцип съответства на природното равновесие между половете съществуват в природата, без никакви таблици.

Програма за изчисляване на секс с деца

В допълнение, има е популярна "метод" за изчисляване на пола на детето е на възраст над бащата и майката по време на зачеването, на базата на "опресняване на кръвта цикъл", който се предполага, че се извършва в една жена веднъж на 3 години, а един човек веднъж на 4 години. Въпреки това, според лекарите, кръвта в тялото на всяко лице, което се актуализира три пъти в годината.

методи за планиране етаж "Научни"

Отделно от спекулативните практики, които включват таблицата по-горе, има повече или по-малко научно обосновани методи за планиране. Един от тях - използват периода на овулация.

Сперматозоидите с Y-хромозома се движат по-бързо, но по-малко живеят. Ако полов акт се извършва по време на овулация, а след това на Y, движещи се по-бързо, са на първо място в яйцето и вероятността от раждането на момчето по-горе. Ако полов акт се извършва преди овулация, на Y, макар и не в очакване на освобождаването на яйцеклетката, умират, и по време на овулация в яйцето са X, тогава вероятността за раждането на момичето по-горе.

Друг метод е също доста разумен въз основа на наличието (или отсъствието) Y-хромозома. Смята се, че честите сексуални контакти спермата съдържа повечето от тях Y-KOV повече, и по-рядко - по-малко. По този начин, за да заченат момче трябва да сдвоите участието на сексуален ритъм, а момичетата - напротив, се забави.

Надеждната като твърдението, че състоянието на майката значително влияе на пола на бебето, така неспокойни майки с проблеми и опит на момчетата се раждат по-често. спокоен и щастлив на жената. с блестящи очи са склонни да роди момичета.

Има интересни наблюдения, както и статистически данни, например, че честотата на ражданията на момчета над при раждане на първо дете и намалява с последващо. По-младият от родителите, толкова по-голям своите шансове да заченат момче, и обратно. При хората с подагра, в потомството доминиран момиче; при децата на плешиви мъже и половина пъти повече момчета.

Освен това, известно е, че децата с една и съща възраст са по-често от един и същи пол, а ако интервала между ражданията е около три години, в повечето случаи, се раждат деца от противоположния пол. Ако настъпи бременност скоро след аборт, най-често се раждат момичета.

И това, което те мислят за избора на пола преди зачеването специалисти - лекари, акушерки?

В същото време, много чужди страни са разработили биомедицински планиране бебе пол. и те вече се прилагат на практика, въпреки че моралната страна на тези действия е сериозно под въпрос.